Zencefilli Piliç Izgara

Discussion in 'Yemek Tarifleri' started by "DOĞU$", Aug 5, 2009.

  1. "DOĞU$"

    "DOĞU$" <b>Eurovision Delisi :)</b>

    Zencefilli Piliç IzgaraMalzemeler
    4 adet piliç göğsü (Biraz dövülmüş)
    ½ çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı
    Tuz
    1 tatlı kaşığı zencefil (Rendelenmiş)
    1 çay kaşığı karabiber
    1 çay kaşığı kırmızıbiber
    1 adet sağanın suyu

    Hazırlanışı
    • Etler hariç tüm malzemeyi bir kap içine koyun. Piliçleri de ilave edip iyice karıştırın ve 2 saat kadar dinlenmeye bırakın.
    • Piliçleri ızgaraya koyup her iki tarafını pişirerek arzu edilen garnitürle servis yapın.

    Not : İstenildiğinde az yağla teflon tavada da pişirilebilir
     

Share This Page