bd yağmuru altında bazılarını kaçırıyoruz biran önce okuyalım derken ellerinize sağlık kendimi çok şımartılmış hissediyorum ve şanslı
Her seferinde uzun uzun teşekkür etmek isterim size. Ama malum kitabı bir an önce indirip okuma telaşından uzatamiyorum. Ama bilinki daha önce yazdığım gibi yaptığınız fedekarligi takdir ediyorum ve size hayranlık duyuyorum. Tarama ve kitap hazırlama aşamalarının ne kadar zor olduğunu ve vakit aldığını biliyorum. Zira bende sizden esinlenip kitap taratayim dedim iki saat sonra bilgisayardan nefret etmeye başladım. Tabi bu arada cocuklarımın " anne bizimle ne zaman ilgileneceksin" laflarını da duymak cabasiydi. Belki çocuklarınızdan belki kendinizden belki kocanızdan veya sevgilinizden ve sizi seven diğer insanlardan çaldığınız zamanı ve emegi bize harcamanız konusunda biz ne diyebiliriz ki. Sadece teşekkürlerimizi ve minnetimizi ifade edebiliriz. Bunu size çok görenlere diyecek çok şey var. Ama siz üzülmeyin kızlar benim gibi bir çok kişi eminim ki her kitap indirdiğinde size ve hızınıza hayran oluyordur. Bunu belli edemeseler de. Tekrar teşekkür ederim.
teşekkürler arkadaşlar....benim de imkanım olsa sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyardım.emekleriniz,uğraşlarınız,zamanınız ve paylaşımız için teşekkürler...