vay de ne aileler varmış:zuhaha::zuhaha::zuhaha: hikaye bunlar inanmayın siz hikaye :füü: peki anonimciğim maaarulun dikeni bakmamış mı kıza bak onu merak ettim şimdi ben
valla marulun dikenini bilemiciiim amma 52 tane siltenin altindaki bezelye tanesini hissedebiliyor muymus acaba diye düsünmedim degil ve lakin kitapta bu konuya dair tatmin edici bir yanit bulamadim canim... insani böyle önemli bir konuda merakta birakan yazari buradan esefle kiniyorum... bir ipucu daha vereyim... simdi bu anasinin kuzusu,babasinin prensesi ablamizla anasinin danasi, babamizin mandasi abimiz , ortaya cikan hamilelik ve sonrasinda yasanan düsük neticesinde ayrilirlar.. (Pek temiz ve de medeni bir ayrilik olmaz tabii ki..) Aradan yillar gecer.. Ikisinin de duruslari , tavirlari degismistir ve en sonunda ilk iki ipucunda belirtmis oldugum sekilde tekrar karsilasirlar... Bkz.
Yine sormayacağımı başından söyleyerek http://www.kuflu.com/e-kitap/34768-claire-harrison-ask-cikageldi-39.html
Bir sonraki ipucu zaten söyle olacakti: "Fire geldiginde, ihtimal, arsive bakmadan bilecek." (Gelisim olduguna dair gizli ipucu) Ha bir de "Fire gelmeden bilemezseniz, soru sorma isi yine sizin basiniza kalacak . " vardi. (Ki bu da gizli tehdit oluyor :füü Budur tabii.. :saygilar:
şimdi okumadığım bir kitapmış fire bizi kurtarmış diyorum ama soru sormayı da unuttum mu onu bilemiyorum ben zor sormayı seviyorum ama kitabın hepsini anlatıyorsun o zaman bile bilemiyoruz ne yapalım şimdi anonim yorumdaşım onun için gene sen mi sorsan .....?????
benim hatırladığım kaza geçiren ex-kocanın yerleştiği bd bu değil. benim okuduğum harlequindi. gelişimlerle aram iyi değil zati. bilmeme imkan yokmuş.
Kimse sormamış ben soruyorum : Kızımız salak.... Yani çoğu kitaplarda öyleler ama ben bu kitabı okurken yav amma salak kız beaaa diye diye okumuştum Biraz daha spesifik bir ipucu vereyim ; Abimiz zamanında kızımızın hayatını kurtarmış.
Kızımız o zamanlar çok gençmiş.Abimiz kızı kurtarmış ama kimse bunun yüzünü görmemiş.İsimsiz kahraman olarak kalmış yani.Gel gör ki senelerce kızımızın rüyalarını süslemiş.Seneler sonra yüzünü görmemiş olmasına rağmen verdiği histen mi desem,yaydığı başka bişiden mi ne kızımız erkeğimizin onu kurtaran kahramanı olduğunun farkına varıyor
benim bildiğim tek dağcı kitabı Patricia Rosemoor - Özgürlüğün Bedeli... ha okudum mu okumadım arka kapaktan biliyorum:zuhaha::zuhaha: umarım bilememişimdir:füü:
Kimse uğramıyor mu artık buralara Kız adamı bir davette görüyor.O zaman hisleri ona bu adamın onun kahramanı oldyğunu söylüyor Sonra kız tatile gidiyor,adamla karşılaşıyor.Az bişi kırıştırıyorlar.Az bişi çünkü kız nişanlı ama istemem yan cebime koy durumları var.Sonracıma adam kaza geçiriyor.Kız onun başında bekliyor günlerce.Ama kız hala nişanlı haaaaa yanlış olmasın Daha yazarsam kitap bitecek.Hadi biri bulsun artık....
canım benim ah bi bilebilsem. kitabı hatırlıyorum adını çıkaramıyorum. sonra sinir oluyorum. :kzgn::kzgn: ühüüüüü:'''(