Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Yeni yılda yepyeni ve güzel sonuçlar getirecek yeniliklerle dolmanız dileklerimle Ben yani eun sung tabiki şarkıyla hitap edicem herzamanki gibi sizlere Sizleri seviyorum küflü ailem :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TSOsZSNcOFk]Sertab Erener - Yeni - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  2. eun sung

eun sung Well-Known Member

Farklı tonlara çalan gözler ve bd birleşimlerini anlıyamamışımdır bende ama o kadar harika birşey gibi anlatıyorlarki vardır bizim bilmediğimiz bir yan diye düşünmüyor da değilim hani :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Bu arada eşim reklamları yasaklatayım şikayet edeyim falan diyor dikkat kızlar erkeklerin yanında pek belli etmemeye çalışın tv nin içine düşme durumunuzu:help::help::help::help::help::help::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  3. meleksi

meleksi Well-Known Member

herkese huzurlu mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum..

periza bunu beğendi.
  4. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Yeni yıl hepinize güzellikler getirsin. Kimse sevdiğinden ayrılmasın, kimse sizin arkanızdan kuyu kazmasın, sevdikleriniz ve siz hastalanmayın, neseniz ve huzurunuz hep artsin, depremler olmasın, kuflude sohbet çoğalsın, bd okuyan sayısı artsin, kitap tarayan ve düzenleyenlere güç kuvvet gelsin. Paylaşımlar çoğalsın inşallah. Hepinizi seviyorum. 2011 yılında bana burada arkadaşlık ettiginiz ve günlerimi aydınlattığınız icin hepinize teşekkür ederim.

periza bunu beğendi.
  5. GÜLPERİ

GÜLPERİ Active Member

neden google küflü yazınca internet bu sayfayı görüntüleyemiyor diyor bu hata sadece bendemi yoksa herkese oluyormu merak ettim.

periza bunu beğendi.
  6. GÜLPERİ

GÜLPERİ Active Member

evet bende herkesin yeni yılını kutlar,sağlık esenlikler dilerim yeni yılın özellikle bana çok kazanç mesala piyongo gibi ve az iş diliyorum çünkü bu sene felaket yoğun bir sene geçirdim yoruldum bu gece ayaklarımı uzatıp tv izleyecem.

periza bunu beğendi.
  7. ela86

ela86 Well-Known Member

sevgili küflü ailesi yeni yıl kutlu mutlu huzurlu sağlıklı ve sevgi dolu olur inş hepimize ve kendime iş istiyorum bu yıldan ve bir de aşk olsun dimi bd lerden etkilenmeden olmaz 2011 yılı sizleri ve küflüyü tanımmamı sağladı 2012 sizlerle daha çok zaman geçirmemi sağlar inş hepinize sevgiler öpüyorum sizleri yeniden güzel yıllar diliyorum :)

periza bunu beğendi.
  8. ela86

ela86 Well-Known Member

dün gece eve döüş adlı kitabı okudum gelişim tadında güzel bir kitaptı hüzünlü acıklı bir kitaptı ama beni etkiledi kadının yalnız başına mücadelesi adamın pişmanlıkları ama herşeye rağmen birlikte kızlarını kurtarma mücadelesi ayrılmaya giden evlilikte birlikte karar almaları güzel bir kitaptı tavsiye ederim sevgiler

9. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

ilk baslarda bendede öyle oluyordu hatta kufluyu tamamen tesaduf eseri buldum (seviyorum böle guzel tesadufleri:canim:)surekli arattıkça bir zaman sonra ezberledi sanırım ama ben işimi saglama aldım sık kullanılanlara ekledim ;)

periza bunu beğendi.
  10. vişne bahçesi

bence firma kufluye sponsor olsun okadar reklamlarını yapıyoruz dimi ama;)
    buarada ben gri göz gördüm böle hava gri olur ya aynı o renk cevresindede harede vardı.tabi ben su durumdaydım o sırada::glmsm2:

periza bunu beğendi.
  11. ekabir16

ekabir16 New Member

yeni yılda sağlık mutluluk dolu bir hayat diliyorum hepinize

periza bunu beğendi.
  12. alkane

alkane Well-Known Member

Yeni yıl size ve ailenize sağlık,mutluluk ve huzur getirsin.:) Benim gibi sevdiğinden ayrı olanları yeni yıl kavuştursun. :Lv: Çocuklarımız ve eşlerimiz hep yanımızda olsun.:Lv: Küflünün güzellerine gönlünün muradını versin ;) (artık carlos mu olur sergei mi olus james mi olur bilmem) o size kalmış ayrıca bol bol bd miz olsun paylaşımcılarımız çoğalsın ;) küflünün bu güzel ortamı hiç mi hiç bozulmasın :Lv::Lv::canim:
    hepinize sevgiler......:Lv::Lv:

periza bunu beğendi.
  13. vişne bahçesi

herkesin yeni yılı kutlu olsun:gül:umarım hep beraber sıcacık güzellik dolu bir yılı daha tamamlarız :Frnds:hepinizin gönlündekinin olması dilegiyle hepinizi öpüyorum :canim:

periza bunu beğendi.
  14. alkane

alkane Well-Known Member

Lynne Graham KayıpYılları okudum Gianni denilen adamı resmen öldürmek istedim:kzgn::kzgn::kzgn: kıza resmen işkence etti ya kızı tam iki yıl süründürmüş resmen:kzgn: keyifle bir solukta okudum:) emeği geçenlere :saygilar:
    Bu arada yılbaşı gecesi benden başka bd okuyn varmıdır :cigara: diye merak ediyorum:zuhaha:

15. s_line

s_line Active Member

Arkadaşlar tüm Kuflu ailesinin yeni yılı kutlu olsun, hep beraber nice mutlu senelere..

periza bunu beğendi.
  16. vişne bahçesi

merak etme yalnız degilsin:zuhaha:kaç tane plan yapıpta sonunda bd okuyan bir ben varımdır ama:zuhaha:
    ben gianniye degilde onun o salak karaktersiz:kzgn:kardesine kızmıstım:kzgn: lynnenin tarzını sevmeme ragmen arada kitaplarından sevmediklerim oluyo ama kayıp yıllar cok guzel kitaptı:Lv:

periza bunu beğendi.
  17. aysa

aysa Well-Known Member

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dileğiyle küflü ailem...
    hep beraber Nice mutlu yıllara.
    (mutluluk yağmuruna bd yağmuruda eklense hiç fena olmaz tabi)

periza bunu beğendi.
  18. ekabir16

ekabir16 New Member

ben de bir daha evlenirsem yılbaşında ramazan kurban bayramında evde olan birini alacağım işi de ailemin bulunduğu şehirde olacak.

periza bunu beğendi.
  19. alkane

alkane Well-Known Member

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qlli9u0L02k&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=qlli9u0L02k&feature=related[/ame]Yeni yılın ilk mesajı benden olsun :)
    Sizleri seviyorum küflü güzelleri:canim::Lv:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pqimQ1zGZ7I&feature=related]VOLKAN KONAK NEFESİM NEFESİNE - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  20. ebr

ebr E-kitap Müdavim

vardır vardır mutlaka:)

herkese aydınlık bir yeni yıl dilerim:gül:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş