Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ben de istiyorum tektaş nehir kenarında ev james ve niko :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

o dizileri bende çok severim emma takıldım mı gider ..Bu aralar kızım sayesinde hiç tv seyredemesemde eskiden izlerdim diyeyim:zuhaha:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. eun sung

Bugün küflümde kimse yokmu neyse ben varım hepinizi yerinede yazarım :zuhaha:Bunu ders çalışırken kolaylık olsun diye hem kendime hemde vişne arkadaşıma ithaf ediyorum arka arkaya dinlemesi dileklerimle... birde yüreğimde özel bir yeri olan arkadaşıma o kendini biliyor :) :gül: :saygilar::gül::Frnds:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=urT5USHcedQ]Fikrimin İnce Gülü-Farid Farjad - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WMcikhUm4Yo&feature=related]Farid Farjad aglayan keman - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yWPl-RCpmyc&feature=related]Farid Farjad- Golha - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GdSaXyaR138&feature=related]Farid Farjad - İstanbul'un Ruhu (Soul of ISTANBUL) - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

müzikler için bende teşekkür ederim bana ithaf edilmemiş ama:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. alkane

alkane Well-Known Member

selam kızlar:)
    müzikler çok güzel eun sung:canim: insanın ruhunu dinlendiriyo ellerine sağlık:gül:

periza bunu beğendi.
  5. eun sung

Çok teşekkür ederim bu benim aldığım en güzel yılbaşı hediyesi tekrar tekrar teşekkür ederim arkadaşım kendimi affettireyim tek bir yöntem var diye düşünüyorum tüm antonio lar sana feda olsun :gül: :gül: :gül:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1c]DEsperado- antonio banderas playing guitar - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

söyleyecek laf bile bulamıyorum sana ne diyeyim çokkkkkk mutlu oldum birde readerim yarın gelirse deymeyin mutluluğuma:füü:

periza bunu beğendi.
  7. ela86

ela86 Well-Known Member

selam küflü güzelleri şarkılar harika bende dinledim teşekkür ederim

dün gece aşkın mucizesini okudum kitap güzeldi adamın huysuzlukları falan ama bir kaç filmden oskar alması beni bayağı güldürdü bu genç yaşta bayağı yol kat etmiş kızda işine bayağı düşkündü ama adama dayanamadı adamın 15 günde iyileşmeside bayağı hızlı oldu ama sonuçta kitap güzeldi

8. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sağlıklı,huzurlu bir yıl geçirmeniz dileği ile.Mutlu yıllar :gül:

periza bunu beğendi.
  9. die

die New Member

teşekkür

periza bunu beğendi.
  10. meleksi

meleksi Well-Known Member

adı üzerinde..aşkın mucizesi..:cool::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

ben de bugün gül tanrıçasını aldım..onu okuyacağım..çok bekledim almak için..sonunda kendime yılbaşı hediyesi olarak aldım..:D bakalım çok güzel diyorlar..

ben de şarkılara teşekkür ediyorum..ve son günlerde çok dinlediğim bir parçayı küflü dostlarıyla paylaşmak istiyorum..

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=DFODvnioXnc[/ame]​

11. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

eger oye bırsey yapsalardı suan dunyada olmazlardı
    zatı bdlerı paylasırken ıcım gıdıyor bıde reklamı krız gecırırdım:kzgn:

suan erimiş cıkolata gıbıyım:p:Lv::Lv:
    filik canım dunden berı cok yogunum sana ozel ozel ozel tesekkur edıcem canım
    kocaman optummmm bu hıkayeyı tekrar tekrar okucam :Frnds:

periza bunu beğendi.
  12. tudoria

tudoria Well-Known Member

periza bunu beğendi.
  13. sel

sel Well-Known Member

sevgili fire iz bırakan bd ler soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. süpersin önerdiklerini sırayla okuyacağım. :)

periza bunu beğendi.
  14. sel

sel Well-Known Member

sevgili eun sung saol saol saol.çok teşekkürler,yazdıklarını okuyacağım:)

periza bunu beğendi.
  15. sel

sel Well-Known Member

emma bizimde tayinimiz vana çıktı. (mecburi hizmet) sağlıklı huzurlu depremsiz afetsiz mutlu bir yıl diliyorum hepimize:)

periza bunu beğendi.
  16. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

Morgananın Kızları oldukça eğlenceliydi bazı yerlerde bayağı güldüm metres yetiştirme işi evlere şenlikti .Hele sosyetedeki o, asil bir beyle kadın ev işletiyorlar dedikodusu süperdi.Doğrusu o dönem soylusu olsan bir dert halktan olsan bir başka dert

17. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

Bende tüm Küflü güzellerine başarılı sağlıklı huzurlu mutlu refah ferah aydınlık bir yıl diliyorum herşey gönlünüzce olsun

periza bunu beğendi.
  18. ekabir16

ekabir16 New Member

sergei biliyorum james kim bir sürü james li bd var.

periza bunu beğendi.
  19. sel

sel Well-Known Member

ve vişne bahçesi iz bırakan bd önerilerin için sana da çooooooooooooooook teşekkür ediyorum;)

periza bunu beğendi.
  20. phygmalion

phygmalion Well-Known Member

Eun sung, bugünkü şarkılar cok güzeldi. Özellikle fikrimin ince gulundeki keman icrası neydi öyle. Cok teşekkürler.
    Sevgili sel , ben gelişimleri daha cok seviyorum. Gelişimlerden favorilerim karlı dağdaki ateş, unutulmayan ask, yalan, unutulmaz anlar, aşktan kaçamazsın, itiraf saati, seytanla anlaşma, Paris'te bahar, zoraki güzellik, önce oyunla başladı.
    Yeni harlequinlerden ask öpücüğü jackie braun şiddetle tavsiye ederim. Cok eğlenceli ve sırın bir kitapti. Konusu cok farklıydı, sonu biraz havada kalsa da cok beğendim. Önce yıllardır dost olan kahramanlarımızın sonradan asık olmaları pek çekici gelmese de iç çatışmaları cok güzel verilmiş. Erkeğin de duygularını, kizinkiyle paralel okuyabilmek eğlenceliydi.
    Sandra Morton orsini brothers serisi ilk 3 kitabı okudum. Superdi. aska teslim, sonsuz mutluluk ve kara şövalye. 3' ude tavsiye edilir. Şimdi 4.u okumak için sabirsizlaniyorum. Arka arkaya okumanız daha da iyi olur. Konular bağımsız, digerlerini okumadan da anlasilir.

Bu Sayfayı Paylaş