Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bende istiyorum çikolata fabrikası banane banane:zuhaha::zuhaha:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

reklam stratejisi super nede olsa konu çikolota buarada alkane iyiki ekledin ispanyolu diğerleri sizin olsun ben onu istiyorum alkanecim yılbasıda yaklasıyo paketleyip yolllarsın artık:füü:
    buarada kitap tavsiyesi isteyen arkadasım listeye jesicanın bugun paylastıgı serresin emek emek duzenledigi ve serresin tatlı dili sayesinde köle gibi çalıstırdıgına emin oldugum kesme biçme uzmanı saharanın emekleriyle artık kuflude olan penny jordan yasama sevincinide ekliyorum cok guzel bir kitaptır ;)
    birkere daha tesekkürler kızlar:Lv:

3. vişne bahçesi

bence senin kekini piyasaya surelim biz plcim reklamlarıda kuflu kızları olarak hazırlarız artık biçok evde kocalar babalar televizyonu yasaklar herhalde ortaya yaparız karısık bir italyan ispanyol yunan irlandalı ve rus salatası nefis olur :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. alkane

alkane Well-Known Member

eun sungla paylaşsanız olur mu? acep elimizde başka yokta:p
    yada sana klonlarız fabrikayı içindekilerle olu mu?:p

periza bunu beğendi.
  5. alkane

alkane Well-Known Member

vişneciğim İspanyol benim en beğendiğimdi:Lv: ama unutmuşum sona kalmış.neyse paket yapıp sana yeni yıl hediyesi olarak yolluyorum canım benim:p

periza bunu beğendi.
  6. vişne bahçesi

oley ilk yeni yıl hediyemi almıs oldum böylece :Lv:paylasmak ne guzel sey degilmi alkanecim :füü:

periza bunu beğendi.
  7. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar muhabbet koyulmuş yine burda ama bende sayenizde göz zevki yaşadım bu reklamlar benimde favorim özellikle fransız benim olabilir mi ;) lütfennnnnnnnn ayrıca çikolata da olursa tam süper olur ;)

periza bunu beğendi.
  8. Emma

Emma New Member

kızlarrr bensiz biscolata reklam muhabbeti olamaz
    ben ilk kez reklamı seyredince plcime on kere dedim de ben tv seyretmiyorum demişti:'(
    ilk reklamda koli taşıyan sarışına talibim (meleksicim canım bizim bebe babaya benzeyecek sanırım o yüzden bu günlerde gözüm sarılara takılıyor, sana o kadar eziyet ettikten sonra:zuhaha:)
    dün moralim çok bozuktu kusura bakmayın yazdım kaçtım, üzülmeyin dün gece kesintisiz uyudum, ilk defa geldiğimden beri, en sevdiğim çocuk kitabı yuvasız çocuktur LM Montgomery'nin. orada bir İrlanda Atasözü vardır. İnsan asılmaya bile alışırmış diye, demek durum böyleymiş.
    Bugün seminerim başlıyor, uyum semineri, daha olumlu olurum belki bundan sonra:dil:
    bende dün dolabımı karıştırdım, okumadığım kitapları buldum ve okumaya başladım, ruth jean dale paylaşmak la başladım, tek söyleyeceğim dağların vahşi atı pegasusun kendisine kurduğu kısrak haremini anlatan yan rollerde trentle, suzannah:zuhaha: olan bir HQ romance:p
    bugünde doreen owens malek arzuların sınırında kırmızı kitabı okumaya çalışacağım,
    bu arada dün dikkatimi çekmişti basit aşkı anlatan kırmızı cevap verilen kitaplar diye, daha öncede bir yarışmada sorulmuş ve yarışmacı bilemeyerek elenmişti. müstehak onlara. kırmızı diyenler belki sadece kırmızı seriyi biliyordur:zuhaha::zuhaha:
    herkese iyi bir gün dilerim:saygilar:

9. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Şimdiye kadar ne rusunuza ne şeyhinize yan gözle baktım :saygilar:.Amaaaaa İspanyol Biscolata (Adı da Carlos Martin bu arada) dediğinizde akan sular durur,kimseye yar etmem onu.....Yılbaşı için üzgünüm,önceden bana söz vermişti Carloscuğum.:glmsm2:
    Bu arada bu reklamı geçenlerde sinemada dev ekranda seyrettim.Patric moduna girmişim farkına varmadan.Gözler sabitlenmiş,ağzımın kenarından salya akmaya başlamış.Yan taraftan oğlumun 'anne kendine gel' demesiyle toparlandım.:füü:

periza bunu beğendi.
  10. eun sung

eun sung Well-Known Member

Günaydın küflü ailem Toplu cevap başlamıştır :)

Ne demek ben ilk fırsatta yerini öğrenip fabrikayı basmaya gidiyorum arkadaşım bana katılacakları beklerim....:zuhaha:

İspanyol ayrı tabii paylaşmak güzeldir vişnecim :Lv:

İşte bu ya kimin arkadaşı tabiki paylaşırız:zuhaha:

Ne demek fransızıda seninle paylaşırım ne yüce gönüllüyüm ben yaaaaaaaa:zuhaha::zuhaha:

İyiki sarışın sevmiyorsun emma :zuhaha:Yoksa hali nice olurdu tüm sarışınların:zuhaha::zuhaha::zuhaha:iyi olduğuna sevindim :)

Başkasına yar etmem falan yok arkadaşım paylaşımncı bir yer olan küflüdeyiz değilmi ????:zuhaha::zuhaha::zuhaha:Sen benim baskına gel beklerim....

periza bunu beğendi.
  11. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

vişnecim SAW amcayı çok sevdiğimi söylemişmiydim ?
    testere kopatım :cool: hanı tatlı dılımle senıde kesıp bıcmeyım dıyorum:cool:

ben o vıdeolara baksam ekrana yapısırım ama kendı ırademle degıl esımın kıskanclıgının tepkısınden :p
    seyh benım ispanyolda senın olsun yan goze bakmadı ıse n haremıme :)

periza bunu beğendi.
  12. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Dün akşam AnnMajor-Çiftlikte Aşk kitabını okudum.Karakterler ilginç,sevimli falan ama kitap sanki hızlı ilerleme düğmesine takılı kalmış gibi.Hop ne oluyo demeden konu değişiyor,ne oldu,o kim,nerden çıktı derken kitap bitiyor.Serseme döndüm okurken.Çeviri hatasımı sayfa kırpmasımı yoksa yazar arada şuurunu mu kaybetmiş anlamadım.Kitap bitti ben öyleee baktım ekrana ben ne okudum ki şimdi diye.:glmsm2:

13. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Buraya bir gün girmedim neler olmuş. Bende bu aralar esimin sağlığıyla uğraşıyorum. Dun anjiyo oldu. Su damara renkli sivi verilerek yapılandan. Kalp ritminde bozukluk var. Birde ağrı. Sonuclar bugün açıklanacak. İnşallah birsey çıkmaz. Cuma gunude midesine endoskopi yapılacak reflusu var. Midede yara olduğundan şüpheleniyor. Bunun yanında safra kesesinde tas var alınması gerek. Böbrekte tas var kırılması gerek. Tansiyon yuksek ilac kullaniyor insulin direnci var ilac kullaniyor. Kollesterol var ilac kullaniyor. Daha 38 yasında. Çok üzülüyorum. Gittiği doktorların hepsi stresten diyor. Ne melet stresmis bu. Benim adam resmen çürümüş. Onunla dalga geciyorum. Tas ocağı gibisin. Tas üretip duruyorsun diyorum. Adam yinede durmadan dinlenmeden calisiyor. Allah basımızdan eksik etmesin. Ve siz siz olun stresten uzak olun. Bende benimkine bd mı okutsam ne stresi falan kalmaz.

Bu arada biscolata reklamlarını bende seviyorum. İyide niye turk erkeği koymamışlar. Söyle killi, göbekli biri harika olur. :) senaryo söyle olabilir. Gece yarısı adam yataktan kalkıyor üzerinde çizgili pijamalar göbeğini kasiyarak mutfağa gidiyor. Bir bakıyor biscolata bitmiş. O telaşla ayağında terlik dışarı çıkıp koşmaya başlıyor. Dag, dere, tepe koşuyor. Sonra bizim biscolata fabrikasına geliyor. İçeri dalıyor. İçeride reklam kahramanlarımız calisiyor tabi. Bizimki sesleniyor " gardaş bi biscolata verseinize". Çok komik olurdu bence.

Söyle bir senaryoda olabilir. Bas tarafı aynı. Adamımız ayağında terlik üstünde pijama dag tepe koşarken zayıflamaya başlıyor. Sonra pijamasının üstünü çıkarıyor. Alttan kasli bir vücut çıkıyor. Sonra pijamanın altını çıkarıyor. Tabi altta boxer var. Terlikleri fırlatıyor. Oluyor bir ( kim diyelim) hah kıvanç tatlitug. Sonra fabrikaya geliyor seksi bir sekilde ötekilerin arasına karışıyor hepsi saskin saskin bakiyor ve adamimiz ağzı acik kalan ispanyolun yanına gidiyor elindeki biscolatayi alıp yiyor. Eh bu senaryoda iyi oldu sanırım. Ama sloganları siz bulun. Benim aklıma gelmedi şimdi birsey.

periza bunu beğendi.
  14. alkane

alkane Well-Known Member

herkese günaydın:)
    Filikciğim geçmiş olsun diyorum eşine acil şifalar diliyorum:) Çağımızın hastalığı stres. İnsanında kendini ondan koruması o kadar zor ki :kzgn: en basit dün benim taksi şöförüyle yaşadığım :kzgn: gelde stres olma:kzgn: Bende şimdi hastaneye gidecem küçük kızım yine öksürüyo burnu akıyo :eek:ff: biri iyileşiyor diğeri hasta oluyor benim kızlar birbirleine geçiyo hatalık :kzgn: :kzgn:
    Sibelmert :Frnds:bencede paylaşımcı olalım ;) bak ben o ispanyola bayıldığım :glmsm2:
    halde vişneciğimle paylaştım:p Emma :Frnds: seninde sarışını beğenmene sevindim:D
    Ela86 :Frnds: da fransızı alır bak işte kardeş kardeş paylaştık:D
    Filik :Frnds: bu arada senin söylediğin senaryonun ikinci süper olurdu. birincisine benzeyen bir senaryo var ama şimdiden uyarıyorum göz zevkiniz ciddi anlamda bozulabilir:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FOQPC4qCy8U&feature=related]Hayrettin - Piskolata Reklamı İzle - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  15. Pl1

Çok geçmiş olsun filik eşine acil sifalar ama stres öyle ha deyince gitmiyor malesef:eek:ff:

biscolata reklamına gelince sen elimden alırsın valla bu senaryo ile reklam düyasını elimden:zuhaha::zuhaha:

ama lütfen kıvanç olmasın hiç sevmem onu :bye: Antonyo olsun Antonyo ama illa Türk olsun diyorsan Kadir İnanır'da olmasın gerisi olabilir:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  16. Pl1

süper bir video idi teşekkürler Alkane....

işte Türk erkeğinden bu kadar olur dedirtiyor bana gelin Antonio ile yapalım bakın ne güzel yapardı :zuhaha::zuhaha: elinde gitarı o çaldıkça notlar biscolata oluyor ve altta yatan hayran kızların ağızlarına döküyor :zuhaha::zuhaha:

kızlar mı kim tabi en başta ben, Emma, Eun Sung, Vişnem, Alkane, Meleksi, Filik ve sayamadığım bir çok kadın bakın paylaşmayı da biliyorum:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  17. eun sung

Öncelikle eşine geçmiş olsun... Stresten uzak tutmaya çalış diyeceğim bu ülkenin şartlarında başında geçim gibi bir sıkıntı varken çok zor....
    Reklam önerisi ikincisi iyi olmuş türk erkeği isterse başarır babında güzel bir öneri olurdu diğer erkeklere...:)

periza bunu beğendi.
  18. eun sung

Kızlarına geçmiş olsun alkane cim ...Reklam korkunçtu ya o göbek neydi en sondaki koptum orda :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Ama aşkolsun beni unutmuşsun ispanyol italyan fransız farketmez ben hepsini istiyom:Lv::Lv::Lv::Lv::Lv:...Ama gene de hepinizle paylaşırım bak operasyon yapalım dedim boşunamı Ama beni unutmuşsun şu an burda gözlerim doludolu üzgün bakıyorum...:':)':)'(

periza bunu beğendi.
  19. eun sung

İşteeeeeeeeeeee arkadaşım beni unutmamış sağolsun ...Bak bir fikrim daha var notalar biscolata olur bize hazır halde gelirken sanada d....... ek olarak gelsin arkadaşım sen gerisini tahmin edersin:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  20. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Hepinizin gecmis olsun dileklerine teşekkür ederim. Alkane sanada gecmis olsun. Videoya bayıldım. Benim senaryoyu onceden düşünmüşler ve iğrenç olmuş. Bunu seyreden çikolata yemez bir daha. Bende ikinci senaryomu beğendim ama turk olması lazım. O kadar yabancının icinde turk olmazsa olmaz.

Pl senin reklam önerinde çok hoşuma gitti super. Biscolata reklamının senaryolarını biz mı yazsak acaba.

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş