keyıflı okumalar arkadaşlar :canim: raindrops bu içtem samimi mesajın benı cok mutlu ettı demekkı istediğimiz hedefe ulaşabılmısız dune kadar sıtede aktıf bıle olmayan uyelerın bugun sıtede kuflu bıreyı olması kımısının paylasımcı olması bunu gormek cok guzel bır duygu tarayıcı alamasan bıle bu mesajınla ınan 1000 bd sıteye vermiş kadar oldun cok duygulandım cok tesekkurler raindrops:Frnds: biz gerçekten içten samimi bir aileyiz bunu birkeaz daha hissettim sayende:canim:
e hadi bu seferlık olsun:hih::füü: buldumda bunuyorum bdyı:zuhaha: sımdı duzenlemeye ucuyorum konusu ve ozellıkle ısmı cok guzel :kz: ah senın su yunan takıntın yunanıstanda krız var hem dett bız senın basını turk bır erkekle yakıcaz keyıflı okumalar arkadaşlar
mutlu olmandan bende cok mutlu oldum mavısuna:canim: bende hıslerımı yazıya dokmekte pek ıyı degılım ıcımden ne gelıyorsa sıze hıssettırmeye calısarak yazıyorum senın o mesajında cok ıcten bır tesekkur hıssettım bunun ıcn cok tesekkurler:Frnds: bır kac gun once 10 bd ustu duzenledım uyurken fecı goz agrım vardı sonra senın mesajını gordum tum yasadıgımı unuttum ... bu yuzden en begendıgım bdyı sana ıthaf etmek ıstedım sende sevgı ve bol bd ıle kal canım keyıflı okumalar:Frnds: ah en guzel ıntıkam tepkısız kalmakta gonul sevınce zor işte :kz: aman dıkkat öğrencılerıne bu bdyı anlatma derste yanlıslıkla:füü: yada pıerceye kızıp hırsını öğrencılerınden alma
En beğendiğin BD.yi bana ithaf ettiğin için çok teşekkürler. Mesajımla bütün yorgunluğunu unutturabildiğsem ne mutlu. Ama gözlerini yormana üzüldüm. Bende sizlerin paylaştığı kitapları okumaktan bıraktığım gözlüğümü tekrar takmak zorunda kaldım. İşin espirisi bir yana kendinize ve sağlığınıza dikkat edin. İthafın için tekrar teşekkürler canım. Bu arada senin aracılığın ile tüm kitaplarını bizlerle paylaşan arakadaşlarımın emeğine tekrar gönülden teşekkür ederim.
''Lanet olsun Alix seni sevdiğimi ne zaman anlayacaksın?'' ''Söylediğin zaman...'' .... Tüm kitabın özeti bu cümlelerde saklıydı ....konuşma özürlü bir erkek,karşısındakinin falcı olması gerek onu anlamak için....Yufka yürekli Alix.....sonunda falcı oldu da adamı anladı... Bu sıralar okuduğum erkek karakterleri boğmak istiyorum... .... Harika bir tenefüs geçirdim...TEŞEKKÜR EDERİM ....
tesekkurler serres sızlerın emegı sayesınde bırbırınden guzel kıtapları okuma fırsatı buluyoruz emegıne saglık