asssskolsun sibelll:dil:önce sor "kocasindan cok köpegini merak eden kadin hangi bd´deydi?" diye...aklima sok o kitabi...sonra "unuttum ben " de..teessüf ederim:hih: :zuhaha::zuhaha:
İp ucu geliyor Erkek kahramanımız çok kibirli, çok kıskanç ve çoook İtalyan Kadın kahramanımız da çok güzel bir İngiliz ve İtalyan'ın metresi.. Bir yıldır beraberler.. İtalyan kızımızı bir metres olarak mükemmel buluyor ama harika bir eş olarak görmüyor
manken değil.. görünüşte bir metresin yaşadığı şekilde hayatını devam ettiriyor ama kimsenin bilmediği bir sırrı var.. birde kızı takıntı haline getirmiş bir ressam var.. yaptığı her resmin bir köşesine onu da çiziyor.. Eski sevgilisi olduğunu düşünen İtalyanımız :kzgn: da bu durumdan çok rahatız..
yaaa ff: çok çabuk bildin zipper :gül: daha ne ipuçları hazırlamıştım :^^: :sak sak: :sak sak: soru sırası senindir :saygilar:
teşekkür ederim, beni de bu güzel :Frnds: sıcak ortama dahil ettiğin için.. fırsat buldukça seve seve katılırım
gecikme için özür dilerim.. şimdi,kızımız bir öğretmen ve 6 yıllık evli..fakat kendi tabiriyle kocasıyla tamı tamına 1 yıl ,7 ay,2 hafta ve 3 günlük bir zamanı bir arada geçirmişler...bunun üzerine,artık canına tak eden kızımız ne yapar...bir mektup bırakarak kocasını terk eder:füü:
kız evi terkedip tek akrabası büyük teyzesinden miras kalan bir eve gidiyor tabii kocası da peşinden..noel zamanı,noel ağacı süslemeye karar verip evin bodrumuna indiklerinde,kız eski bir günlük buluyor
Böyle bodrumlu bir bd hayal meyal hatırlıyorum.Ama onda kötü adamlar bu ikisini bodruma kapatıyorlardı.Bunlarda bu süre boyunca oturup sorunlarını vs konuşuyorlardı.Bütün kitap nerdeyse bodrumda geçiyordu.Böyle birşeydi sanırım.Ama adam muhabir miydi,kadın öğretmen miydi hiççç hatırlamıyorum.Sanırım senin sorduğun bu değil.