(^=Aklından Nee Geçiyor??=^)

'Forum Oyunları' forumunda Tuana tarafından 21 Nis 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

''Sıkıldım artık körü körüne dayatılmaya çalışılanlardan.Benimki vatandaş seninki halk, benimki millet seninki sokak, benimki söz,seninki laf salatası, ben ben ben...Bizimkiler hür iradeleriyle aklı başında kahramanca direnir, sizinkiler emir eri toplanır, sürü gibidir, biz çocukları erken yaşta muhafazakar yetiştirsek olmaz, siz baleye gönderseniz olur, taş atan çocuklar kötü, pankart açanlar iyi, bizim gösteriler halkın sesi, sizinkiler İran'dan,Suudi Arabistan'dan, madem bir arada yaşamayı beceremiyoruz,iyisi mi biz Oraya hicret edelim, siz de Paris'e gidin, memleket ağaçlara ormanlara kalsın,zaten insanca yaşamanın da bir değeri yok!!''
    Kim olursa olsun,hangi dine,ideolojiye ,taşıdığı değerlere,neye inanırsa inansın,adaleti gözetmeksizin,berikini dinlemeyi, biraz olsun hak vermeyi bilmeyen herkesten uzaklaşmak istiyorum!!İnsan empati yapamayınca sempati de duyamıyormuş bunu da gördük çok şükür..

2. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Merak ettiğim şey; düşünmemen gereken bir olay veya bir konu hakkında kendini düşünmekten alıkoyabilen var mıdır acaba ?
    Hani, bazen bir ad koyamazsın ya içindeki o garip hise... Ne oluyor ki acaba,ne oluyor .. Tatsız ve tutsuz olursun, bir şey olur takarsın, bir şey olmaz yine takarsın. Ruhun bedene dar gelir, kimse anlamaz veya anlamasını istemezsin ki kimsenin hiçbir zaman anlamadığını düşününce oldukça mantıklı kimsenin anlamasını istemem.

3. zipper

Çok kızdığım anlar oldu,bocaladığım küçücük anlar da..ama hiçbir zaman iyiliği egemen insanları yanlışlarına bakıp terk etmedim.''“İnsana sadâkat yaraşır görse de ikrâh!''
    öyleyse seni mi bırakacağım,en başta arkandaydım hala arkandayım...

4. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

fazla değer vermeyin.
    İsraf.

5. zipper

İşine geldiği zaman akıllarına geldiğim insanlara sinir oluyorum.Ya vefayı öğrenin ya da samimiyetsizliğinizin içinde kaybolun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. curium

curium Primus inter pares

zip le ilgili çok hoş şeyler geçiyor :füü:

7. zipper

curium'a:eek: hoş şeyler sana yol su elektrik olarak dönmeyecek bunu bil demek geçiyor :füü:

8. fatma20

fatma20 New Member

şu kadınlar neden gün yaparlarki

9. zipper

O açılacak ...sen kapayacaksın... :D Ahhahaa artema mı bu :p

10. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

yorgunum, uykum var :/

11. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

ceryanda kalmışım, her yanım tutulmuş.

12. zipper

Geçmiş olsun PLcimmmm :gül:

13. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Uzun zaman oldu.

14. fatma20

fatma20 New Member

şu pis yedilinin senaristlerini gebertsem katil sayılmam hatta ödül alırım

15. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

İstanbul u boşaltarak sanki normal bir şehirdeymişiz gibi bir trafik olmasını sağlayan İstanbullulara teşekkürü bir borç bilirim

16. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

yukardaki fire adli baaaaayan aklindan gece gece(kuyruklu c bunlar) bumu geciyor :zuhaha:cik cik cik insanin aklindan daha guzel enteresan seyler gecer hic olmamis :zuhaha:bak mesela benim aklimdan her zamanki gibi kisir geciyor:zuhaha:

17. zipper

cuma günü yapacağım gel bize ;)

18. vişne bahçesi

suan aklimdan cuma gunu mutlaka zippera gitmeliyim sözü sürekli tekrar seklinde geciyor:kz: ellerine saglik canim:mjk: :Frnds:islak kekte isterim :zuhaha:

19. eun sung

eun sung Well-Known Member

sen bize gel kısırın yanında neler yapacağım neler..... Yurt dışına özel tariflerim var..... :)

20. vişne bahçesi

huhuvvv:Lv:bundan sonra aklimdan her geceni buraya yazcam :D
    suan herseyi birak atla ucaga zippera ve ustacina git yum yum yum ye ziyafeti ,bol bolda eglen diye icimden gecirmekteyim ikinizinde ellerinize saglik :Lv::Frnds:

Bu Sayfayı Paylaş