:zuhaha:tamam servisi aldim o zaman :zuhaha: ipucu3: oglan , agabeyinin karisiyla nisanliymis bir dönem..ama agabeyiyle birbirlerini sevdiklerini farkedince, nikahtan kacmis
Adamın İtalya'da gıda işi ile ilgili bir firması var.Amerika'ya ihracat yapmak için geliyor.Kızın ailesi bu adamı kıza ayarlamaya çalışıyor ???? Son çırpınışlarım
aaa olmaz amaa...gayret biraz lütfen... öykü havaalaninda basliyor... esas oglan bir toplanti icin boston´a geliyor..esas kizla o toplantida tanisiyorlar.. ama aileleri zaten daha önceden ikisi icin bir evlilik ayarlamaya calisiyorlar... son mesaji simdi gördüm...aynen öyle..
haydi hd , haydi hd , haydiiiii... tam zamani tam zamani simdiiii...:zuhaha: hq-beyaz dizi..zeynep-hilary eklemis
Buldum buldum :zuhaha::zuhaha::zuhaha: http://www.kuflu.com/e-kitap/12939-lucy-gordon-kararsiz-gelin-beyaz-dizi.html Bu kadar ipucuyla bulayım artık :zuhaha:
valla öyle oldu..ama bugünlük bana yetti ..izninle anonim kacarrrrr :saygilar: (deyip iki dakika sonra geri dönermisim :füü
Anonim kaçmadan yeni soru bulayım. Kızla erkek aynı şirkette çalışıyorlar.Erkek finans müdürü,kız pazarlama....Kızın projeleri için adamın finansal olarak onay vermesi gerekiyor. Sibelmert servisi atar ve kaçar.......