Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

etli ekmeğe gelince benim de canım çekti valla...:zuhaha::zuhaha:
    hızlı trende koydular bendemi gitsem ne... :füü:
    ama Emma bir kasabasına gidiyor merkeze değil malesef... ama orada tandır yiyorlardı bildiğim kadarıyla...

birde konya şekeri geldim aklıma nedense (turko değil kesinlikle:zuhaha::zuhaha::zuhaha: ne güzel bir reklam değilmi o çocukların enstrüman yaptıkları bayılıyorum o reklama:Lv:)

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Lucy gordon italyada ask bitti. Seker gibi adamdı bd erkeğimiz. Kızımızda sevdiğim tipte. Kararlı, sert, öyle hemen yumusamayan tipte. Adama çok çektirdi vallaha. Adamda karısı gitmesin diye bayağı uğraştı fedakarlık yaptı. Kız adamı parmağında oynatti resmen. Bence güzel bir bd idi. Tavsiye ederim.

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

pl1 canım sen gel kek yaparım kısmını kendi üstüme alabilir miyim :)?

periza bunu beğendi.
  4. Pl1

eun sung, ne demek bir kekte sana yapayım aşkolsun.. lafımı olur ama un kurabiyemde güzel olur söyleyim ;)

periza bunu beğendi.
  5. eun sung

yapmaya ahh tam canımın tatlı istediği günlerdeyim yapma bana bunu :)senin elmalı kurabiyende güzel olur kesin en sevdiğim kurabiyedir şöyle bol cevizli ımmmmm canım istedi yaaaaaaaaa:((((

periza bunu beğendi.
  6. Pl1

yaparım tabi bol cevizli ama un kurabiyesi yada kek kadar güzel olduğu söylenmez siz eniyisi Ankara toptantısın bende yapın birde kısır yapayım size bol kuzukulaklı....

periza bunu beğendi.
  7. eun sung

bunların üstüne ankaraya gelesim geldi ağzımı şapırdatmaktan bir hal
    oldum en iyisi gidip birçukulata alayım şimdilik:)

periza bunu beğendi.
  8. Pl1

nirseciğim, tablet alırken çözünürlüğüne ve girişlerin bak birde memory eklenebiliyormu ona bak bence... fiyatı uygun olup bu gibi özellikleri fazla olanlar var ama markaları uyduruk çözünürlük kötü... aman dikkat gözlerinden olma birde ...

ünlü birinin lafı idi "ucuz alacak kadar zengin değilim " demişti....

periza bunu beğendi.
  9. nirse

nirse Well-Known Member

pl1 canım kitap okumaktan değil tablet aramaktan gözlerim helak oldu. Eşimin şirketinin çinde fabrikaları var. Oradan birileri 2-3 ayda biri gibiyor Çin'e. Bir kaç tablet getirmişler son gidişlerinde. Birini eşim çok beğenmiş. Şimdi ortalık bulandırm akıllı uslu dur sana ondan alırız diyor. 8 Gb hafızası var ama 32'ye kadar destekliyor yani flash card alıp takabiliyorsun çözünürlüğü yüksek türkçe menü filan. Fiyatta güzel. İyi hoş ama ben şimdi 2-3 ay bekleyecek miyim :(

periza bunu beğendi.
  10. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Aman Çin malı androit tablet pc almayın. İki kullandım bozuldu. Tekrar dosya yüklemek falan lazimmis. Nette çok sikayet var bu tablet pc hakkında.

Burası da başka bir forum yerine dönüştü vallaha. Konuyu bd ye bağlayacak olursak tablet pc lerde de güzel bd okunur canım. :)

periza bunu beğendi.
  11. eun sung

nirse benim eşimde sana tablet alayım diyor ben yolda cepten okuyorum şimdilik söyliyeyim 8 gb çok az gelir bizim gibi kitap delilerine(benden söylemesi:))...1 terabyte anca:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  12. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Kelly hunter mazinin gölgesinde bitti. Çok sevdim kitabı. Sevdiği kadın icin herseyden vazgeçmeye hazırdı Cole. En çok dağdaki kabinde mahsur kaldıklarında jolie'yi kıyafetlerinden dolayı erkek sanması ve ona ilgi duyunca da kendine kızmasına güldüm. Aynı durum gelişim yayınlarından "erkek gibi" adlı bd de de yaşanıyordu ve adam erkek sandığı kadına ilgi duymaya başlayınca bayağı bir sinirleniyordu kendine. O kitabıda tekrar okusam iyi olacak.

13. eun sung

Biraz önce Jessica hart arkadaşlık uğruna yı bitirdim zıradaydı zaten ama zipper modern külkedisi terimini merak ettim okudum çok güzeldi başlarda çok güzeldim ve hoş sonlandı özellikle Philip '' Sanki bana hayranmışsın ve seniş bir an önce yatağa atmamı istermişsin gibi bakmanı istiyorum dediğinde kız kendince kirpiklerini kırpıştırarak öyle bakınca Philip in'' ne oldu ''Caro ''sana hayran hayran bakıyorum ''dediğinde Philipin cevabı ''Kabız olmuş gibi bakıyorsun'' da koptum:zuhaha: kitapla bir bütün olunca komik geliyor tabiiiii ....Philipe sinir olmaya hazırlanmıştım ki Klonlanması gereken James veya Nico kadar olmasada onuda sevdim...Bir ara üzüldüm bile yazık yaaaa onu sarıp sarmalayıp avutmak bile istedim :$Herkese iyi günler ...:gül:Tüm küflü ailesi sizi seviyorummmmmm...

14. Pl1

bende 1 terabaytı bekliyorum:zuhaha::zuhaha::zuhaha: o zaman alacam işte...:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  15. eun sung

pl1 hiç sorma tüm kitaplar hem cep telefonumda kayıtlı hem iş bilgisayarında hem ev bilgisayarında ve 32 gb lık hafızalarda dolu terabyte aldım ekliycem aynı kitabın 5 kaydı var hiçbirinden vazgeçemiyorum kronik bir durumum var diyor kocam bilmiyorum sonum ne olacak:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  16. Pl1

ah ah sorma hd yetmiyor banada... :zuhaha::zuhaha:
    yaptıklarımın word halleri taranmış halleri arşivim alt üst oldu sorma... :füü::füü:
    hd temizleyen birini almam lazım...:zuhaha::zuhaha: annemi mi çağırsam ne yapsam ne bulursa atar da :zuhaha::zuhaha::zuhaha: sormayın son taşınırken cam silmek için uzun saplı bir set aldım kadın hepsini atmıs sadece sapı kalmış, düşünün yani annemi... attığı kitapları sayısını söylemiyorum...:'(

periza bunu beğendi.
  17. meleksi

meleksi Well-Known Member

eun sung;Penny jordan gelin buketi serisini okudum üçüde güzeldi ama en çok ikinci kitap olan ideal kocaya ve james e bayıldım süperdi özellikle sırf kız seviyor diye nehir kenarında bahçe içinde evlerden alması yok mu bitirmişti beni insan böyle bir adam yanı başındayken nasıl başkasına aşık olduğunu sanır ki :? James james james................................Ama bdler sağolsun elektrik olayı ikisini birleştirdi.:)Jacqualine baird intikam bebeği de güzeldi.Jake e pek sinir olamadım pek de sevemedim arada derede kaldım genede :kzgn: kısımları olmadı değil,kızı sevdim yeri gelince adama güzel laflar soktu hırsını ve hırsımı almış oldu.Faaliyete geçmesede laflarıylada olsa süründürdü ya oda iyiydi...:)

ben de severim o bdyi..sonu çok güzeldi..james..:Lv::Lv::Lv:
    kıza diyor ya..sen aşk nedir biliyormusun?diye..

Emma* son sayfaları okuyamadım ama arkadaşlar dediğim gibi bir süre yokum
    incirli keke bayılırım ama ben gelmeden toplanırsınız sonsuz derecede ağlarım
    ben bugün Konya'nın bir ilçesine doğru yola çıkıyorum bir haftaya dönerim vınım yanımda ama bağlanabileceğimi sanmıyorum
    görüşmek üzere

yolun açık olsun..:Frnds::canim:

periza bunu beğendi.
  18. eun sung

Ben bu tarama işine yeni başladım düzenleme işinede kendimin ilerdeki halinden bahseder gibisin korkmaya başladım kendimden:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  19. ekabir16

ekabir16 New Member

göldeki ışıltıları okudum iyiydi ama en güzel barbara değildi arada bd haricinde bir kitap okumak güzel oluyor deanne gistin ilk kitabı güzeldi kalbimin sahibi güzelse okuyayım güzel değilse bd lere devam

20. eun sung

Birde atesli duygulari oku valla ben taradigim icin demiyom ekabir:) reklam serbestmi bu arada:zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş