Valla o mesaji görmemisim ben zaten o saatte bd avina cikinca adami eskimo bile yapabilirdim yani :zuhaha: Yeni soru: esas abimizin askinin sembolü ,kirik bir cömlek parcasi ..kiz cömlek parcasini artik istemedigini söyleyince, abimiz aniden isigi görüyor :füü:
abimiz , cömlek parcasini bir kanyonda bulmus...bir kizilderili kabilesine aitmis..anasazi diye geciyor...14 yasindaki kiza bunu hediye ediyor...kiz da yillar boyunca sakliyor...hani bu salagin akli basina gelir de birgün sevgimi kabul eder diye...ama sonunda nihayet kiz da anliyor bu adamdan ne köy ne de kasaba olur :kzgn: cömlek parcasini geldigi yere götürüyor...
hosbuldum alkane´cigim :gül: cesitli sebeplerle zaman zaman cok aktif olamiyorum ama sizlerle takilmayi seviyorum gercekten...
Yeni ipucu madem: Esas abimiz bir sebeple, asla ailesi olmamasi gerektigine inaniyor.. bd standartlarina uygun olarak ,biz okuyucuya sac bas yoldurtacak cinsten bir sebep tabii ki :füü: ancak abimiz asla sahip olmamasi gerektigine inandigi ailesi icin ikide bir atölyesine kapanip ahsap mobilyalar ,oyuncaklar falan yapiyor..
okudum bu bd yi.kamp yapmaya mı nereye bir yere gidiyorlardı yağmur yağıyordu filan kırmızı gibi hatırlıyorum yazı karakterinden kız hamile kalıyordu
bu kitap evet...kirmizi seri... yeni ipuclari gelsin o zaman: - kiz, esas abi ve kizin agabeyi poker oynar... kiz ve kizin agabeyi kaybeder...mecburen kiz esas abimizin ciftliginde birkac ay kahyalik ve ascilik yapmak zorunda kalir - esas abinin annesi , zamaninda ciftlikte yasayamamis...sinir krizi gecirip ,ciftligi de ailesini de terketmis... bu yüzden esas abimizde , ciftlikteki kadin fobisi var
Pıffff ben okudum bu kitabı.Hatta seri sanırım bu kitap.Kızın ailesi tarafından seri.Offff anonim şimdi hd mi karıştırtacaksın bana :dil:
evet bir seriye ait..biri kizin agabeyinin öyküsü..diger ikisi ciftlik calisanlarina ait.. bir de ailenin ilk zamanlarinin anlatildigi bir western - historical var...toplam 5 kitap... ama cevirileri var mi bilemiyorum...yalniz yazarin sitedeki tek kitabi bu... esas abimizin müthis bir kahyasi var..adam süper..zaten serideki kitaplardan biri de ona ait.. esas abiye , kiza kötü davrandigi icin öfkeleniyor bir yerde: ea: beni sen mi pisman edeceksin?? süper_kahya: buna gerek kalmayacak...ettigin bu sözlerden sonra aynaya baktiginda miden bulanacak zaten...:zuhaha: bir de esas abimizle kizimizin isirmayla ilgili fantezileri var :$ isirrr beni falan ...yani ne desem bilemedim :füü: ha bir de kizin külüstür bir kamyoneti var...ismi fred :zuhaha:
haydi bir ipucu daha: abimizin beyni arizali isliyor biraz...kizin ne kalmasina izin veriyor ne de gitmesine... kizi cok istiyor hatta ona gün isigi diyor... ama ciftlikle birlikte ikisine ayni anda sahip olamayacagina inaniyor.. bu yüzden kiza önce kaba davranip kendinden uzaklastiriyor..sonra özlemle dönmesini bekliyor.. o arada anilariyla ,hayalleriyle mutlu oluyor falan...
peki madem...daha formal bir ipucu gelsin o halde: kitap leyla_yy tarafindan paylasilmis...basim tarihi 1994...
Bir adını vermediğin kalmış :glmsm2: http://www.kuflu.com/e-kitap/62411-elizabeth-lowell-ates-ve-yagmur.html
baska ne ipucu versem diye kara kara düsünmekteydim:glmsm2: tam zamaninda yettin sibel:Lv: tebrikler...
sevgili sibelmertin isteğiyle yeni soru benden inş. daha önce sorulmamıştır. kızımız tam bir erkek düşmanı. başarılı bir iş kadını....