BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/17152-rebecca-winters-sadece-sen.html

:p

2. anonim

anonim E-kitap Müdavim

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Rica ederim :saygilar: ama sorum yok.
    Alkaneeee buralardaysan soru sormak istermisin benim yerime lütfennnn :gül:

4. alkane

alkane Well-Known Member

Peki ben soruyorum o zaman (gerçi hep kolay sorular oluyor ama neyse:p)
    kızımız bir gazeteci..

5. clondike

clondike Well-Known Member

6. alkane

alkane Well-Known Member

7. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bana daha fazla ipucu lazım :eek:ff: Beynimdeki google birkaç tane gazeteci kız bulup çıkarttı ama acaba hangisi :p

8. alkane

alkane Well-Known Member

Bd kızımız adama suçlu gözüyle bakıyor,ama adama çaktırmadan gazeteci kimliğiyle adamın özeline dalıyor....:füü::füü:

9. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/83781-stella-bagwell-aile-baglari-men-west-serisi-9-a.html

Bu bd de adama çaktırmadan adamın ailesini editörünün zoruyla araştırıyor ama adamın suçlu olduğunu düşünmüyor.O yüzden bu bd olmayabilir.

10. anonim

anonim E-kitap Müdavim

ama bu tarzda cok kitap var..benim ilk aklima gelen jacqueline ashley - cehennemin efendisi..

11. alkane

alkane Well-Known Member

Doğru cevap tebrikler:sak sak::sak sak::sak sak:
    yeni sorumuzu alalım...

12. anonim

anonim E-kitap Müdavim

tesadüf oldu biraz gerci :)
    neyse yeni bd´de:
    esas oglan esas kizin sekreterini köpekbaligi olarak niteliyor...

13. anonim

anonim E-kitap Müdavim

sessiz kalmis ama burasi cok,hay allah:eek:ff:
    detaya girelim:
    esas kizin önceki mesajdaki lafa tepkisi:"O köpekbaligi benim annem bir kere" seklinde olup beni gülme krizine sokmustur...
    ayrica adam hayatinda olmasini istedigi kadinlara hayvani benzetmelerle iltifat(!) ediyor..zira sonraki sayfalarda esas kizi da Appalloosa kisragina benzetiyor..ki kendisi söyle birsey:

14. alkane

alkane Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: yok yok ben bu bdyide okumadım :füü::füü:

15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Adam kadınları piranha ve köpekbalığına(attım bunu emin değilim) benzetiyordu sanıyorum.Hayvanlara göre sınıflandırıyordu ve kadınlara güvenmiyordu.Böyle birşeymiydi?

16. anonim

anonim E-kitap Müdavim

yok o kitap degil maalesef.. aksine adam bayagi düzgün bir tip..köpekbaligi benzetmesinin sebebi telefonda sinirlenmesi ..zaten sonra "hayatimda gördügüm en güzel köpekbaligisiniz diyerek" gönlünü aliyor kadinin.. kizi ata benzeterek de aslinda gercekten iltifat ediyor..cünkü tam bir atsever:D

17. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Hafızada hafif kıpırdanmalar var ama yetmiyor bu kadar ipucu :p

18. anonim

anonim E-kitap Müdavim

yeni ipucu gelsin o halde:
    kiz , babasinin bütün mal varligini yitirmesinin suclusu olarak esas oglani görüyor...

19. anonim

anonim E-kitap Müdavim

secenekleri biraz daha azaltalim...
    kizin babasi kumarbaz ..at yarisi oynuyor..esas oglanin harasindan aldigi ati yarislara sokuyor..bir sürü borc yapiyor hatta caliyor..at kaybedip bütün para gidince de kalp krizinden ölüyor..ve bütün borclar kizla annesinin üzerine yikiliyor..ama esas oglanin bu durumdan haberi yok ...o atin bütün kusurlarini babaya söylemis..

20. anonim

anonim E-kitap Müdavim

pekiii..
    esas kizin, kötü durumdaki atlari -özellikle yakalanmis vahsi atlar(Mustang) ve sahiplerince hirpalanmis atlar - tedavi ve rehabilite etmek gibi bir misyonu var... yine bu sekilde buldugu ve bakimini yapip iyilestirdigi atinin, sampiyon soydan gelme bir safkan oldugu ve atin annesinin de esas oglanin harasindan oldugu ortaya cikinca, esas oglan ati almak icin kizin basina eksiyor..

Bu Sayfayı Paylaş