Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ekabir16

ekabir16 New Member

geçen gün her zaman emrinizde adlı bd yi okudum ,gelişim bd si tarihi roman gibiydi,çok beğendim bazı tarihi romanlardan bile güzeldi.bir de kardaki safir ve bir yalanı yaşamak historical bd lerinin ilkleri ben gelişimsever olduğum için mi beğeniyorum acaba
    jacgueline baird için de teşekkürler

Nayiri bunu beğendi.
  2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

gel eun sungcuğum sende gel yeter hepinize taze iken gelin ;)

periza bunu beğendi.
  3. eun sung

eun sung Well-Known Member

ah ah canim istedi zaten yapma yaaaa

periza bunu beğendi.
  4. nirse

nirse Well-Known Member

clondike; Daya iyisini buldum. Başlık açalım; BD Çeviri Hataları diye.
    Oraya yazalım.

pl1; Canımmmmm çok sağol aşüre için. Hemen geliyorum Ankara'ya. Annenin elleri dert görmesin.

Tabler için çok araştırma yaptım... İlk kriterim fiyattı, 350 TL altı olacaktı. Neredeyse 10 tane karşılaştırdım. Siz biliyor muydunuz TR'de satılan 10 tane 350 TL altı tablet olduğunu. Bu sayede öğrenmiş oldum. e-book reader alsamda olurdu ama onlarda hiç ucuz değilmiş hani. Neyse ucuz pahalı tableti olanlar menun olanlar ve olmayanlar açarız bir başlık yazarız inşallah.

eun sung; Gel canım Ankara yollarına da birlikte düşelim. :)

periza bunu beğendi.
  5. eun sung

nirse hadi bunun sonu gitmek ben bolu onerisi atmistim ortaya ama asure icin gitsek mi acep ...

periza bunu beğendi.
  6. eun sung

pl1 bu arada bir bucuk ikimiydi kesin ikiler o zaman ...

periza bunu beğendi.
  7. Pl1

aşureleri hazırlayım sabaha kahvaltı öncesi yiyeceksiniz galiba:zuhaha::zuhaha:

kahvaltıya ne istersiniz kızlar:füü:

periza bunu beğendi.
  8. eun sung

kahvaltiya ben kusburnu pekmezi karaerik pekmezi elma pekmezivs... getiririm tatlilar benden hemde tamamen organik arkadasim ...

periza bunu beğendi.
  9. eun sung

nirse bu tablet olayi sardi beni on cesit ha vaybe kesinlikle bende alacak kervanina girerim sorun olursa yapacsk bilisimcimizde hazir zati...:füü:

periza bunu beğendi.
  10. ela86

ela86 Well-Known Member

nirse tabletin şimdiden hayırlı olsun umarım isterdiğin gibi rahatla kullanırsında bizede tavsiye edersin darısı başıma diyorum şimdiden :)

periza bunu beğendi.
  11. phygmalion

phygmalion Well-Known Member

Arkadaslar, Ankara muhabbeti geçtiğinde hep sorucam diyorum unutuyorum. Ben de Ankara da yasıyorum. Su koskoca Ankara da sadece zafer çarşısı mı var sahaf olarak. 2. El kitap başka nerelere bakilabilir, bilgilendirirseniz sevinirim. Sevgiler.

periza bunu beğendi.
  12. alkane

alkane Well-Known Member

periza bunu beğendi.
  13. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bahçelide bir yer vardı ama orası pek iyi degildi karanfilde bulabilirsin yada ongunlar (olgunda olabilir bir turlu ögrenemedim o sokagın adını:eek:ff:)sokagında

ama ben hep zaferin yanındaki adilhan işhanına giderim çok fazla çeşit var özellikle ikinci katında sen direk ikinci kata cık o yuzden zaten 3 katı kitapcı sadece ;)
    buarada iyi pazarlar kuflumun guzelleri:Lv:

periza bunu beğendi.
  14. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

ben beyaz peynir istiyorum plcim :canim:

periza bunu beğendi.
  15. eun sung

selamlar küflü ailem pl1 kulaklarını çınlatayım dedim bende aşure yiyorum anne aşuresi :)Hepinizi düşünerek yiyorum kızlar...

periza bunu beğendi.
  16. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Sara craven gizlenen gercek bitti. Bd kızımıza kızılacak kadar vardı yani. Dürüst degildi ve zayıf karakterliydi. Evlenmesi hataydı ve kocasına ve kayınvalidesine kafa tutacak kadar bile kafası ve cerareti yoktu. Hem oğlu icin herseyi yapacagını söylüyor hemde onu cadı bir kayinvalidenin yanında büyümesine ses çıkaramıyordu. Teyzesi olmasa ne yapardı bilmiyorum. Biz ne bd kadınları okuduk her türlü şartlarda ayakta kalmaya çalışan ve cocuğuna bakan. Hamile olduğunu anlar anlamaz boşanıp teyzesinin yanına gitseydi daha iyiydi. En zor durumda kalan bd erkeğimiz oldu. Adama acıdım. Adamda gurur falan kalmadı. Yine de sevmekten vazgeçmedi. Bravo diyorum ona.

periza bunu beğendi.
  17. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

Farklı bir beyaz diziydi 'Sara craven gizlenen gercek 'adam en baştan beri aşkını ilan etti kızımızsa çok korkaktı filik24 dediklerine aynen katılıyorum ne kayınvaldeydi ama yalnız sonu çok çabuk bağlandı kayınvalde dahil havada kaldı çoğu kişi bence

periza bunu beğendi.
  18. Pl1

3. adresi de ben vereyim arkadaşlar kocabeyoğlu pasasının arka kapısı vardır 2 adet yukardaki kapıdan aşağı indiğinizde hemen orada 2. el kitaplar satan bir yer var ama kitapların çoğunluğu beyaz dizi ve dergiler...

periza bunu beğendi.
  19. Pl1

afiyet olsun eun sung... demek çınlayan kulağımın sebebi sendin ;)

periza bunu beğendi.
  20. meleksi

meleksi Well-Known Member

evet..kuralım kulübü..ama başkan benim..ona göre..:cool:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş