3 Üye 3 Yorum

'Forum Oyunları' forumunda ...... tarafından 6 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. curium

curium Primus inter pares

Plemmmm: canım ablam severim onu çok. sesi güzel, kalbi güzel, duydumki kendiside pek güzelmiş :Lv:

Çitlenbikk: yeşil gözlerini çalcam onun. zariftir. laf aramızda iyi oyun oynar tuzakdaşım da bilir :füü:

Zipper: zıpzıpımm benim geceleri yoldaşım.sayfalar yetmez tabi seni anlatmaya. sonra ceza alırım o kadar uzun yazarsam. kahkahası bulaşıcıdır onun. en olmadık zamanda gelir bulur. yazmış bir yerlere curium özledi diye. bende burdan vereyim cevabımı özledim diye. :mjk:

Fire
    Vişne bahçesi
    sibelmert

2. zipper

zipper quae nocent docent

Fire: Firenin esprilerini seviyorum,yakaladığı ince noktaları öyle güzel yazıyor ki, her hatırladığımda gülüyorum hala.Son zamanlarda oyunlarda bize arkadaşlık yapıyor memnunuz bu durumdan ;) Ayrıca vişnenin birücük skype arkadaşı :füü:

Vişne Bahçesi:Vişne geç tanıyıp çabuk sevdiklerimden.Oyunlarda gecenin bi vakti karşılaşıp birbirimizden esinlenmemizi ve kim daha saçma soru soracak yarışmamızı seviyorum.Neşeli ,tatlı biri,fireciğinin gülü :)

Sibelmert: O benim biricik pasçım:Lv: şu sıra biraz kopuk gibi bizden,Kitap canavarı ,hızına yetişilmiyor,neşesi esprileri ,canlılığına hastayımmm :mjk: çok severim kendisini:)

Sha
    filizi
    alkane

3. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Sha. : candır, dosttur, emektardır
    filizi : tanımıyorum ama kuflusever
    alkane : Soğuklu, karlı, kışlı memleketlerde iyi kalpli kuflu dostu

çitlenbikk, zipper, begüş

4. zipper

zipper quae nocent docent

çitlenbikk:Çok tatlıdır,pek sessizdir ama çok güzel sohbeti vardır.Forumdaki ikinci ablamdır,tanışıp görüştüğüm,pek sevdiğimm,güzel yürekli çitimm :mjk:

Begüş:Forumun yenilerinden,kitap sever ,neşeli ve uyumlu bir arkadaş.Bu ara göremedim pek daha çok gelsin :)

şimdi ben kendimi yorumlamayayım ,gelen devam etsin lütfen :)

Pl1
    Eun sung
    Zipper

Bu Sayfayı Paylaş