BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. filizi

filizi Active Member

Üzülme sevgili tantana:) Çok masum gibi görünsede aslında bu sevgili hiçte masum değil... Ama italyan onun genç kadın yüzünden intihar ettiğine inandığı için , bir dedektif tutarak kızın yerini buluyor.. Daha sonra bu dedektif aracılığı ile yeğeninin aslında hiç te masum olmadığını öğreniyor...

2. filizi

filizi Active Member

İtalyanın intikam planı ortaya çıktıktan sonra kız kendini bilmez bir şekilde sevgilisiyle eskiden buluştukları yere gitmek için yola fırlıyor ve bir kamyon ona çarpıyor.. İtalyan bu tam dört gün sonra öğrenip hastaneye gidiyor ve kızın hamile olduğunu da öğreniyor...

3. filizi

filizi Active Member

Artık bilin diyeee:D bir ip ucu daha..

Genç kadın sevgilisi onun yüzünden intihar etti diye artık bir yanı ölmüş gibi yaşar, italyanla evlenir, ona layık bir eş gibi yaşar,kızları doğar, genç adamı için için sever ama suçluluk duygusu bir araya gelmelerini engeller... Çünkü yaşananlar, yalanlar,hayaller ve gerçekler birbirine karışmıştır...

Bir tane daha ;)

Genç kadın gençlik aşkının mezarının başında onunla ilgili gerçeği öğrendiğinde - Özgürüm -, - olanlar benim suçum değil - der amaa nıhhahahahaha:glmsm2::glmsm2: diye kahkaha atmaz ;)

4. gülüm

gülüm Member

filizi giriş-gelişme-sonuç paragrafları olarak kitap özeti versen olmaz mı arkadaşım :p, belli ki biz bilemeyeceğiz :(

5. filizi

filizi Active Member

:zuhaha::zuhaha: zaten ip ucu diye resmen kitabın özetini yaptım gülüm arkadaşım...

yetmedi, artık bilin diye kitabın ismini bile açıklamada verdim :canim: ee daha ne yapayım :)
    bilin artık şunu :glmsm2:

6. tantana

tantana Well-Known Member

bana bak filizi'yim yavrı kuşum :glmsm2:

oturdum aradım..kitabın ismini verdim demişssin, kelimeleri denedim. 25 dk aradım bulamadım..bu bdyi beğendim izzzztiyorum!! Kimse bulmuyor yafrım..yazarın baş harfini verir misin? :eek:ff:

7. filizi

filizi Active Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: veriyorum :Frnds: yazarımızın adının baş harfi L ;)

8. anonim

anonim E-kitap Müdavim

ahhhaha... filizi artik verecek ipucu bulamamissin...direkt isleme gecmissin...cok iyi ya:D

Lucy Gordon - Yalanlar, Hayaller ve Gerçekler

9. filizi

filizi Active Member

:Yihu::Yihu::Yihu: çok yaşa anonim:saygilar: ayrıca tebrikler :sak sak: soru sırası sizindir:gül:

sevgili tantana gözün aydın :Frnds::mjk:

10. tantana

Hayın anonim şimdi buldum ben :dil:
    okumamışım :eek:ff:
    ismi de bdlg olarak kayıt edilmiş.ondan bulmam uzun sürdü ama yine de hayınsın anonim.:D

editedti evet filizi gözüm aydın okuycam bunu hemen

11. anonim

anonim E-kitap Müdavim

nnevettt, nöyleyimmmm...hayınım....yasasin kötülükk....niihahhahaahaa....( kiz gülmüyor, ben güleyim bari...yaziktir...)

neyse madem o kadar üzüldün...erol tas´i gönderip icimdeki nubar terziyan´i cikariyorum..
    bir bilmecen var tantana... haydi sor sor !!!

12. tantana

:mjk::gül::canim::saygilar: teşekkürler anonim my love :cool::D

şimdiiii kızımız hava çok sıcak diye suya girerken üstündeki her şeyi çıkarıyor:füü:
    tam o sırada adamımız geliyor.."sakın kıpırdama." diyor..kızımız, aaaa beni gördü naman tenrım, havalarında hemen kendini örtmeye çalışıyor. Ancak adamımızın derdi kızla değil ormandan çıkan jaguarla :saskin:

bu jaguar geldiği gibi ormana dönünce adam gömleğini çıkarıp kızı örtüyor.kız titriyor küçük bir serçe gibi..sonra kendine gelince giyinmeliyim diyor.Adam da kızın giyinmesine yardımcı olurken, zaten çok şey gördüm diyor.:cool: Kızımız ise güzel miydim diye soruyor.:glmsm2:

13. Sahay

Sahay Member

Tesekkürler

14. tantana

Ben teşekkür ederim.soru sordum diye teşekkür edilmemişti hiç :)

bdyi biliyorsan cevabını da beklerim :D

15. filizi

filizi Active Member

16. gülüm

gülüm Member

hafızamı yokluyorum, düşünüp, taşınıp, kaşınıyorum...yok, yok jaguarlı bd hafızama kayıtlı değil:$::'(
    ama hikayeyi merak ettim..gerçi kızı giydiren esas oğlana rastlamak da pek kolay değil hakikaten:cool:
    evet arkadaşlar tantana nın kitabını bilen varsa..lütfen burada merak edenler var :p

17. bukito

bukito Well-Known Member

şimdi ben bu soruları bilemediğim için bu sayfaya pek uğramam genelde...daha da kötüsü bilemediğim halde kafama takarım ama öyle böyle değil baya baya kafayı bozarım...şeytan dürttü tantananın sorusunu okudum...hayal meyal şöyle bir şey hatırlıyorum...kız botanikçi, adam da o civarda baraj gibi bir şey inşa ediyor...sonra bunlara yerliler saldırıyorlar, bir de çok kıymetli bir taş var kızın çantasında...doğru yolda mıyım tantanaaaa...

18. tantana

maalesef bukito ..geri dön o yoldan :D

19. tantana

yeni ipucu belki burdan hatırlayan olur...

Şimdi öncelikle adam benim uzun süredir aradığım ideal koca tipi.:füü: milyoner bir latin :glmsm2:

Adamımız kızın yaşadığı yere gidiyor..Araları bozuk kızın bir nişanlısı olduğunu sanıyor...Her bd'de olduğu gibi bundaki komşu faktörü de en can alıcı yerde ortaya çıkıyor...Adama kızın çoktan kiliseye gittiğini söylüyor:saskin:
    Adamımız ferrarisine atlıyor ve kiliseye gidiyor..Şimdi asıl olay gelinin pembe gelinlik giymesi ve nedimelerin de beyaz kıyafetlerde olması...Adamımız kızı beyazlar içinde görünce şok oluyor ve "Yapamazsın, izin vermem!" diyor...[​IMG]

20. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Adamın ferrarisi ne renk? Belki söylersen hatırlarım :p :D

Bu Sayfayı Paylaş