Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Emma

Emma New Member

merhaba arkadaşlar
    eşim pisi başına geçmeme kızsada bugün vını bana bıraktı. ama kısa bir süre kalacağıma söz verdim, vermesem ne olacak kota yarın akşam dolacak yeniden ve benim iki satır yazacak kotam var.
    öncelikle şöyle bir göz attım ve galadriel çok çok geçmiş olsun, yokluğunu farkettim ama işlerin yoğunluğundan herhalde demiştim.
    erkekler bd yazarsa konusuna ise fire birini yazmış, Emma Darcy de plcimin bahsettiği diğeri, daha bilmediğimiz kimler var kimbilir,
    Ben Vandayım biliyorsunuz, evimde kalıyorum ama çok iyi uyku uyuyabildiğim söylenemez, saat başı uyandığım, sürekli avizeye baktığım dışında birde her sene buranın havasına olan hassasiyetim dolayısıyla yakalandığım hatta geldiğim ilk sene yanlış olarak astım tedavisi bile yaptılar, solunum yolları rahatsızlığına yine yakalandım.
    okulun çatlaklarını yamıyorlardı dün toplantıya gittiğim zaman gördüm, sağlam mı bu bina diye sorduğımda güzel bir cevap geldi, 6000 artçı yaşandı, sağlamım diyen bir insana 6000 tokat vursanız o bile yıkılır dediler.....
    neyse benden bu kadar hoşçakalın

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. galadriel26

galadriel26 E-kitap Müdavim

Emma sana ne diyeceğimi bilemiyorum.:$ Bu korku başka hiçbir şeye benzemez. Güvende ve sağlıklı olmanı dilemekten başka elimden birşey gelmiyor.

periza bunu beğendi.
  3. eun sung

eun sung Well-Known Member

emma çok geçmiş olsun ...bir an önce iyileşmeni temenni ederim...

periza bunu beğendi.
  4. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Kitabı zor koşullar altında olsada okudum
    Şimdi aslında kızın iç camaşıları ile amca zaten bir gece önce görmüş (küvetin kenarında iç çamaşırları ile oturuyor adam kızı yatağa yatırıyor) o yüzden sabah çocuğun yorganı alıp görtürmesini çocuğun amca ile kızmızın arasını yapmak için bir çöpçatma girşimi olduğunu düşünüyorum .Yaşı küçük ama aklı büyük veledin:zuhaha::zuhaha:
    Ayrıca burada saçma olan para kazanmak için sanat okulunda poz vermeyi düşünen kızımızın adamdan utanması .:zuhaha::zuhaha:
    Kitap kırpılmışmı bilmiyorum ama kötü çevirilmiş
    Hamilelik ile ilgili olan kısımda ise adam haklı kız ise cahil :zuhaha::zuhaha:

Bir arkadaş iz bırakan BDler demiş ben ancak gelişimden yazabilirim ;
    Her zaman Kral ,Karlı Dağın Ateşi,Aşk Uzmanı (patricia Knoll)Yakışıklı Komşu,Kusursuz Gelin ,Anıların Savaşı,Aşkla oyun olmaz,Birkaç Uzun Gece,Hangisi Aşk,Komik Raslantılar vs vs

5. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Emma Allah korusun seni ve aileni. Hamile hamile sıkma canını. Öğretmenlik bu olsa gerek. O kadar çocukla basa çıkıyorsun bunuda atlatirsin. Okul konusunda yapılan yoruma gülüyümmü aglayimmi bilemedim. Türkiye'de canımız Allah'a emanet.

Aşk çarpmasını okumaya çalıştım. Ama başlayınca beni sarmadı ve sondan birkaç sayfa okuyup çöpe yolladım. Bd kızımız alışıldık bd kızlarına benzemiyordu. Adamda öyle. Kız adamın olen karısının yakın arkadasiydi ( bana ters). Ayrıca kızımız hamileydi. Anladığım kadarıyla sonradan asık olmuşlar. Gerçi kitabın sonundan edindiğim izlenim adamın kadına minnet borcu duydugu oldu birde tutku. Ne kadar hep aynı seyleri yazıyorlar desemde ben masum kız, güçlü, acımasız ve bencil bd erkeği olan yanlış anlamalı ve çekişmeli bd leri seviyorum. Normal hayatta bana ters gelen seyleri okumayı sevmiyorum. Buna benzer gelişimin bir kitabı vardı. İsmini unuttum. Kız gazeteciydi. Adam yazardi galiba ve evliydi bd kızımız bunların arkadasiydi. Adamın karısı ölüyor ve bunlar yakinlasiyordu. Onuda hiç sevmemiştim. Benim basıma böyle birsey gelse mezarda kemiklerim sızlardi vallaha. O sinirle mezardan firler ikisininde boğazına yapışırdim.

6. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Neden kovalıyacağım anlamadım :hih:
    Sergei çok beğenmedim demeyim ama hızlıca değişen bir abimiz,insanların değişeceğine inanan bir insanım .Ama bu kadar hızlı bir değişim geçirmesi garip Tabii bir de bu kadar köklü bir değişim geçirmesi psikolok ve psikiyatristlerin araştırma konusu olabilir.:zuhaha:
    Gerçi Lynee nın bütün erkek karakterleri böyle hızlı ve kökü değişimler geçiriyorlar Hala favaori Lynee kitabım zıt kutuplar (eskisi diyeyim):hih:

7. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Carole mortimer askin mucizesi bitti. Zavallı kadin adamı bi tedavi edemedi. Ne inatçı adammış. Sonra bir ameliyatla düzeldi hemde iki haftada. Yahu ben dizimden ön çapraz bağ ameliyatı olduğumda 2 hafta bacağım alcida kaldı ve 2 ay koltuk değnekleriyle yürüdüm. Bu adam kalça ameliyatı oldu ve 2 haftada yürüdü tip çok ileriymis. Kitabın başındaki olaylar çok uzatılmıştı. Sonuc ise çabuk geldi. Erkeğin düşüncelerine yine yer verilmemişti. Adamın ne zaman asık olduğunu anlayamadım. Yavaş başladı çabuk bitti kısacası. Yinede okunabilir diyorum. Ben diğer kardeslerin hikayesini merak ediyorum özellikle Jordan'ın ikizi Gideon ve stephane'nin ikizi joey'in. Bence çok çekişmeli ve heyecanlı bir kitap olacak. Tabi Jordan'ın buz kalıbı abisi Lucan'nin nasil eridiginide okumak isterim.

8. meleksi

meleksi Well-Known Member

emma Allah kolaylık versin..okulla ilgili söylenenler güzel değil..ama ne yapıcaksın..:kzgn:

kaç olduk :Lv:sergei:Lv: sever olarak..sayım yapalım..acil yönetim kurulu toplantısı istiyorum..klüp olarak..:zuhaha:

ama hızlıca değişmiyor ki..her zaman mutlu bir yuva özleminde..ama karşısına imkan çıkmıyor..yoksa neden büyükannesine bu kadar değer versin..yaşadığı fakir köye fabrika kursun..
    zıt kutuplar güzel bir bd..lynee hayranıyım zaten..okuyupta beğenmediğim bdsi yok..

9. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

okadar cok varki maşallah kuflumuzun arsivi süper:D
    gelişimlerden firenin de söledigi aşkla oyun olmaz ve birkaç uzun gece cok guzeldir sonra fireme uygun gördügüm bd erkegi olan reece oldugu zincirlenmiş duygularda süperdir.robyn donald korsana altın yakışır,masum yalan,şeytan geçidi,tuzak,yakut yüzük .....
    yenilerden lynnee grahamın aşk adası ,ikizlerin sırrı,sandra marton aşka teslim
    daha bu liste uzar gider benim tavsiyelerim bunlar şimdilik gerci begeni görecelidir belki begenmezsin ;)

10. vişne bahçesi

:zuhaha::zuhaha:öncelikle derin bir nefes alıp sakinleşiyoruz sevgili eun sung:zuhaha::zuhaha:bazen yazarlarımız konu bulamıyolar sanırım olay yartamak için böle şeyler yapıyolar benim de sinirlene sinirlene okudugum ama tekrar tekrar okudugum bd grubundan bu kitap delimiyim bilmem ama her okudugumda sinirlenmeme ragmen tekrar okuyorum:glmsm2:yazarımız arada gerceklikte katıyım deyip kahvaltı masası sahnesini yazmıs sonra ardından adam otel faturasını görüp-ki o fatura eski- hop bir kaşık suda fırtına koparıyodu nasıl bir kurgu dusunmus ben hala cözemedim :zuhaha:en sacma kısmıda sonuydu haklısın hele kızın dustugu sahne sen kıza yap yap sonra dusunce endişelen yok böle bir dunya:dil:buarada en kötü bd karakterleri olarak pierceları tek gecerim ee herkes sergei olamıyo dimi :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  11. vişne bahçesi

clondike michelle reid ve julia jamesı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam :canim:nasılsa yeni bd avcımız yelken bunları tarar bizlere :canim:
    gecen gun burdaki kitapcıda harlequin gördüm aklıma sen geldin kitaplar incecikti sanırım bunlar bizimkilerdende beter iice kırpıyorlar diye dusundum içini bi actım bit kadar yazmıslar bölece cep kitabı gibi olmus guzelim kitaplarımız:kzgn: kapak falan cok kötü bizimkiler gibi degil resmen kapakla sayfa aynı gibi olmus ama serilerde ek olarak soy agacını koymuslar :zuhaha:rehber gibi kim kimle evlenmiş hangi seride var diye soy agacı veriyolar kocaman :zuhaha:balfourlarınki cok genişti

periza bunu beğendi.
  12. eun sung

Sana saygı duyuyorum bu bd yi tekrar tekrar okuyorsan bir keresi bile beni zıvanadan çıkardı :saygilar:Hoş tamam bd erkeğine ve kıza kıyamıyorum tam olarak zincirlerimi salsam neler derim bilmiyorum onun için bir hırsla rahatlıyayım diye yazdım :zuhaha::zuhaha::zuhaha::kzgn::kzgn::kzgn: Bu arada piercelar aklıma gelmedi hangi bd ?????

periza bunu beğendi.
  13. vişne bahçesi

kızımız onu adamı sinirlendirmek için söylüyo:zuhaha:biliyosun bd kızlarımız sinirlenince yada intikam almak istediklerinde adama genelde dur ben bi koşu gidip bir dergiye bir sanat okuluna cıplak poz verip geliyim sende beni kurtar diyolar :zuhaha:nasıl bir çocuk bu anlamadım firecim(hakikaten hem okula gidiyo hem yası kucuk hemde cok mantıklı kendi istegiyle yatılı okula falan gidiyo nasıl bir karakter anlamadım ben böle cocuk görsem korkarım valla )simdi kızı iç çamasırlarıyla bırakarak amcasına nasıl bir mesaj vermek istiyor bu yasında acep:zuhaha:benden bu kadar gerisinide sen cıkar falanmı demek istiyo acaba :zuhaha:garip cocuk önce annesi sonra babası ölmüş cocuk ölenle ölünmez deyip butun ortamlara uyum saglıyo gibi inan kitapta en uyuz oldugum karakter cocuktu:kzgn:(buda ilkti)
    firecim zincirlenmiş duyguları unutmussun tavsiye listene koymanı :zuhaha:mesajını görmediğim için kovalıyacak dedim:'(bende insanların asla degişmeyecegine eski hallerinin pusuda bekledigine inanırım firecim :canim:zaten sergei degişmiyo eski haline dönüyor aslında cünkü eski karısı onu bu hale getirmiş adam zenginken evlenmiş yuvam olsun diye aladatmamısta karısını kadın kötü cıkmıs napsın yoksa baksana buyuk annesine nasıl baglı :Lv:gözümle okudum firecim :zuhaha:ama çogu lynnee karakteri böle haklısın :zuhaha:
    sevgili firem kitabı sırf ben dedim diye okudugunu biliyorum nasıl sımardım suan :$hangi arada okudun maşallah akıllı bd kızım benim elinden her iş geliyo :canim:

periza bunu beğendi.
  14. vişne bahçesi

amanda browning yasam cizgisindeki pierce :kzgn:aklıma geldikçe abiyi tekrar tekrar dövesim gelir:kzgn: diger kitabın adı aklıma gelmedi ya :eek:ff:buaralar unutkanlıkla basım belada :eek:ff:hatırlayıp yazcam sana hemen ;)

15. clondike

clondike Well-Known Member

Soy ağaçları yazarların kendi sitelerinde de oluyor. 1-2 kez ben de ekledim burada...
    Serilerin hepsini tamamlasa bizimkiler hemen koyarız ama şu anda sadece hayal kırıklığı yaşatıyor insna.
    İnan altına bilgi koyarken bile üzülüyorum... (Türkçe isim yok yok...)

periza bunu beğendi.
  16. vişne bahçesi

evet cok azını tam ceviriyolar turkçe adına en son abimin metresine baksana ne alakası var orjinal adıyla :kzgn:bunlar soy agacını cok komik koymuslar kitapları bir görsen baskı cok kötü ama soy agacını paraya kıyıp guzel basmıslar:eek:ff:

17. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Akşam zor şartlar altında okudum diyeyim detay vermeyeyim.:zuhaha:
    Hadi şımar izin veriyorum ayrıca çok zor değil taş çatlasa bir saat tuttu okumak yani 1 saat az uyudum :'( işte böyle acıların insanıyım:zuhaha::zuhaha:

Şimdi ama herşeye kenara bıraktım Sergei takıldım yani amca ona huzurlu iyi bir yuva verecek her kadınla birlikte olabilir onu mu diyorsun kadının bir önemi yok İlk bu kızımız çıktı karşısına buna yapıştı (kızım adınıda unuttum aşırıııı fedakar kızımız adını) yani kızımızın diğer kızlardan bir farkı yok özelliği sen çıksan sanada tav olabilirdi yani :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  18. eun sung

Yapma ya ben bu kitabı okuyalı çok oldu adamın mantıksız şeklide kızı korumak için söylediği cümleler yok en azından bir gece seninle geçirmek istiyordum beni unutasın diye öyle konuştumlar falan :kzgn::kzgn::kzgn:hemen aklıma gelen kısımları bunlar ...güzeldi ama o büyükdedeye pierce dan daha çok sinir olmuştum ...Anlamsız bir benim olcak ama çürüyecek falan ...:kzgn::kzgn::kzgn:Birden sinir baktı gene:kzgn::kzgn::kzgn: ama sonunda memnun olduğum bir bd dir oda ayrı dipnot vereyim:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  19. vişne bahçesi

kızımızın adı alissa idi.okadar yazımdan bunumu cıkardın firecim illa muhalefet olcan dimi:zuhaha:hayır kızımıza baktı dedi demekki butun kadınlar aynı degil :hih:zaten kızımızı cok begenmişti sadece önyargılıydı yasadıklarından dolayı.
    ben degil ama sen cıksan kesin alissayı bırakır seni alırdı firecim hem akıllı bd kızı olan sensin hemde kendi deyiminle acıların kızısın baksana benim için uykundan fedakarlık etmişsin fedakarsında sergei seni kesin kacırmazdı ama ben vermezdim ona seni çünkü ben seni reeece vercem :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  20. vişne bahçesi

eun sung diger pierce anne mather kayıp yıllardaki beynini kullanmayan piercedı:kzgn:annesi kısırsın oglum der adam inanır :kzgn:

Bu Sayfayı Paylaş