Benim ruhum kelebekler gibi. Onlar kadar narin ve masum. Onlar kadar renkli ama ürkek. Ruhuma dokunmak istiyorsan eğer, sakın kelebeklerimi korkutup kaçırma.
Biz seninle 2 ayrı bedende tek can gibiyiz geleceğimize birlikte bakıyoruz, ve gelecekte de tek can olarak yaşamımıza devam edeceğiz
Çitlenbiğime ithafen; Şu dünyada 3 renk bize ait olsun. Siyah, yeşil ve beyaz. Eğer bir gün beni bırakırsan, dünyada ki yeşiller solsun. Hele bır de unutursan siyahlar solsun. Ama eğer ben seni bırakır yada unutursam, Beyazlar benim kefenim olsun.
çok düşünceli, saçlarında ki renkler güzel, eylinerı güzel çekilmiş. fazlaca masum bir o kadar hüzünlü :cigara:
bu avatarı çokca seviyorum ve sevdiğim bir sürü şey yazılı üstünde. kimisinin altı çizili cafcaflı kendi gibi :Lv:
Kafesin kapağı açık olduğu halde çıkmıyorsa uçamıyorsa bir kuş korkuyordur sanırım dışarıdaki hayattan. Oysa bir adım uçabilse belki de çok sevecekti. Ve martı sevdiği denizden vazgeçmiyor çoğu zaman...
içime çektiğim duman değil yarim sensin ucunda yanan ateş değil sensin efkarıma karışsın sigaramın dumanı.. gece kadar koyu düşüncelere salan sensin..
şimdi üstteki avatarı yorumlamaktan ısrarla kaçıyordum ama ne zaman baksam bu avatar bana denk gelmiş oluyor... Sırtındaki damar izlerini kapatmak isteyen kızımız ağaç dalı yaptırmış.Ağaç dalı daha cool gözüksün diye kafeste bir kuş ekletmiş..Dövmenin anlamına derinlik katmak için kafesin kapağını da açık bıraktırmış.. Evet aklıma hep bu geliyor :saskin:
kuşlu bir şiir düştü bahtıma omzumda yeşeren dallarda uç güzel şiirim kon sevdiğimin diyarınaa ayy bugün fenayım ben..saçmalamış olabilirim
bana da senin avatarın birisini bekliyormuş gibi geldi, biraz da masum bakıyor, çok emin değil galiba geleceğinden.