BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

paranın ne önemi var gibi bir şey oldu bu

2. anonim

anonim E-kitap Müdavim

kolay bir soru:

erkek, dügün günü arkadasina, kiz atin k..ina :$ bile benzese onunla evlenecegini söylüyor..
    tabii askindan deli divane oldugu icin degil ;)

3. anonim

anonim E-kitap Müdavim

kiz, dügün gecesinin sabahinda abinin suratina okkali bir yumruk yapistirir:sak sak: :sak sak: :Yihu:

4. niluferr

niluferr Member

lütfen biri cevabı bilsin, çok merak ettim,, bu kitabı okumak istiyorum,,

5. ekabir16

ekabir16 New Member

anonim ben bu kitabı hiç hatırlamıyorum bu kadar az ipucu mu olur .gelişim değil heralde .kız niye adama vursun

6. anonim

anonim E-kitap Müdavim

kusura bakmayin:$, buyurun yeni ipucu:

kizin babasindan kalan hisse senetleri var.. herkes degersiz oldugunu düsünüyor..yillar sonra senetlerin degeri artinca , bütün is dünyasi senetlerin pesine düsüyor...dolayisiyla senetlerin sahibini aramaya basliyor...abimiz , senetlerin kiza ait oldugunu ögrenince ,ona asikmis gibi davraniyor ,evleniyor..kiz gercegi tam da dügün günü ögrenince haliyle dellenip , abiye yumrugu yapistiriyor...

gelisim degil

7. ekabir16

ekabir16 New Member

Ben bu bd yi okudum kızla adam asansörde mi davette mi sohbet ederken kız ben bu şirketin hisselerine sahibim diyor.kırmızı filan olabilir ama yenilerden değil

8. anonim

anonim E-kitap Müdavim

evet , bu kitap... fakat kirmizi seriye ait degil... hq-romance

kizimizin akademiye birlikte gittigi bir kiz arkadasi var..yumrugu cakip 24 saatlik kocasini terkedince, onun yaninda kalmaya gidiyor...

9. ekabir16

ekabir16 New Member

Sibelmert cevabı bulamadın galiba

10. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Hayır ne yazık ki bulamadım.Kitabı okudum ama bulabilecek kadar detay hatırlamıyorum.

11. ekabir16

ekabir16 New Member

benim hatırladığım colondike taraması değildi galiba çünkü tarama buğuluydu.ışıklı değildi.insan okuduğu kitaptan böyla saçma bir şey mi hatırlar. bir de özet tanıtım filan olmayabilir .

12. anonim

anonim E-kitap Müdavim

kizin arkadasi bir ressam..kizin karakalem bir resmini yapiyor..abimiz kizimizi almaya gittiginde bu resmi caliyor..zaten mutlu sonu abimizin caldigi resme borcluyuz ;)

ekledigi kitap sayisini düsünecek olursak pek yardimi olmayacaktir ama serres´in ekledigi kitaplardan..tarama da son derece net...

13. zipper

zipper quae nocent docent

ben de merak ettim ....hemen okumak istiyorum;)

14. ekabir16

ekabir16 New Member

ben kitabı ararken sandra brovnun onur sorununu okumaya daldım.

15. anonim

anonim E-kitap Müdavim

nihayet eve geldim.. disaridan ara ara girebiliyordum, cok pardon arkadaslar...

kiz evlenmeden önce ,kendisini cok seven ancak fazlasiyla sahiplenici olan dayisi ve halasiyla yasiyor..mesela ise giriyor.. calismasini istemeyen dayisi , ikide bir de hastalik uydurup kizi eve cagirarak, isten ayrilmasina sebep oluyor..

evlilige baliklama atlamasinin sebeplerinden biri de bu.. kendi hayatini kurmak istiyor...

16. anonim

anonim E-kitap Müdavim

kizin arkadasinin bir erkek kardesi var.. esas abi, karisinin yaninda bu kardesi görünce , cok feci kiskanclik damari tutuyor..bir de karisinin kendisini kimselere kocasi olarak tanitmamasina fena bozuluyor...

kitabin yazari cok bildik..sitede de cok kitabi var..

17. ekabir16

ekabir16 New Member

Lynne graham emma darcy carole mortimer sarah morgan sandra morton sara craven anne mather michelle reid helen bianchin julia james penny jordan benim en tanınmışlarım

bu kitabı ararken elizabeth beaverlynin okumadığım birkaç kitabını seçtim yarın okuyacağım

18. anonim

anonim E-kitap Müdavim

:D yok bunlardan biri degil... gelisimleri cok olan bir yazar... bu arada ekleyen serres ama, taramayi yapan dzida75...

19. clondike

clondike Well-Known Member

Charlotte Lamb mi?

20. anonim

anonim E-kitap Müdavim

maalesef o da degil.. celik gibi bir soyadi var ;)

Bu Sayfayı Paylaş