BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. curium

curium Primus inter pares

sebastian mi?

bana tanıdık geldi cümle :D

2. nargis1

nargis1 Well-Known Member

Don Juan tabi ki...
    ve bu gecelik son ipucu geliyor...
    don juan'ın eski, kaçak,kısaca aptal nişanlısının adı "pilar" .( sen hem kont, hem apollo, hem vazgeçilmez, tanrısal juanı bırak.yok artık aptal Dirk'e aşık ol.)

3. zipper

zipper quae nocent docent

okumuştum halbuki,ama ismini görene kadar hatırlayamadım:eek:ff: paslanmışım yavv:p

4. curium

sen paslanmış diyorsan kendine ben tamamen oksitle kaplandım diyorum beynime oksijen gelmiyor.:help::help:
    bi yer var biliyorum herşeyi söylemek mümkün duyuyorum görüyorum anlatamıyorum :kzgn:

5. anonim

anonim E-kitap Müdavim

aman allahim dudak boyayarak kendini avutan catlak kadin ....
    robyn donald-sevgi tutsagi olacak...

6. nargis1

tebrikler....

:sak sak::sak sak::sak sak::sak sak:

"çatlak değil ablası daha çok küçük."

yeni soru için hazırım. acıklı bir şeyler olsun.:)

7. anonim

anonim E-kitap Müdavim

tesekkürler...

yeni sorumuz söyle bir sey...
    esas kizimizin ezim ezim ezilmesine ve de bütün hayatini kökten degistirmesine sebep olan bir sucluluk duygusu var...yillar önce ,kayak yapmaya birlikte gittikleri kiz arkadasi,cig düsünce ölmüs..ölümünden kendini sorumlu tutuyor...

8. alkane

alkane Well-Known Member

ah ahhh benim ilk göz ağrım olan:Lv: ve tup10 listemde her zaman üst sıralarda olan bir bd yi sormuş nargis1 arkadaşımız.Tabi ben dün buraya uğrayamayınca görmemişim yoksa hemen bilirdim.;)Her ne kadar diğer soruları bilemesemde...:füü:

9. nargis1

benimde sanırım ilk okuduklarımdan biridir. zirvedeki yeri de sonsuza kadar sağlamdır.

yeni soru çok zor. en ufak bilgim yok. artık ipuclarından araştırma yaparız. ezik kız, suçlu kim, suçlular aramızda vs. vs.

10. s_line

s_line Active Member

ben artık konuları, karakterleri birbirine karıstırıyorum zaten:D konuların biraz benzer olması ile de ilgili olabilir tabii:füü:

11. s_line

s_line Active Member

:zuhaha::zuhaha: boyle bir turde mi varmıs ya:D:D ben okumamısım bu arada.. bugün okuyamam da artık, indiriyim yarın okucam

12. s_line

s_line Active Member

biraz daha ipucu lütfen, milliyet bilgisi istiyoruz:D

13. anonim

anonim E-kitap Müdavim

aaa rica ederim ama..bd ´lerde her sey mübahtir:cool: makyaj malzemesi , ic camasiri, oto tamir malzemesi,saksi her sey kitaba uydurulur:füü:

yeni kitapta ,kahramanlarin milliyeti cok akilda kalici degil..ingiliz...arada bir amerika lafi geciyor..yine de ordan hareketle pek bir sey cikmaz amaaa...

kizimizin zamaninda cilginnnnn bir sosyal hayati varmis.. st.moritz´de kayak, cot d'azur´da deniz falan öyle yani.. ölen kizin idolüymüs bir bakima..bu yüzden kizimiz kendini suclamis.. cok sakin,geri planda kalacagi bir hayat kurmus..hatta üniversitdeyken ciddi görünsün diye numarasiz gözlük falan kullanmis. ama yine de eski aliskanliklardan kolay vazgecilmiyor ..mesela serinlemek icin peceteye buz doldurup seksi ipek geceliginin üstünden vücudunda gezdirebiliyor kizimiz:füü: tabii buzla islanan pecetenin parcalanmiyor olmasi da enteresan..nasil bir materyalse artik. adamlar yapiyor kardesim.

seklinde bir ipucu verebilirim...haa bir de esas abimizin yüksek enerji sirketi var...

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Yav ben okudum bu bd yi ama kızın bir zamanlar party girl olması ve arkadaşı ile ilgili kendini suçlaması dışında bir şey hatırlamıyorum.Birde ölen kızın doğum gününde kızın ailesine mi ne gidiyordu,ailesi de bunu tersliyordu falan yada uyduruyorum :)

15. anonim

anonim E-kitap Müdavim

yok sibel´cim ..uydurmuyorsun... sahiden gidiyor kiz...ama aile ,özellikle kizin annesi, esas kizi sucluyor...ve kendini suclu hissetmesi icin de her seyi yapiyor..hatta sirf bu yüzden dogum günlerinde kart yolluyorlar...kizimiz yasasaydi su yasta olacakti falan gibilerinden..

16. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sen söyleyince hatırladım o detayı.Hatta ölen kızımıza esas kızımız yok ordan kayma tehlikeli falan diyordu da bu dinlemiyormuydu ne... Ama esas abimizle ilgili tık yok hafızada.O kısmı canlandır bakimmmm.......

17. zipper

zipper quae nocent docent

o da nasıl bi aileymiş :saskin:

18. curium

bende okudum bunu ölen kızın ailesi yüzünden yaşadığı suçluluk duygusundan kurtulamadığından abimizden kaçıyordu kızımız :D

19. anonim

anonim E-kitap Müdavim

derrrhalll..
    abimiz bir playboy..yani en azindan herkes öyle görüyor..tabii bu bir bd icin ipucu sayilmaz :D
    kizimiz abimizin agabeyinin yaninda calisiyor..agabey bir cerrah..kiz onun sekreteri gibi bir sey...bir aile toplantisinda karsilasiyorlar ilk kez..sonra abimiz kizin pesine düsüyor...

anne bir tuhaf ...utanmasa sen öldürdün kizimi diyecek...

20. anonim

anonim E-kitap Müdavim

ailesi abimize takiliyor:"seni istemeyen bir kadina rastla da gününü gör" diye...abimiz kazanova gibi ünlenmis ama aslinda öyle degil..ben esas abimizi sevmistim.kizla ilk birlikte olduktan sonra ,kizin duydugu sucluluk piyasaya cikiyor yine..adam da " sen de beni istedin" falan deyip sirtindaki tirmik izlerini gösteriyor :zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş