Anne Mather - Kayıp Yıllar Gelişim Beyaz Dizi No: 133 İngilizce Adı: Season Of Mists Tarama: Clondike Düzenleme : Ser_reS Arka Kapak: “Evliliğimiz bir maskaralıktı,” demişti Piers. Zaman Piers’ın bu sözlerini doğrulamıştı. Abby, Piers’ı kendi öz oğlunu inkâr etmeye götürecek o korkunç olayların önünü alamamış ve her şeyi yüzüstü bırakarak kaçmıştı. On iki yıl boyunca, Abby genç kızken bütün kalbiyle sevdiği Piers’tan nefret etmeye alıştırmıştı kendini ama şimdi o yeniden yaşamına giriyordu. Ne denli karşı koyarsa koysun Piers’ın kendi üzerindeki sarsıcı etkisinin farkındaydı. Kitabın İçinden: Piers kapının önünde durup Abby’ye doğru döndü, hor gören bir ifadeyle baktı. «Umarım seni bir daha görmek zorunda kalmam. Haklısın. Olanaksız bir ilişkiden kurtulmak için çocuğun doğumuna memnun oldum. Belki de gerçeği seninle evlenmeden önce söylemeliydim. Bunun için suçlu olabilirim. Ama bir seks delisi olduğunu o zaman nasıl bilebilirdim? Ne mal olduğunu ortaya koyman için o kadar kısa bir süre geçeceğini nasıl bilebilirdim?» Kitabı daha önce Lynne Graham’dan aynı adlı bir BD paylaşan "Sevgili ebr" ye armağan etmek istiyorum… Keyifli okumalar…:gül: (Not: Bu cümleyi yazmıştım… Ön yorumu yazdıktan sonra “Acaba hata mı ettim?” diye düşünmeye başladım…ff Ön yorum: Su katılmamış bir……. daha.:kzgn: En maçosunu bile mumla aratan BD…:kzgn::kzgn: Okumadan önce antidepresan bile alsanız fayda etmez… :kzgn::kzgn: :kzgn:Wade’in rakibi Piers… :kzgn::kzgn::kzgn::kzgn:Hatta bu Wade’den de kötü…:kzgn::kzgn::kzgn::kzgn::kzgn: Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
wadenın etkısı daha gecmemısken bu kıtabı cıkmaz ayın son pazarı okuyayım en iyisi :füü: yada ah keske bu bdyı haftanın bdsı secseydım seyhıme kımse goz dıkemezdı ozaman:kzgn: keyıflı okumalar küflü emeğine sağlık clondıke
teşekkürler wadeden kötüyse hakikaten antideprasan lazım o zaman bu hafta ebe benim ben mi seçsem acaba?
ellerine saglık clondike benim listemin 1. sırasında yasam cizgisindeki pierce vardı diordum onun kadar odunu yoktur(hatta odun diyerek oduna haksızlık etmiş oluyorum aslında :kzgn clondike yazdıgın nota bakılırsa 2. sırayada baska bir pierce koycam nedir bu kızların piercelardan cektigi :kzgn: bak aklıma geldi gene sinir bastı pislik pierce nolcak:hih:
Bd yazarlarındaki bu sadizmi çözebilmiş değilim. İçimdeki feminizme hakaret ediliyor resmen, yahu bd kadınlarına çektirilen çile nedir böyle, aşkı daha az sorun ve üzüntüyle yaşayamaz mı bunlar. Bd kadınlarının beynini de çözemiyorum zaten. Hiç mi gururun yok senin. (Belki de sorun gururdadır, ben de gurur var da noluyor elde var sıfır. Ben bu matematik problemini çözemedim.) =D Ellerine sağlık clondike, belki vizelerimin stresi ve proflara duyduğum tahmin edilemez öfkemle bu Piers denen adamdan çıkartabilirim öfkemi. *okurken bağırışmalar odada yankılanır*
üzerinde tepinmelik danalar yüzünden beynimizi antidepresanlarla felc etmeye degmez.. hepberaber yogaya baslamayi öneriyorum arkadaslar.. simdi.. gözlerimizi kapatiyoruz..derin derin nefes aliyoruz..kirlar,bulutlar,kuslar ötüyor.... kötü enerjimizden kurtuluyoruz..hmmmmmmmmmmmmmmmmm.... not: sinirden tesekkür etmeyi bile unutuyordum..
Tesekkurler clondike.. sanirim bu beyaz dizi bende var, kitabin resmi tanidik geldi, konuyu unutmusum, tazelemek sart oldu) emegine saglik..