Kitabın konusunu hatırlıyorum,yazarın ismi Emma (cin gibiyim hemen anladım ipucunu) okuduğum bütün Emma yazarlı kitaplara baktım.Ama bulamadım ff: Artık kim bulursa o sorar soruyu.Benden bu kadar
Valla benim hd de içinde Emma ve Komşu kelimeleri geçen tek kitap var o da Emma Goldrick-Komşunun Böylesi ama o da senin sorduğun kitap değil :$
Emma Goldrick tüm kitaplarında kızlara karpuz turşusu yaptırmıyorsa Fırtınanın Getirdiği olması lazım
Bence kitap isimleri karıştı.Karpuz turşusu ve futbol oynayan çocuklar Fire'nin söylediği kitapta vardı.ff: O yüzden soruyuda Fire sorsun :füü:
fırtınanın getirdiği mi ?nasıl gözümden kaçmış küflü de olduğunu bile fark etmemişim,halbuki ne de çok severim....tebrikler fire ve sibelmert:sak sak::sak sak:
baktım soru yok,bari ben sorayım dedim bunu hemen bileceksiniz zira bu kitap hakkında da epey konuşulmuştu... kızımız uzun süredir sürüncemede kalan evliliğini canlandırmak için taktik geliştirmeye karar vererek kırmızı saten bir gecelik satın alır:füü:
kolay soruydu canım kitabıda çok beğenmiştim aklımda kalmış benim sorum ise galler yahnisi hangi kitapta geçiyordu
plcim kusura bakma aklım başka yerdedi, o değil dedi kalbim ama dilime söz geçiremedim tabiki fırtınanın getirdiği:füü:
Kızın babasının doğum günü partisine gidiyorlar birlikte.Çünkü kızın arabası bozuluyor ve adam onu götürüyor.Babasının evinde yiyorlar galler yahnisini. Böyle birşey miydi? Kitapta şuydu sanırım http://www.kuflu.com/e-kitap/81448-...-baslar-cy-tall-dark-amp-sexy-serisi-3-a.html