BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. nargis1

nargis1 Well-Known Member

klasik konu, üzgünüm ama doğru cevap değil.

"evlendiğimiz gece benimle niye seviştin. oyunu tamamlamak için mi?" der esas kız.
    "kendim ve sevgim için başka fırsatım olmayacağı"için der esas oğlan. yani bildiğin odun....

2. s_line

s_line Active Member

okumamıstım ama arastırmacı kişiliğim sayesinde buldum:p:D
    Amanda Browning - - Yaşam Çizgisi
    şimdi indirip okuyorum

3. s_line

s_line Active Member

okumamıstım ama arastırmacı kişiliğim sayesinde buldum:p:D
    Amanda Browning - - Yaşam Çizgisi
    şimdi indirip okuyorum

4. nargis1

okuma hiç beğenmedim. bu arada süpersin...

5. zipper

zipper quae nocent docent

6. nargis1

7. s_line

s_line Active Member

keske bu yorumu daha önce okusaymısım ya.. sinir oldum okurken sinir:kzgn:
    adam öküzün en ileri versiyonu olduğu halde durmadan özür dileyenin neden kız olduğunu da hiç anlamadım, hele yumruk meselesi artık kopma noktasıydı, kızın cenesini cıkarıyordu nerdeyse:zuhaha:

bu arada arkadaslar soruyu benim yerime sormak isteyen varsa, sorabilirse cok sevinirim:gül::gül:

8. nargis1

soruyu şöyle sora bilirmişim. "karısına (galiba karısıydı) yumruk atan esas erkekli bd...."

9. s_line

s_line Active Member

:zuhaha::zuhaha: evet evet herkes sıppadanak (o ne demekse) bulurdu kesin:D

10. alkane

alkane Well-Known Member

hu huuuuu kimsecikler yokmu?

11. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Ben varımmmm.Ama yumruk yiyen bd kızını hatırlamadığım için yeni ipucu bekliyorum :)

12. nargis1

doğru bildin bende sana süpersin dedim ya... biz de yeni soruyu senden bekliyoruz...

13. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Oh hooooo benim sigortalar kısa devre yapmış,neremle okuduysam artık...........s_line soruyu bilmiş,o isteyen sorsun demiş.Ben yumruk olayını yeni bd sorusu sanmışım vs vs vs
    O zaman yeni soruyu ben soruyorum.Ama adını hatırlayamadığım bir bd yi soruyorum size.
    Kitabın neredeyse tamamını hatırlıyorum,ismi dışında :(
    (geçenlerde sorduğunuz bir bd yi hatırlamaya çalışırken aklıma takıldı)
    Adamın babasının iş yerini kızın kötü babası hile ile ele geçirmiş.İyi baba ölmüş erkeğimiz intikam ateşiyle yanıyor.Sonra kötü baba arkasında dağ gibi borçla ölüyor.Kız ve annesi kötü durumda kalıyor.Bizimki hızır gibi yetişiyor ama tabiki şartı var kızla evlenecek.neyse bunlar evleniyor.Adam babasının eski işine sahip oluyor.Bu arada iş mobilya imalatı.Adam bu evlilikle hem intikam alıyor hemde kız sayesinde sosyeteye giriyor.Ama sosyete bunu kabullenmek niyetinde değil.Sonra bir casus var.Yeni mobilya tasarımlarını rakip firmaya satıyor.Bu arada sabotaj sonucu fabrikada yangın çıkıyor.Adam suçlanıyor,aklanıyor... Finansal olarak kötü duruma düştü zannedip kadın bankaya gidip çok sevdiği evini ipotek etmeye çalışıyor filan.Bu arada kızın hobisi bebek evleri kıyafetleri yapmaktı sanırım.Dediğim gibi bütün kitabı yazdım neredeyse.Var mı bu kitabın adını hatırlayan????

14. ekabir16

ekabir16 New Member

tamamını anlatmışsın hatırlamıyorum diyemiyecem çünkü okumadım.fabrika yangını ile ilgili okuduğum tek kitap ekmekçi kadın o da bd değil

15. alkane

alkane Well-Known Member

malesef, hiç fabrika yangınlı bd hatırlamıyorum...

16. s_line

s_line Active Member

benden de iş cıkmadı:D:D

17. nargis1

zor soru yanıtlayamıyoruz.......

18. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Kimse çıkmadı mı hatırlayan?Anonim'de uğramadı ki.Neyse o zaman isteyen biri yeni bir soru sorsun,tıkanmasın burası.

19. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Kimse çıkmadı mı hatırlayan?Anonim'de uğramadı ki.Neyse o zaman isteyen biri yeni bir soru sorsun,tıkanmasın burası.

20. Asuman1907

Asuman1907 New Member

Bir beyaz dizinin adını soracağım umarım bilen çıkar,

Çooook seneler önce okumuştum...

Kız bir kaza geçiriyor ve bir göğsünü kaybediyor....

Hatırladığım sadece bu:-((((

Bu Sayfayı Paylaş