belki daha önce okumuş olabilirim hatta o kadar çok b.d okudumki artık ayrıştıramıyorum ama tavsiyeler benim için daha önemli tabi okuduktan sonrada yorum yapacam emeği geçen herkese teşekkürler.
teşekkür ederim...emeğinize,yüreğinize sağlık...Ser_reS tavsiye ettikten sonra hemen okunmalı bence....tarama için Tinkerbell'e ve düzenleme yapmaktan pek fazla dinlenemeyen Ser_reS'e sonsuz teşekkürler...
sorun cozmeyı severızde azcık daha kadınlar dırayetlı olsa bdler nazarlık olcak :kz: bıraz safca davranınca kadınlar gıcık oluyorum bazı bdlerde kadın bıraz guclu oluyor ama genelı herzaman kendıne hakım hep erkekler:dil: aynne katılıyorum ama su gercegı degıstıremeyız kaıdnların yuzde 90 ı sert guclu erkek sever esımı canım gıbı severım ama kılıbık asırı eğimli kadının elınde kukla olsa bakmazdım tarafına aam dedıgn gıbı kadında bıraz sert olsa kendını ezdırmese kesın bu bdlerı yazan erkek yazarlar hayallerındekı kadınları cızıyorlar tmm cnm sen taramaya basla duzenleyı ogretmeye calısrım olmaz ıse duzenlemeyı ustume alırım tabı sonra bu yogunluktan dolayı arada hastanelık olurum o ayrı ama paylasım ıcn deger keyıflı okumalar arkadaşlar sağol canım zamanla elbet bende dınlencek vakıt bulurum sımdılık arsıvlerımızı senlendırmekle ugrasıyım