insaf fire bende zaten hafıza sıfır bd lerde kaç İtalyan adam ve kaç kızıl saçlı dilber var senin haberin var mı???:kzgn: ipucu lütfen
Violet Winspear - Gönülsüz Gelin'de de adam İtalyan kız kızıl ama yıllar sonra karşılaşma kısmı olmadı...ff:
Kızın kız kardeşi adamın arabasını parçalamıştı.....Kızın erkek kardeşi adamın teknesini batırmıştı.....ama kızın erkek kardeşinin adamın Ferrari sini birşey yaptığı BD yi hatırlayamadım
işte kazık sorum aklımdan geçen bd yi bulun:zuhaha::zuhaha: ve soru hangi yazar hangi iki bd si kızların ismi aynı adamlar yunanlı
bu soruya bd listemi tamamladığımda cevap vereceğim listenin sütunlarında bilumum herşey yazıyor ama daha A dayım:zuhaha:
Sorlar zor diye kızan sen değilmiydin :zuhaha::zuhaha::zuhaha: Bu soru imkansıza yakın :zuhaha::zuhaha:
kızdım fırsatını buldum intikam alıyorum aslında soru çok kolay cevabını bildiğime göre:zuhaha: ipucu kızın ismi bd lerden birinin adında geçiyor
sizi mi kiracagim..buyrun... Esas oglanin ,birdenbire ikinci baharini yasamaya karar veren 70 küsur yasindaki babasiyla, esas kizin oldum olasi catlak 71 yasindaki kuzeni kacarak(!) evlenirler.. Kabak ise esas oglanla esas kizin basina patlar..Animsadiniz mi bu bd´yi??
konusunu hatırladım ve kesinlikle okumadım bir de bunu hatırladım bu clondike ın taradığı hani missishippi(doğru yazdım mı ben ) nehrinde yandan çarklı şu meşhur gemili bd mi acaba?
hayir,arka fonumuz mississippi nehri ya da herhangi bir gemi degil..Öykü aslinda Kuzey Carolina´da geciyor. Biraz daha ayrinti vereyim:Esas kiz , esas oglani kitabin biryerinde "egosu testosteronla sisirilmis kalin kafali bir ilk cag yaratigi" olarak tanimliyor ve söyledigi her "diil"´i "degil" seklinde düzeltiyor...