Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. clondike

clondike Well-Known Member

O kitap bende de var. Haklısın ama biliyorsun istisnalar kaideyi bozmaz.. Bd erkeği kızdan çokk büyüktür...:füü:
    İçim cız etti... Biz ne yapıyoruz?. Tarama ve düzenlemeyi durduruyorum hemen. Yarın sınav ve Bd lere sevinen Vişne Bahçesi... Eyvah...

Kızım da yurtta kalıyor ve ben ona giderken buradan kitap vermiyorum. E- kitap okumayı da pek sevmez. Dün beni arıyor. Dayanamamış kitapçıya gitmiş. Soruyor. "Anne şu var mı bizde? Anne şunu aldın mı?" Cevap hep "evet." Sonunda kızdı. Ben de çaresiz evde olan bir kitabı tekrar almasına izin verdim..:Lv:
    Benimki üstüne üstlük haftada 3 gün okulun havuzuna yüzmeye gidiyor. 2 senedir de salsa, tango kursundaydı okulda. Bir de koroda.. Şimdi işi büyütmüşler grup halinde okul dışında daha çok dans öğreten bir yere başlamışlar. Tıp Fakültesi zor biliyorum ama zamanı iyi ayarladığını umuyorum. :cool:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

tatili bile duzenleme ustune nasıl bir duzenleme askıdır bu yaralı parmak bile dinlemiyo:Lv:
    aman iyi olsunda bende merak ettim ortalarda olmayınca
    que merak etme sarsada elinden almaz vampirlerini onun derdi ş'lerle aslında döndürmenin yolu basit şli bd eklenirse anında burda hemen unutur vampiri falan :zuhaha:şaka bir yana yoklunu hissediyo insan :canim:
    buarada yeni modlarımızın renkleri hayırlı olsun:)

periza bunu beğendi.
  3. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

etmesin devam edin siz bd yagmuruna valla durdurursanız millet beni keser:zuhaha:
    bd iyi oluyo kafa dagıtmak için birebir:zuhaha:bide bişey söliyimmi ben eskiden beri buldukça okurdum bd ama üniversitede kitap almaya basladım amacımda stres dagıtmaktı :zuhaha:(hatta bu psikolog onaylı bir yöntem )ünide azcık fizyoloji okurdum azcık bd :zuhaha:bende burda havuza gitmeye basladım bu hafta :zuhaha:
    zamanı iyi ayarlarsa insan herseye vakit bulur merak etme(çocuk sahibi olanlar hariç tabi);)kızın hallediyodur

periza bunu beğendi.
  4. aysa

aysa Well-Known Member

öncelikle nirsecim sana bide burdan teşekkür edeyim dediim :gül: :Frnds: çok mutlu oldum gerçekten :$
    küflü ailesiyle tanıştığımdan beri birsürü arkadaşım oldu kendimi sizin bi parçanız gibi hisediyorum bu çok mutluluk veriyor gerçekten :gül::Lv:

gözlerime gelince, doktora gittim demiştim biliyorsun doktora çok kitap okuyorum bilgisayarada çok takılıyorum ondan mıdır acaba diye sordum
    -olabilir tabi dedi, sadece damla verebiilirim dedi bide tavsiiyede bulundu bilgisayara takıldığında güneş gözlüğü kulan diye.
    e bende tavsiyesine uyuyorum ama görüntüm çok komik oluyor tabi :zuhaha:
    :zuhaha: ama işe yarıyor daha az ağırıyor gözlerim :füü:
    bu arada başka tavsiyelerede açığım doğrusu.;)
    armağanına tekrar teşekkür ederim bana hediye bi kitap ağrı mağrı dinlemem kesin okurum ama sen Ş...lı bd armağan etmişsim malum burda Şehkopat korkusu devreye giriyor :zuhaha: izin çıkarsa hemen okuyacağım :gül:

periza bunu beğendi.
  5. eun sung

eun sung Well-Known Member

Selamlar küflü ailesi ....

periza bunu beğendi.
  6. eun sung

Nirse biraz önce anne mather bir ömür boyu kitabını armağan ettiklerinden biri olduğumu duydum burdan da teşekkür ederim arkadaşım sen bu kitabı paylaşırken ben küçük tatlı cadımla oyunlar oynamaktaydım :) Tüm küflü ailesini seviyorum iyi ki varsınız...

7. eun sung

Şu an canım çok sıkkın keşke buralarda olsanız da sohbet edebilsem :(((Sözcükler yapıştı boğazıma çıkmıyor ..Ben neden böyleyim bilmiyorum insanlara bu sonsuz açıklığım ve güvenim nerden geliyor neden aklım hiç hinliğe basmıyorrr of neyse başınızı şişirmeyeyim Hepinizi seviyorum...

periza bunu beğendi.
  8. nirse

nirse Well-Known Member

clondike şimdi tıp fakültesinde okuyor, dans ediyor, yüzüyor, kitap okuyor... Hımm diyecek söz bulamıyorum. Ben hayatta hiç bir şeye zaman bulamıyorum diye söylenirken bazılarının kariyerleri itibariyle alıp başını gitmesi bu yüzden sanırım. Ben söylenirken onlar çalışıyorlar :) Kızını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Hayatı hep böyle çok yönlü geçsin inşallah.

aysa benim sana tavsiyem yok ama doktorun söyledikleri ihtiyaç anında kullanılmak üzere bir kenara kaydedildi. :) Güneş gözlüğü ile bilgisayar karşısında kendimi hayal edemiyorum.

eun sung taa geçen hafta olacaktı o ithaf ama olabilemedi. Tembellikte üstüme yok. Evet ben o kitabı paylaşırken benim küçük cadım da babasıyle kuduryordu. :)

Aha, ne oldu benim arkadaşıma. Kim üzdü seni? Ben geldim sen mi gittin?

periza bunu beğendi.
  9. eun sung

burdayım sakinleşmeye çalışıyorum ve bir karar vermeye değişebilirmi bu huyum nirseee kırılmamayı öğrenebilir miyim ?

periza bunu beğendi.
  10. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

zamanla neleri öğrenıyorsun eun sung en guvendıgın senı kullanır
    kimi cıkar elde eder dost görünüp sana yanasır senı satar
    kımı ıyı nıyetını suıstımal eder .. sessız çığlıklarını kımse duymaz...
    işte hayata hoşgeldin ...
    tekrar tekrar güvenıp aynı hataya düşersin ta ki artık gercekten yanıcak
    kırılcak kalbın kalmıyana kadar.. ozmanda sen bıtersın ;)
    yanı yalnız degılsın bu sıkıntılarında
    su akar yolunu bulur zamana bırak herşeyi:Frnds:

periza bunu beğendi.
  11. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

ben göz doktoruna gıttıgımde ne dıcek acaba ...

güneş gözlükle okuma super bır fıkırmıs :)
    ama ben oyle duzenleme yapamamkı
    e kıtap okuyucu en ıyısı aslında sadece kıtap okuyanlar ıcın
    göz yormayan e link ozellıklı ısıklı olmayanlar ;)

ve ızın verıyorum canım oku ama ne yapıyoruz
    bak görme oku begenme ;) benımdır cunku kendılerı:cool:
    ımza şeyhkopat:cool:

periza bunu beğendi.
  12. eun sung

Çok teşekkür ederim yazını okur okumaz ağlamaya başladım ama ferahlamaktan önce pl1 sonra nirse ve şimdi sen sağolun iyiki varsınız hepinizi seviyorum ve şu an zırıl zırıl ağlıyorum :'( teşekkür ederim küflü ailesi ben o insanların inadına güvenicem ve hiç yılmayacağım hayat kalbimi yok edemiyecek çünkü insaflı dürüst ve biraz da deli olmayı seviyorum :gül:

periza bunu beğendi.
  13. meleksi

meleksi Well-Known Member

vişne bahçesi;554234]gene duzenleme kopatlıgı tuttu sanırım:p kaptırdımı durdurabilene aşk olsun
    yurda girdigim gibi ilk önce pcyi acıyorum hemen kufluye bakıyorum dunde bugunde bir mutlu oldum anlatamam yarın sınavım var cunku ilaç gibi geldi kitaplar:canim

sevgili vişne..sınav ve bd ?
    ondan sonra sınavda şöyle yazarsın..petrol milyarderi sergei antonovich, hayatının son günlerini yaşadığı büyükannesini mutlu etmek için bir plan yapmıştı..alissa barlett ise onun adıyla imzalanan bir anlaşmanın ne hakkında olduğunu bilmediği maddeleri yerine getirmek üzere sergei antonovichle evlenecekti..ama bu evlilik ne süprizlere gebeydi..:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    ondan sonra senin sınav kağıdını okuyan kişi..:füü::füü::füü::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

eun sung;Şu an canım çok sıkkın keşke buralarda olsanız da sohbet edebilsem :(((Sözcükler yapıştı boğazıma çıkmıyor ..Ben neden böyleyim bilmiyorum insanlara bu sonsuz açıklığım ve güvenim nerden geliyor neden aklım hiç hinliğe basmıyorrr of neyse başınızı şişirmeyeyim Hepinizi seviyorum...

=eun sung;çok teşekkür ederim yazını okur okumaz ağlamaya başladım ama ferahlamaktan önce pl1 sonra nirse ve şimdi sen sağolun iyiki varsınız hepinizi seviyorum ve şu an zırıl zırıl ağlıyorum :'( teşekkür ederim küflü ailesi ben o insanların inadına güvenicem ve hiç yılmayacağım hayat kalbimi yok edemiyecek çünkü insaflı dürüst ve biraz da deli olmayı seviyorum :gül

işte böyle..:gül:

periza bunu beğendi.
  14. nirse

nirse Well-Known Member

eun sung nasip olmadı, gelemedim. Aklım sende kaldı. Hayat bu üzülmeden geçmiyor. İnsanlar anlamak istediklerini anlayıp görmek istediklerini görüyorlar. Üzülme diyeceğim anlıyorum ki elinde değil hassas bir kalbin var. Bu durumda düşünmemeye çalış. Çok değil dört yıl önce insanların ne kadar kötü olduğunu anlatan ablama "yapma ya sen çok alıngansın, türk filmi gibi, böyle şeyler mi olurmuş"diyordum. Ne kadar pembe gözlüklerim varmış. İnsanlar gerçekten çok acımasız ve çirkin. Ancak benim elimden bir şey gelmiyor. Olanları kabul edip mesafemi korumaya çalışıyorum. Elinden gelirse sana da bunu tavsiye ederim.

Durrrrr. Daha iyi bir fikrim var. Kızlar toplanın, eun sung'u üzünleri dövmeye gidiyoruz.....

periza bunu beğendi.
  15. eun sung

Canim tabiki operasyonda yaninda olurum :) adimizda kuflu cetesi olsun su an artik iyiyim hepinizi kucak dolusu seviyorum...:Lv::gül:

periza bunu beğendi.
  16. eun sung

meleksi yanimda oldugun icin tesekkur ederim iste oyle iyi geldi

periza bunu beğendi.
  17. zipper

zipper quae nocent docent

sevgili nirse,avatar resmin çok sevimli ve çok masumane:Lv:

ve sevgili eun sung,bazen bazı insanlar sana kendini başka gezegenden gelmiş gibi hissettiriyorlar...sanki onların duygu ve düşünceleri bambaşka bir şekilde yönlendiriliyormuş gibi...insanı demoralize olmaya ve umutsuzluğa sevketse de çok doğru söylemişsin:inadına sevmeli ,inadına güvenip paylaşmalı...:Frnds:

periza bunu beğendi.
  18. nirse

nirse Well-Known Member

zipper; bir önceki fazla seksi idi. :p Çoksevdiğim bir anime Ayashi no ceres'ten touya ve aya'nın çizimiydi o :) Ama bu bildiğim bir anime ya da manga değil. Wallpaper sitesinde buldum.
    İsteyin size de bulayım :)

periza bunu beğendi.
  19. zipper

zipper quae nocent docent

çook eskiden portakal yolu adlı bir çizgi film vardı trt de yayınlanırdı,hatırlayanınız var mı acaba??

periza bunu beğendi.
  20. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VH9O08KLJgQ]Portakal Yolu 1. Bölüm Tanıtım - YouTube[/ame]

bumu?

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş