Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

Selam kızlar :)
    Galadriel eşine acil şifalar diliyorum ve bununla geçmiş olsun.Allah daha kötülerinden korusun filikin dediği gibi Allah onların acısını bizlere göstermesin.
    (Toplu aminleri duyar gibiyim);)
    Bende dün geceden beri büyük kızımla uğraşıyorum acayip öksürüğü var ve durmadan burnu akıyor.Yavrum ya fena hırpalandı.Bi ara burnuna peçeteleri tıkmaya kaltı silmekten yoruluyormuş canım ya :zuhaha::zuhaha:
    galiba bu durum sana tanıdık geldi filik dimi:zuhaha:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. meleksi

meleksi Well-Known Member

galadriel26 çok geçmiş olsun..sigara çok etkili ama kalpte..bırakabiliyorsa mutlaka bıraksın..

periza bunu beğendi.
  3. eun sung

eun sung Well-Known Member

galadriel gecmis olsun ve esinede bir an once sigaradan soguma nasip etsin...

periza bunu beğendi.
  4. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Alkane gecmis olsun. Bu ara salgın var gibi herkes hasta. Kızın en doğrusunu yapıyor. Hiç olmazsa burnu yara olmaz silmekten. Ayrıca burun acmak icin iyi bir yöntemim var. Bu yöntemi televizyonda su ünlü turk cerrahi Dr. Öz göstermişti. Bir su bardağı suya 1 çay kasığı deniz tuzu koyup karıştırın. Su kaynatilmis ve soğutulmus olacak. Sonra bir siringaya bu tuzlu suyu cekin sonra siringayla burnunuzun bir deliğinden suyu sıkın. Ama bunu yaparken öne egileceksiniz ve ağzınız acik olacak ve nefes almayacaksınız. Yoksa genzinizden midenize gider. Nefes almazsanız su burnunuzun öteki deliğinden tıkanıklığı açarak çıkar. Tıkanıklık açılana kadar tekrarlayın. Aynı işlemi öteki burun deliginizdende yapın. Dr. Öz bu işlemi siringayla değilde küçük porselen caydanlikla yaptı ama farketmez. Ben oğluma yapıyorum bunu gerçi o suyu yutuyor ama burnu açılıyor yine de. Burun açıcı fizyolojik serinler çok kullanıldığında burun dokusunda şişme yapıyormuş. Aslında en iyisi orijinal temiz deniz suyu. Ama onunda saklama ömrü 1 hafta. Temiz deniz suyunu sürekli bulabileceğiniz bir yerdeyseniz ideal olur.

periza bunu beğendi.
  5. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Mauren child- anlaşmalı evlilik bitti. Bd erkeğimiz yine anlaşmalı bir evlilik yapıyor. Evlendiği kadin çocukluktan tanıdıgi biri. Aşçılarının kızı. Kız daha önce evlenmiş. Fakat kahramanlarımız evlenir evlenmez acayip terslikler oluyor. Adam evlenip is konusunda rahatlayım derken bir sürü pruzle karşılaşıyor. Ava giden avlanır misali. Ben adama acıdım kadin yüzünden basına gelmedik kalmadı. Tabi sonunda asık oldu kaçınılmaz olarak. Bildigimiz bd ler gibiydi yani.

6. ekabir16

ekabir16 New Member

gladriel eşine geçmiş olsun.kanser tedavisi görüp sigara kullananı bile biliyorum.akupunkturu tavsiye ederim bırakanı gördüm.

periza bunu beğendi.
  7. sabfairy

sabfairy Member

teşekkürler

periza bunu beğendi.
  8. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Jackie braun - ask öpücüğü bitti. Çok severek okudum. Komik taraflarida vardı. Su gibi akıp gitti. Bd kızımız dış görünüşünden hoşlanmayan biri. Kendine güveni az. Bd erkeğimizle kızımız liseden beri arkadas ve adam kıza o zamandan beri asık. Ama arkadaşlıkları bozulmasın diye adam kıza arkadasca davranıyor. Kızı her haliyle beğeniyor. Sonunda olanlar oluyor ama kitabın sonu pek hoşuma gitmedi. Kisa kesilmiş ve duygular sanki yeterince ortaya çıkmamış. Eglendirici bir kitapti. Tavsiye ederim.

9. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Su anda bir kanalda seyrettiğim alfabe katili adlı filimde öldürülen kızın annesi kim bilin. Meltem cumbul. Ne işi varmış onun orada.

periza bunu beğendi.
  10. alkane

alkane Well-Known Member

11. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Ankara'yı özleyenlere, burası neresi diyenlere Dost kitapevi önü karanfil sokak ve Karum....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TK3mBVJLxhw][OFFICIAL] Michael Jackson Dance Tribute - ANKARA - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  12. eylulhazanı

eylulhazanı Active Member

Galadriel çok geçmiş olsun...Eşinin en büyük destekçisi ve takipçisi olman gerekiyor sigara konusunda:(( En kısa sürede sigarayı bırakır umarım...Aslında biraz spor ve sağlıklı beslenmeyle eminim eskisinden de sağlıklı olur..Üzüntünü paylaştığımı bilmeni isterim...
    Ve tüm küflü ailesinin hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
    Evet çok sık mesaj yazamıyorum ama sizlerin yazdıklarınızı okumak ve burda olduğunuzu bilmek çok güzel...Ve paylaşımlarınız inanın muhteşem...Sevinçler, hüzünler, doğumlar hayata dair ne varsa hepsi burda ve paylaşılıyor...Çok güzel...
    Sevgilerimle...

periza bunu beğendi.
  13. zipper

zipper quae nocent docent

galadriel26,çok geçmiş olsun;eşine ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum...

periza bunu beğendi.
  14. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

galadriel cok gecmiş olsun :canim:sigara olunca içenlere akan sular duruluyor :eek:ff:
    plcim napıyorsun sen ya zaten 2 gundur zırlıyorum evimi özledim diye :':)off:

periza bunu beğendi.
  15. ela86

ela86 Well-Known Member

inanma sakın çok hoş eğlenceli bir kitaptı özellikle kızların adamın ismi için söylediği sıfatlar çok komikti gülümseyerek okuduğum bir kitaptı tavsiye ederim

periza bunu beğendi.
  16. Pl1

gel gel ne olursan ol yine gel :zuhaha::zuhaha: 4 gözle bekliyorum hadi gel:)

periza bunu beğendi.
  17. alkane

alkane Well-Known Member

Kıyamam ben sana :canim: evini özlemiş benim arkadaşım:eek:ff: Ben de bir Ankara'lı olarak oraları görünce birden anılarım canlandı......:D
    Ahh ahhh karanfilde ne günlerimiz geçti bide o pasaj vardı bd baktığımız;)

periza bunu beğendi.
  18. Pl1

Karanfil pasajı halen duruyor birde zaferde ve kocabeyoğlunun altında var ;)

periza bunu beğendi.
  19. meleksi

meleksi Well-Known Member

geçen akşam beğendiğim bdlerden biri olan elizabeth beverly - yanlış adamı okudum..bu bd bir serinin kitabı..özellikle seri de bulunan Rosemary'nin Günlüğü bdsini tavsiye ederim..zengin playboylardan sıkılanlara..çünkü burada bd erkeğimiz astronomi profösörü..

20. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:eek:ff:hiç sorma canım yaa kıs gelince birden evimi özlemeye basladım :'(sıkıldımmı yapardım bir kıızılay turu sıkıntım gecerdi :'(pazar gunlerini hiç sevmem en azından evde kafamı dinliyodum :'(
    bak bende yeni ögrendim kocabeyoglunun altındada kitapcı oldugunu ben hep adilhana giderim çünkü :Lv:

gelemiyorum ki plcim:'(ocak sonu önemli bir sınavım var ona hazırlanıyorum :eek:ff:bekle tabi kekimide hazırlarsın gelince :pbuarada bu 4 gözle bekleme gözlükten olmasın gözüm acıyo diye gözlük aldıgını hatırlar gibiyim :zuhaha:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş