BD Bilmeceleri

Discussion in 'Forum Oyunları' started by Pl1, Apr 19, 2012.

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Emma bu ne ya çok kısa bir ipucu bu yoksa ben burda yeniyi diyemi öyle hissttim :eek:ff::eek:ff::eek:ff:

2. Emma

Emma New Member

daha açık yazayım diyeceğim olmayacak yani bu kahramanlar aynada kendilerine bakıyorlar kaç tane böyle bd var ki:zuhaha:

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

Valla tanıdık geldi gibi ama belkide okumamışımdır burası iyi güzel ama ben bire soru gördüğünde cevabını bulmadan rahat edemem yahuuu :eek:ff:

4. Emma

Emma New Member

farkındayım:zuhaha:

tamam ipucu, kadın aşırı güvensiz, ayrıca bu kitap farklı isimlerle iki kere çevirilmiş, bak basılmış değil, iki farklı çeviri

5. alkane

alkane Well-Known Member

Ben bu ipin ucunu çekiyorum ama bir şey gelmiyor :help:nolcak şimdi:eek:ff:
    sen bence başka ip uçlarıda ver,lütfennnnn:gül:

6. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sahneyi hatırlıyorum :glmsm2: Ama karakterler falan tık yok.Biraz daha ipucu lütfennnn :saskin:

7. Emma

Emma New Member

İpucu: Kadın yazar adamın mesleğini söylersem hemen bulursunuz
    çok bariz oldu ama bu ipucu

içimde kalmasın adam kadına çok duygusuz yazıyorsun diyor gel kitaba duygu katalım:zuhaha:

8. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bu ipucunda sonra sanırım buldum.Ama söylemeyeceğim.Çünkü hazırda soru yok :p

9. alkane

alkane Well-Known Member

Yok gene bulamadım.:rzl:Buradan şu sonuç çıkıyor; benim okumam gereken daha çok bd var çokkkkk......:cigara:

10. anonim

anonim E-kitap Müdavim

penny teyze´nin ilham perisi olmasin;)

11. Emma

Emma New Member

kesinlikle:sak sak:

soru sırası sende

12. anonim

anonim E-kitap Müdavim

tamam, bu seferki bd´nin kadin kahramani bir albino.
    böyle bir bd okumus muydunuz??

13. Emma

Emma New Member

kesinlikle okumadım
    cevabı merakla bekliyorum

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Hatta kız saçlarını acayip renklere mi boyuyordu.Bir de gotik tarz giyiniyordu sanırım.Esas oğlanın spor ürünleri satan bir şirketi vardı.Kızın oturduğu binaya taşınıyordu.Ya da bütün bd leri çorba yaptım şu anda :glmsm2:
    tüm bu söylediklerim doğru olsa bile kitabın ne yazarını ne de adını hatırlamıyorum tabikiiiii :zuhaha::zuhaha:

15. ela86

ela86 Well-Known Member

bend daha emma nın ipucu okuyup kitabı tam buldum diyodum anomin bulmuş ben çokkk geç kalıyorum çok balık hafızalıyım temelli

16. anonim

anonim E-kitap Müdavim

kesinlikle o kitap..Ancak esas oglan olimpiyatlara hazirlanan bir snowboard´cu.. söz konusu şirket arada mankenligini de yaptigi sponsor firma..keske kitabin ismini de animsayabilseydiniz :$

17. clondike

clondike Well-Known Member

Valla vermez değil, veremez. Ben de bu tip ayrıntılar konusunda iyi değilim...:eek:ff:

18. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Ahhhh keşkeeee :$ Hatta Bernata nickli üye ile birlikteyiz (kendisi ablam olur) İmece usulü bulduk.O olimpiyatlar demişti aslında :p Ama ikimizde hatırlayamadık yazarın veya kitabın adını :zuhaha::zuhaha:

Düşündükçe aklıma geliyor.Kıyafetinin rengine göre lens takıyordu gözlerine.

19. Emma

Emma New Member

ben bunu okumadım kesin
    ama okumak istiyorum,

20. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Alternatifleri biraz azaltalim o zaman..
    Kitap ,esas kizin bir türlü hale yola girmeyen saclarini direksiyon basinda taramaya kalkip esas oglana carpmasiyla basliyor…
    Kisa bir HQ-Extra..Serres´in düzenlemesi ile yelken´in ekledigi kitaplardan…

Share This Page