BD Bilmeceleri

Discussion in 'Forum Oyunları' started by Pl1, Apr 19, 2012.

1. curium

curium Primus inter pares

benim hiçbir fikrim yok biraz daha açık ipucu alsak :füü:

2. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Gelsin o zaman yeni ipucu efenim...

Kizimizin tropik bir yagmur altinda en az bir saat durmadikca düzlesmeyecek kizil bukleleri ve de ailesinin tüm mirasi kendisine kalmis Lancaster Düsesi gibi yasamakta israr eden bir annesi var ..

3. anonim

anonim E-kitap Müdavim

kizimiz flebit desem degil, seker hastasi desem degil... belki de hasta bile degil :füü:

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

çiftlikte çalışıyor

5. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Maalesef canim :eek:ff:

Kizimiz bir oyuncu... Daha dogrusu hayatindaki bütün o kosturmacanin arasinda okulunu da bitirmeye calisiyor... Abimiz araya girince birden kendini mezun olmus buluyor...

6. çitlenbikk

bir türlü bulamadım,

hay allahım ya

anonim imzalarda döktürüyon arkadaşım, sizden kaçmaz

7. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Canim benim...Uzaktan uzaga tavrimizi kelimeleri kullanarak gösterebiliyoruz ancak...ne yaparsin???:eek:ff:

Kitaba gelirsek...
    Kizimizin aristokratmis gibi davranmakta israr eden annesi , aylarca önce almis oldugu sosyetik elbiselerin parasini ödemeyince ve bankanin ihtarlarini önemsemeyince, banka evlerini ellerinden alip satisa cikarir... (ki annenin bahanesi "parayi isteyeceklerini düsünemedim" dir :kzgn:)

8. curium

ay bana bu anne tanıdık gelmeye başladı ya. ama kitabı çıkaramadım bende

9. çitlenbikk

ben bulamadım henüz cevabı, anonim ipin ucu kısa geldi,

10. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

kitabi biliyorum okudugumdan eminim hatta merdiven falan hatirliyorum ama isim yok biraz daha ipucu anonim lütfeeeeeeeeeeen :$

11. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Gec oldu biraz, kusura bakmayin..Pek takip edemiyorum...

Uzuunca yazayim iyisi mi:

- Kizin annesinin borclari yüzünden ev satiliga cikarilir..
    - Esas abimiz evi satin alir..
    - Hazir evi almisken kizimizi da alir..
    - Abimizin önceki evliliginden kücük bir kizi vardir..
    - Kiz icin babasinin tüm kiz arkadaslari sarisin silliklardir..
    - Esas kizimizin kizil sacli olmasi onun da sarisin bir sillik olmasini engellemez...Zaten kizimiz icin , kücük kizin ona sillik demesi degil , sarisin demesi daha büyük bir problemdir.
    - Esas kizimiz da önceden bir kez evlenmistir ama evliligi korkunctur..
    - Oldukca kisa bir hikaye...Ama ben okurken cok eglenmistim...

12. curium

ben bulamadım. hala... ne bd imiş yahu. bu kadar zor sormayın kızlar ya :'( :'(

13. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Biraz daha ipucu:

>> Kücük kiza göre babasi sabah sporu yapmayi sevmekte.. Öhöm sey ...Sabah sporu olarak yatak odasinda güres ve bir takim kültür fizik hareketlerinden söz ediliyor olmasi valla benim kabahatim degil :füü:
    >> Ev satin alinir...Esas abla, esas abi, kücük kiz, esas ablanin annesi bööle topluca mutlu mesut yasamaya baslarlar... Tamam ilk basta pek de mutlu mesut olmayabilirler..Ama sonrasi bir mutlu aile yumagi yani ;)
    >> Sonradan bir de köpegimiz olur..Gerci ablamiza göre bu köpek,birkac milyon pirenin camurla birbirine yapismasindan olusmus bir seydir..
    >> Ablanin ilk esi hapiste ölmüstür.. Üstelik bebekleri de adamin üzerine attigi deri ceketin altinda kalip bogularak ölmüstür.

14. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Animsayan kimse yok mu ???

>> Abimizin cadaloz meslektasi , abiyi kapmak icin kizimizi habire kötülemektedir.
    >> Komsunun cocugunu havuzda bogulmaktan kurtarirken havuza ic camasirlariyla atlayan :p kizimizi, TV´de o vaziyette gören abimiz (her nedense kurtarma aksiyonunu gözden kacirip sadece islak ic camasirlarina odaklandigindan olacak) kizimizin namusunu cadaloza karsi korumaya calisir.. Eve gelince de hesabini kizimizdan sorar... Tabii sonra boyunun ölcüsünü alir ...
    >> Bu arada bir önceki entryde kitabin adi var gibi ;)

15. çitlenbikk

Anonim nerdeyse romanı yazdın , yok anacım hafıza iyice zayıflamış yok bunu hatırlamalıyım

Yeni umutlar serisinden mi

16. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Nedense hep sitede olan bir kitap olarak düşündüm,bu hafta bu kitabı açsın bari jesica ;)

Emma Goldrick -Mutluluk Yumağı olması lazım doğru ise yeni soruyu çitlenbikk ten alalım

17. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Ben de "Niye kimse hatirlamiyor??" diyorum.. Küflü´de var zannediyordum...Kusura bakmayin ...Benim hatam oldu :$ Neyse ki fire yetisti..
    Emma Goldrick -Mutluluk Yumağı dogrudur..Tebrikler fire:saygilar: Citlenbikk´cim soru alalim canim:gül:

18. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Aaaaaa kırk yılda bir okumadığımız bir bd çıktı.Onun da ekitabımı yok :hih:

Edit:Gerçi anonimin ipuçlarıyla okumuş kadar olduk :D

19. çitlenbikk

Bu soğuk kış gününde kitabımız yazı hatırlatıyor,bunu hemen bileceksiniz adı bir kantoyu da anımsatıyor. kitabı jesica paylaşmış eski püskü bir kamyonet

20. eun sung

eun sung Well-Known Member

çitlenbiğim bu nasıl bir anlatıştır anlıyamadım yeni ipuçları isterem.....

Share This Page