BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. meleksi

meleksi Well-Known Member

şimdi bd bilmeceleri karıştı..doktor bdsi arıyoruz..sekreter olmaya karar veren güzellik uzmanımız var..haftanın bdlerinden..puar eklemiş..çorba oldu galiba.:ha::saskin::ha:.

2. anonim

anonim E-kitap Müdavim

ama ben dedim, karisir dedim, yapmayalim dedim:saskin:bir an önce bulun gözünüzü seveyim :help:

3. birdie

birdie Well-Known Member

İnanmıyorum, uzun aramalar sonunda aslında okuduğum ama bir türlü anımsayamadığım bir kitaba ulaştım. Sevgili anonim onca ipucu da vermişsin ama... :D Diğerlerinden neden ses çıkmadığını anlıyorum aslında; herkes buldu (ben bile bulduğuma göre :)) ama soru bulma kısmı daha zor geldiği için kimse sesini çıkarmıyor. Sizi gidi kurnazlar. Neyse bir değişiklik olsun o zaman; ding dong! yanıt veriyorum:
    Sharon Wirdnaw – Uzman Aşık

Ah ama bir soru hazırlamadım ki. Biraz daha araştırma yapayım ben :D

4. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Allahimmmm, ne kadar mutluyummmm..Dogru yanit...tebrikler sevecen :sak sak::sak sak:cok severim ben bu kitabi..eglencelidir...

5. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

meleksi bu şarkı tam uydu gibi

anonim zaten çok okuyunca beyaz dizileri birbirine karıştırıyorum
    soruları bilemiyorum bari çorbada benim de tuzum olsun.cevapları bilemediğimden sadece yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum.:eek:ff::eek:ff::eek:ff:::':)'(

beyaz dizi yakışıklısı niyetine Ahmet Özhan
    Ahmet Özhan - Bırak Böyle Kalalım - YouTube

6. anonim

anonim E-kitap Müdavim

bu sarkiyi bd´lerin resmi sarkisi mi yapsak??olayi cok iyi anlatmis çitlenbikk :)

7. birdie

birdie Well-Known Member

Ahha, sorum hazır:
    Adamımız yine bir doktor. Kitabın başında kızımızla bir çarpışma sonucu tanışıyorlar. Sisli bir denizde, doktorun teknesiyle kızımızın kayığı çarpışıyor. Doktor kızın yaralandığını görüp endişeleniyor, kızımızsa daha önce kendi kırık bacağını tedavi ettiğinden söz edince tabi doktorumuz onu tiye alarak, komaya girdiğinde kendisini nasıl tedavi ettiğini soruyor. :D
    Bakalım bu kadar ipucu yeterli olacak mı? :) Herkese kolay gelsin.

Tamam, bu kadar ipucu yeterli olmayabilir. Yazarının küflüde paylaşılmış yalnızca tek bir kitabı var, o da bu. :)

8. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

anonim takdir sizlerin verdim gitti .
    diğer küflü sakinleri ne der bilmiyorum

9. alkane

alkane Well-Known Member

Evet bencede olabilir:saygilar: şarkının sözleri bdlere çok uymuş:D

10. alkane

alkane Well-Known Member

Anonim'in sorusuna Sevecen:Frnds:doğru yanıt verdiğine göre, eğer bende Emmanın sorusuna doğru cevap vermiş isem bende soru düşüneyim bari:füü:

11. meleksi

meleksi Well-Known Member

bırak böyle kalalım..
    bir dargın bir barışık..
    nasıl olsa dünyada..
    bütün işler karışık..

meltem ile fırtına..
    gül dalında sarmaşık..
    nasıl olsa dünyada..
    bütün işler karışık..

sözler çok güzelde..besteyi beğenmedim ben..:cool:

12. ela86

ela86 Well-Known Member

bende sadece yazılanları takip ediyorum burada malesef bulamıyorum hiç saf saf bakıyorum arıyorum ama hafıza yok bende
    çitlenbikk şarkı tam uydu ;)

13. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: tüm kitabı yazmışsın daha ne ipucu isteyecekler bilemiyorum :Lv:

14. birdie

birdie Well-Known Member

Yaaa, o zaman sen buldun mu şimdi? :D :zuhaha:

15. Pl1

ben bulduğumda cevap vermiyorum:zuhaha::zuhaha:

16. birdie

birdie Well-Known Member

:zuhaha: Benim firmayla bir yakınlığın yok, yanlış anlaşılmaz. Çekinmeden söyleyebilirsin. :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

17. anonim

anonim E-kitap Müdavim

18. birdie

birdie Well-Known Member

:sak sak: :sak sak: :sak sak: Bravo sevgili anonim :sak sak: :sak sak: :sak sak:

Özgür ruhlu kızımızla munis, evcimen doktorumuzun aşk öyküsü işlenmişti. Okunabilir kitaplardan bence. Tekrar kutlarım. Sana bir ödül veremiyorum ne yazık ki. :gül:

19. Emma

Emma New Member

20. Pl1

pışşııııııııık soru sorayım değil mi yok söylemem:füü:

Bu Sayfayı Paylaş