bu bd için özellikle teşekkür ederim geçen gece konusu aklıma takılmıştı ama ne adını ne de kapağını hatırlayamadım sinir oldum ruhum huzur buldu
Tanrım nasılda merakla bu kitabı bekledim....ve sinir oldum...Şu ana kadar okuduğum en sinir bozucu karakterdi Damian...Jessica'ya da kızdım ,senin de belirttiğin gibi, ömrünü bu adama adadığı için.... 3 yıl süren bir ilişki ve bu zaman içersinde birbirini hiç tanımayan,en önemlisi güvenmeyen iki kişi....Kadın adamın verdikleriyle yetinmiş,hiç itiraz etmeden ne az ne çok...terk edilmekten korkmuş,hep o anı beklemiş...hiç söylememiş,güvenememiş adama... Adamın ; ''Daha zengin birini mi, buldun?'' sorusu kadını koyduğu yeri ,aralarındaki ilişkiyi çok güzel özetliyor.Nihayet beklenen an geliyor ,evlenmeye karar verdi ...tabi gelin adayı belli Jessica değil,bunu en baştan biliyor,nihayet beraber oldukları yılları''cehennem gibi...'' olarak değerlendiriyorda bana da rahat bir nefes aldırıyor bu geciken itiraf.... Adamın evlenmeyi düşündüğü kıza yardım etmesine hala bir anlam veremedim...Damian'ın deyimiyle ''Metresin eşe yardımı''...çok aşağılayıcıydı...Jessica'nın çok özel biri olduğunu söylüyor...metres... Hele Jessica ayrılmak istediğinde ''Bir şey mi yaptım?'' demesi beni şoka soktu...acaba daha ne yapacaktı..... ............ Peşinden gelip evlenme teklif etmesi....hayatta en son istediği şeyin onu kırmak olduğunu söylemesi ....Lütfen evlen benimle demesi bile beni yumuşatmadı...ÇOKK geç kalınmış bir teklifti.... ............. ''Seni ne kadar sevdiğimi söylemeden önce,uygun zamanı ve yeri bekliyordum'' Bilseydi Jessica daha önce terk eder ki bunda çok geç kaldı ve kaza geçirirdi...ruhsuz adam...herşey hemen yoluna girdi...ben sinirden ders çalışamadım...olan bana oldu.... ....Sevgili clondike,rahatlamak için çok seven bir adam okuyacağım molamda...Beklediğim Sensin gibi....