BD Gelişim Amanda Carpenter - Artık Büyüdüm

'E-Kitap' forumunda clondike tarafından 7 Eyl 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. meboz

meboz Active Member

teşekkürler

2. cann00

cann00 New Member

tskler

3. kusku

kusku New Member

tesekurler...

4. ebr

ebr E-kitap Müdavim

bu bd için özellikle teşekkür ederim

geçen gece konusu aklıma takılmıştı ama ne adını ne de kapağını hatırlayamadım sinir oldum

ruhum huzur buldu

5. Gul

Gul Well-Known Member

tesekkur ederim

6. menis

menis Active Member

teşekkürler

7. delght18

delght18 New Member

8. bennur

bennur New Member

tşk.

9. ilayda96

ilayda96 Active Member

emeğe sağlık... teşekkürler.

10. fes

fes Active Member

tesekkürler

11. mope

mope New Member

teşekkürler

12. kurabiye

kurabiye Active Member

teşekkürler

13. alya

alya Active Member

tşkr

14. daissy

daissy Member

teşekkür ederim

15. eylemtr

eylemtr Active Member

teşekkürler

16. sevgi.sdu

sevgi.sdu Well-Known Member

teşekkürler

17. cicibici1

cicibici1 New Member

paylaşim için çok teşekkürler

18. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Tanrım nasılda merakla bu kitabı bekledim....ve sinir oldum...Şu ana kadar okuduğum en sinir bozucu karakterdi Damian...Jessica'ya da kızdım ,senin de belirttiğin gibi, ömrünü bu adama adadığı için....
    3 yıl süren bir ilişki ve bu zaman içersinde birbirini hiç tanımayan,en önemlisi güvenmeyen iki kişi....Kadın adamın verdikleriyle yetinmiş,hiç itiraz etmeden ne az ne çok...terk edilmekten korkmuş,hep o anı beklemiş...hiç söylememiş,güvenememiş adama...

Adamın ; ''Daha zengin birini mi, buldun?'' sorusu kadını koyduğu yeri ,aralarındaki ilişkiyi çok güzel özetliyor.Nihayet beklenen an geliyor ,evlenmeye karar verdi ...tabi gelin adayı belli Jessica değil,bunu en baştan biliyor,nihayet beraber oldukları yılları''cehennem gibi...''
    olarak değerlendiriyorda bana da rahat bir nefes aldırıyor bu geciken itiraf....

Adamın evlenmeyi düşündüğü kıza yardım etmesine hala bir anlam veremedim...Damian'ın deyimiyle ''Metresin eşe yardımı''...çok aşağılayıcıydı...Jessica'nın çok özel biri olduğunu söylüyor...metres...
    Hele Jessica ayrılmak istediğinde ''Bir şey mi yaptım?'' demesi beni şoka soktu...acaba daha ne yapacaktı.....
    ............
    Peşinden gelip evlenme teklif etmesi....hayatta en son istediği şeyin onu kırmak olduğunu söylemesi ....Lütfen evlen benimle demesi bile beni yumuşatmadı...ÇOKK geç kalınmış bir teklifti....

.............
    ''Seni ne kadar sevdiğimi söylemeden önce,uygun zamanı ve yeri bekliyordum''

Bilseydi Jessica daha önce terk eder ki bunda çok geç kaldı ve kaza geçirirdi...ruhsuz adam...herşey hemen yoluna girdi...ben sinirden ders çalışamadım...olan bana oldu....

....Sevgili clondike,rahatlamak için çok seven bir adam okuyacağım molamda...Beklediğim Sensin gibi....:)

19. ayul

ayul Active Member

teşekkürler

20. black

black New Member

teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş