'Ben esasen senin babanım navruum' diye bir ses çınladı kulaklarımda bugün pc başında fazlaca oturmaktan kaynaklanan gözyaşlarımın bununla ilgisi kesinlikle yok bilgilendiririm Eski türk filmleriyle alakasız ama ne hikmetse bana yeşilçamın kahır ve safiyet dolu filmlerini anımsattı. 'Size amca diyebilir miyim?' 'Baba de navruum esasen amca baba yarısıdır' Bdlerle kafa bulma havamdayım. Çıkıp balkona iki nefes temiz hava almazsam internet zehirlenmesi geçireceğim. Ellerine kollarına gönlüne özelliklede enerjine sağlık clondike. Her daim takipçinim Teşekkür ediyorum
arkadaşlara katılıyorum kapak çok hoş:kz: ama merak ettim cidden amca mı şimdi esas oğlan baba mı emeğinize yüreğinize sğlık dostlarım:canim:
Ben de severim polisiyeyi hatta tarih, arkeoloji, mitolojiyi daha çok ama hepsinin yeri ayrı. Yorum yapmayayım... Kitapla ilgili kısma yorum yok. Ama ben BD lerle hep kafa buluyorum zaten...:füü: Fena spoiler olacak..Ben hiçbir şey söylemeyeyim en iyisi... Aslında bu kitap için uzun bir yorum yazmak isterdim. Bu konudaki genel düşüncemi anlatmak için bahane olacaktı. Ama fark ettim ki, ne desem okumamış olanlara haksızlık yapmış olacağım. Spoiler vermek istemiyorum. Yine de dayanamayıp, bu kitaptaki durumu açıklamadan sırf kitabın adını baz alarak söylemelim ki, ben eşin ya da sevgilinin kız ya da erkek kardeşinin, diğer taraf içinde kardeş olarak görülmesi gerektiğine inanıyorum. İnsan doğasının farkındayım elbette. Duyguları, çekimi, zayıflıkları vs. hepsini normal karşılıyorum ama... İnsanı hayvandan ayıran en önemli özellik konuşma değil düşünme ve iradedir bence.