Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ela86

ela86 Well-Known Member

bende dün gece emma darcy yılların özlemini okudum severim bu tarz kitapları ama adama bende sinir oldum benim içinde o adam aldatmıştır karısını hem bütün suçu kadına yükledi hep kendi hataları yokmuş kadının ne giydiğine bile dikkat etmezken sekreterini doğum günü yemeğine götürmeyi unutmadı nedense birde kadının adama gönderdiği güller çok güzeldi ama adam hep başka şeyler düşündü.

Nayiri bunu beğendi.
  2. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Lucy monroe yeniden severken bitmedi. Çünkü bu kitabı bitirecek psikoloji yok bende. Okurken afaganlar bastı. Yarım bıraktım. Yine karşımızda bir prens ve aptal kızımız var. Prensin karısı ölmüş ve ondan başka kimseyi sevemem diyor kadına. Kadın adamı seviyor tabi. Cok zayif bir kadin adam gibi karsi duramiyor bile prense hemen kaniyor Prensimiz evlenmek istemiyor, onu ailesiyle tanıştırmak istemiyor, hic kimse iliskilerinden haberdar olsun istemiyor ama iliski sursun istiyor. Tam bir bencil prens sendromu. Sonra birde hamilelik çıktı ortaya. Prens evlenmekten bahsedince ben kitabı bıraktım zaten daha fazla dayanamadım. Vallaha bu kitabı tavsiye edemiyorum. Karar size kalmış.

3. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Yılların özleminde zihinsel ihanet vardı. Fiziksel ihanette olacaktı ama karısı engellemiş oldu. Zaten kitaptada itiraf ediyor Aldatmayı aklından geçirdiğinden. Zaten erkekler kendi yetersizliklerini kadına yüklemez mı. Kardesim doğru dürüst bir bd erkeği olsaydın da karına dersini iyi verseydin. Bak diğer bd lere. Adam masum kızı tek seferde vahşi kaplana çeviriyor. Demekki neymiş. Bu kitaptaki bd erkeğimiz beceriksizmis. Sonrada karısını suçlayıp aldatmaya kalkıyor. Kadına acıdım ve bayıldım. Az bile yaptı.

periza bunu beğendi.
  4. Emma

Emma New Member

slm ben geldim kaçıyorum yeniden
    beni unutmayın demek için geldim

periza bunu beğendi.
  5. clondike

clondike Well-Known Member

Arkadaşlar, bu mesajı ayrı bir başlık altında açıldığı için buraya taşıdım. Saati yüzünden gerilerde kaldı. Kitabı çok iyi hatırlıyorum. Kadının kıyafetine, limuzine, şatoya ve hatta yataktaki yastığa (!):zuhaha::zuhaha: kadar her şey söyleyebilirim ama adını hatırlayamıyorum....:eek:ff:

Not: Yastığı unutmam, çünkü aralarında duruyordu...:füü:

periza bunu beğendi.
  6. alkane

alkane Well-Known Member

Kızlar herkese merhaba
    Bugün hiç uyrayamadım kufluye biraz moralim bozuktu.Benim küçük kız dün akşamdan beri ateşleniyo diş çıkarıyo yavrum çok yoruldu daha yeni uyudu bakalım bu gecede ateşlenecekmi umarım olmaz.Neyse hepinize sevgiler

periza bunu beğendi.
  7. meleksi

meleksi Well-Known Member

geçmiş olsun alkane..bu ara çocuklarda bir ateş..bir grip gidyor..

ruskopat değiliz biz..sergeikopatız..:Lv:

fillik tamamen katılıyorum..çok güzel bir yorum..kadın daha fazla eziyet edebilirdi..adam bir de mazeret buldu..:kzgn::kzgn: yok kendini benden saklıyorsun..kadın sana üç cocuk doğurmuş..daha ne yapsın..:dil:

periza bunu beğendi.
  8. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

çok geçmis olsun alkane... cok zor bir dönem canım allah yardımcın olsun...

periza bunu beğendi.
  9. Pl1

Seni unutmak mümkün mü Emmacığım unutsam telefonla hatırlatırsın....:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  10. Pl1

Jordan - Çıplak Fotograflar'a Emma yorumunu yapmış merakla bekleyenlere duyurulur:füü:

periza bunu beğendi.
  11. ekabir16

ekabir16 New Member

bir gecelik macera en sevdiğim bd lerden biridir,4-5 okumuşumdur kufluye üye olduğumdan beri evdekilerini okumuyorum.carol marinellinin bugünkü bdsi umarım büyülü gül kadar güzeldir .büyülü gülü beğenmiştim.yeni bd liri okuyup unutuyorum genelde ama sergeili yi hatırlıyorum demek ki güzelmiş.benim yeni bd lerde ilk üçüm gizli gerçek,sil baştan ,sahte ihanet

12. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

en sevdigim bdlerden olan bir gecelik macerayı jessica ve serres:canim:hazırlamıslar ve eklemişler
    tekrar okuyacagım için cok mutlu oldum bu gelişim bana herzaman digerlerine oranla daha mantıklı gelmiştir ayrıca con en sevdigim bd erkekleri listemdedir ah firecim burda olsaydında bunun tartısmasını yapsaydık:'(
    kızlar okuyup yorumlarınızı yapın olurmu:canim:

periza bunu beğendi.
  13. eun sung

eun sung Well-Known Member

Günaydınlar Küflü ailem ...

Dün iş yerindeyken emma darcy yılların özlemini okudum ama yorum yapamadım ...Ev ve kızım faktörüyelleri izin vermedi ...Güzel bir kitaptı kadına bayıldım hiç bir bd kadınını bu kadar seveceğimi düşünmezdim...Yaptıklarına hayran oldum ben olsam böyle cesur olamazdım...Adam ilk sayfalarda haklıydı ama o çiyanı karısıyla birlikte olmak yerine sırf söz verdiği için doğum günü yemeğine götürmedimi benim için orda bitti ve gina nın önce ver sonra kaç taktiğine bayıldım ..Böyle adamı süründürdü ya çok güzel oldu tabii biraz daha burnunu sürtmesini isterdim ben ama gayet dozunda oldu ve adamda tam zamanında el koydu duruma..Tabi kitaptaki kadının baştaki aileden gelen baskıdan dolayı kocasını gerçekten istediği halde çekinerek gösterememesini de anlıyorum...Ama şahsen güzel aştı ...:)) adam o konuda haklı bunca sene niye aşmadın adamcağızın birden şaşırması normal yaniii:zuhaha: Yalnız sekretere olana çokkkkkkkkk sevindim ...:zuhaha:
    Evliliklerde de aldatma konuşamayınca başlıyor demek ki :..Bdlerden öğrenilecek çok şey var şahsen kendim dün kocamla araba merakından konuştum onu sabırla ve zevkle dinledim neme lazım azgın sekreterler ortalıkda dolanırken dikkat etmek lazım değil mi....??? :zuhaha::zuhaha::zuhaha:Yorumumu merak edenler Sheridan ve pl1 e ithaftır bu yorum :Lv::gül:

periza bunu beğendi.
  14. sheridan

sheridan Well-Known Member

gerçekten de beklemeye değen bir yorum olmuş :zuhaha: özellikle kocanızın araba merakıyla ilgili bölüme bayıldım :D

buna benzer konusu olan başka bdler var mı? her ne kadar adama sinir olsam da kitap güzeldi doğrusu :$

periza bunu beğendi.
  15. eun sung

eun sung Well-Known Member

aslında okuduğum bir seri var ama yorum yapmamak için deli gibi direniyorum ...iki kitapta birbirinden iyidi ancak haftanın kitabına saklıyayım diye düşünüyorum ...:(Bir türlü karar veremiyorum ...

periza bunu beğendi.
  16. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

selam kızlar ;)
    bende yakın zamanda ya e kıtap okuyucu alıcam
    daha once almıstım ekranı 6 ınç cok kucuk dıye gerı verdım
    9 ıncler cok pahalı yada tablet pc ucuzundna alıcam sadece ekıtap okumak ıcın
    nırsecım sen tablet aldın galıba ızlenımlerını bıızmle paylasırsan sevınırım ;)

periza bunu beğendi.
  17. meleksi

meleksi Well-Known Member

evet tablet pc yorumlarını merakla bekliyorum..ben de..

periza bunu beğendi.
  18. moo-hyuk

moo-hyuk Member

Şuanda karen van der ze'nin yakın bir geçmişte adlı kitabını okuyorum...o kadar çok daraldım ki bir an önce bitsede kurtulsam:hih: sevmediğim bd'leri genelde yarım bırakıyorum fakat burda beni sona gitmek için iten tek unsur kadının hafızasındaki sırdır...okumak isteyen olursa tavsiye etmiyorum, gözlerinize yazık :saygilar:

sevgiler,

19. nirse

nirse Well-Known Member

tabletim geldi arkadaşlar, onu kurcalıyorum. Öncelikli olarak ilk kez tablet kullandığım için bazı becerileri çok sınırlı geldi. Gerçi bu hepsinde böyle midir yoksa bu tablete özel midir bilmiyorum. Kendi hazırladığım text pdfler çok güzel okunup izleniyor. Ancak iphone mu ipad mi bilmiyorum kullanan biri bazı pdflerin boş beyaz sayfa olarak açıldığını söylemişti. Aynı durum bunda da var. Onun nedeni anlamaya çalışacağım.

Henüz müzik dinlemedim, video ve fotoğraf izlemedim ve web sayfasında dolaşmadım. Amacım zaten kitap okumak olduğu için direkt ona sardım. Kitap okumak için önce application kuruyorsunuz. Sonra açılan uygulamada gidip kitabın yerini gösteriyorsunuz. Biraz kulağı tersinden tutmak gibi.

Bilgisayarda alışmışım bir dosyayı tıklıyorsun ilgili program ne ise onda kendi açıyor. Henüz bununöyle bir becerisi varsa da bulamadım. Android sürümü güncellemesi varsa biraz daha kullanışı hale geliyormuş. Benim aldığım tabletin güncellemesi var. Akşam fırsatım kalırsa onu yapacağım. Lakin bir süre hiçbir şeyle ilgilenemeyebilirim. Çünkü şu saat oldu hala ofisteyim ne zaman gideceğim belli değil. Sağolsun server dertleri.

Bu arada benim tabletin boyu küçük 7". Yinede kitapları okumada bir sıkıntı yaşamadım. Tabi text'in etrafında geniş bir beyaz çerçeve varsa tam ekran okumak olası olmayabilir. Büyütüp okumak gerekir. Bu boyutu ben tercih ettim. 8" bulamadım 9" ve 10"i elektronik marketlerde denedim, bana büyük, bunu taşıyamam dedim.

periza bunu beğendi.
  20. alkane

alkane Well-Known Member

Sana sonuna kadar katılıyorum.Bu kitabı geçen haftalarda okudum baştan sona bir garipti zaten.:dil: Sonu daha da garipti:kzgn:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş