Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. GÜLPERİ

GÜLPERİ Active Member

galadriel çok geçmiş olsun canım 26 sayısını görünce Eskişehir olarak düşünmüştüm.benim de 18 senem Eskişehirde geçti ve o şehri çok ama çok severim acaba Sakarya cad. bir sahaf vardı o duruyormu acaba bd. kitabı oradan değiştirip çok okumuştum.

periza bunu beğendi.
  2. galadriel26

galadriel26 E-kitap Müdavim

Hepinize çok çok teşekkür ederim.:gül: Konu sigara olunca işim zor :eek:ff: evin her yerine sigara saklıyo adam.. Önce kendi istemesi lazım, gerisi boş.

Evet gülperi :canim: Sakarya caddesinde eskiden iki tane vardı. Birisi al götür oku getir Yıldırım Bayezıt amcanındı Allah rahmet eylesin 89-90 yıllarında ondan alırdım. Daha sonra yine aynı caddede Şen kitap vardı sanırım sen onu diyorsun arkadaşım evet ondan da çok alışverişim oldu. Hey gidi günler...

Az önce kim milyoner olmak ister de şu soru soruldu...
    Aşk konusunu BASİTÇE anlatan roman dizileri hangi renk ile anlatılır?

sonuç mu? maalesef yarışmacı elendi. seyirci kırmızı dedi :(

periza bunu beğendi.
  3. ebr

ebr E-kitap Müdavim

galadriel çok geçmiş olsun ama yine de sigaralarımla çok uğraşmayın lütfen

Barbara Wallace Beyaz atlı prensi okudum...ne diyeyim
    kendi başına hiç bir etki altında kalmadan ''bu kadını şımartmalıyım'' diye düşünebilen bir adama şapka çıkarmak gerekir(tabi unutmamak gerek bu adamı yaratan...yazarak yani;yine bir kadın)

4. yakomoz

yakomoz New Member

iyi aksamlar elimde olmayan sebeplerden dolayi kitap okumaya uzun aralar vermistim bugun sevgili clondikenin taradigi serrenin duzenledigi Flora Kidd – Gizli İstekler bd yi okudum cok tesekur ederim emegi gecen arkadaslara kitap okumaya basladigimda butun sIkIntilarimi unutuyorum kitap okurken kendimden geciyorum ayni kitaptaki bayan karekterler ilk gordugu erkekten etkilendikleri gibi ne kadar yuksek voltajli elektirik akimi var bunlarin arasinda :zuhaha: adamlar ne kadar hakaret etse yinede bir bakislarinda kizlar kendinden geciyor ilk gordugu erkegin opmesine sesini cikarmiyorlar turk kizi olsa osmanli tokatini yer zaten biraz dusunmesi lazim adamin kizimizi opmesi icin ;)

5. zipper

zipper quae nocent docent

buyazını okuyunca,ara ara aklıma gelen ''acaba bir erkek bd yazsa nasıl olurdu'' sorusunu yeniden hatırladım.sahi onlar yazsa nasıl olurdu yorumlarınız var mı?:p

periza bunu beğendi.
  6. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Carole mortimer - huysuz asık bitti. Sıradan bir konusu vardı. Ama yinede beğendim. Kitabın başındaki tavşan kız olayına güldüm. Bd kızımız da tam sevdiğim ayarda inatçı ve huysuzdu. Bd erkeğimizde yine evlenmeye ve aska inanmayan biriydi. Tek hoşuma gitmeyen taraf kitapta erkeğin düşüncelerinin olmamasiydi. Hep kızın ağzından anlatılmış. Bana gelişimleri hatırlattı. Onun haricinde surukleyici ve eğlenceli bir kitapti.

7. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Kim milyoner olmak isterdeki yarışmacı erkekmiydi acaba. Eğer bayansa vah vah diyorum. Buraya davet edelimde öğretelim.

Bir erkek ask romanı yazarsa ne olur sorusuna gelince. "bu kadını şımartmaliyim" diye yazmaz " bu kadin beni simartmali" diye yazar herhalde. Birde tipik lafları " ben bu kadını anlamıyorum" olurdu herhalde. Aslında pek erkeklerin yazdığı ask romanı okumadım. Sadece çok eskiden meraklanip Ahmet Altan'nin aldatmak adlı romanını okumuştum. Okurken şunu düşünmüştüm. Bir erkek bir kadının duygularını bu kadar iyi aktarabilir mı. Tabi kitabın konusunu hatırlıyorum ama ayrıntıları hatırlamıyorum. Şimdi okusam fikrim değişir belki. Yinede toplumumuzda erkeğin ask romanı yazması garip karşılanıyor ve hoşumuza gitmiyor nedense. Ben yinede bir erkeğin erkeklerin kadınlar hakkındaki düşüncelerini veya hissettiklerini anlatan romanlar okumak isterdim. Tabi yazar kadınların gazabından korkmuyorsa. Birde sunu düşünsenize eğer erkekler mesala kocalarınız bd okursalar ne olur. Düşünmeyi bile reddediyorum. En azından kendi kocamın söyleyeceklerini. Bu yüzden en iyisimi su ask romanlarını kadınlar yazsın ve kadınlar okusun. Kafamizdaki seytanliklari erkeklerin öğrenmesine gerek yok öyle degil mı?

periza bunu beğendi.
  8. kimya

kimya Well-Known Member

iyi geceler arkadaşlar :bye:

periza bunu beğendi.
  9. zipper

zipper quae nocent docent

al benden de o kadar:sak sak: eşim ve bd..:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  10. ela86

ela86 Well-Known Member

Anlaşmalı Evlilik bitti kitap fena değildi ama adam kadınla anlaşmalı evlilik yaptığına bin pişman olmuştur hep sorun çıktı üstelik kadının eski eşini olaylı bir zamanda görmesi bayağı saçmaydı ama yinede adam anladı ve her bd gibi mutlu bitti

11. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

aman yazmasınlar ve ben bu konuda yorum yazmayım.... ağır yazarım ve ucu birilerine dokunur:zuhaha::zuhaha:

Emma'nın söylediği bir yazar vardı şimdi unuttum karı koca birlikte yazıyorlardı:füü:

periza bunu beğendi.
  12. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Victoria Gordon un kitaplarını okumuşsanız bir erkeğin yazdığı BD yı okumuşsunuz demektir Aslında Gordon Aalborg yazar Victoria Gordon takma adı ile BD yazmış Kitapları nasıl derseniz genel olarak ben beğenirim Her Zaman Kral Top 10 umda her zaman 1 numaradır,denizle gelen, sen başkasın yine aynı amcanın yazdığı güzel bdlerdendir

13. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

:D:D:D
    o yüzden seni seviyorum sen olmasan büyük ihtimalle jesica nın kitapları yayınlanmadan kalırdı öylece ,benim işimi devraldın sen, çok çok sağol
    Benim Müküyü toparlayalım gelip işimi devralacağım en kısa zamanda
    :Lv::Lv::Lv:

periza bunu beğendi.
  14. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

demek benı çıkarların doğrultusunda sevıyorsun ha:kzgn:
    nalçak nöfte:hih:

sen iyi ol canım gerisi önemli değil konuları falan dert etme halladerım ben:Frnds:

periza bunu beğendi.
  15. eun sung

eun sung Well-Known Member

Günaydın küflü ailem yoldayken dinlediğim hoşuma giden bir parça hepinize armağan ediyorum...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DiGiYQQf3DA&feature=related]Ravi - Bugün 2011 - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  16. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LvU59QXYBIc]Candan Erçetin - Elbette - YouTube[/ame]

bu da benden size gelsin....

bırakın gereksiz şeylere üzülmeyi hayat yaşamaya değer;)

periza bunu beğendi.
  17. yakomoz

yakomoz New Member

Beverly Barton - Doyumsuz Geceler emegi gecen arkadaslara tesekur ederim:saygilar: kitaptaki teyzeye bayildim arkadasida sekerdi onlar olmasa bayan karekterimiz bir is beceremezdi kizimiz orta yasli yasi gecmeden cocuk yapmak istiyor onun icin dusunemiyor arkadasiyla teyzesi onun icin copcatanlik yapiyor kizimizin sectigi erkegi begenmiyorlar koyun gibiymis tuysuz koyun:zuhaha::zuhaha: teyzeye cok guldum eglenceliydi kizimiz kararli ve ayaklari yere basiyor sevdim

18. kimya

kimya Well-Known Member

Diana Hamilton - Kalbimdeki Sırlar kitabını çok beğendim
    tam bir klasik bd idi :sak sak:

19. ekabir16

ekabir16 New Member

ben de kalbimdek sırları beğendim adam wade kadar kötüydü.wade li kitabı daha önce okuduğumdan wade daha kötü gelir.
    victoria erkek miymiş ben onun kitaplarını ikinci kez okumam demek bu yüzdenmiş.çöpçatan ve sen başkasın kitap olarak da var.michelle ve lynne erkek değildir umarım.

erkek olan reşat nuri nin eski hastalık çalıkuşu ve dudaktan kalbe de ağlamaktan kitap okuyamıyorum mutsuz oluyorum kitabı okuduktan sonra bir gün oturup eski hastalığa yeni bir son yazacağım

20. meleksi

meleksi Well-Known Member

Bu Sayfayı Paylaş