Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Lucy gordon - camdan kalp bitti. Tabi sizin tavsiyeleriniz sayesinde. Helena'ya bayıldım. Tam istediğim bd kızı. Cesur, güçlü, kendine güvenen. Salvatore ile olan savaşlarına bayıldım. Var mı böyle başka bd kızı; erkeği dize getiren, onu şaşırtan, erkeği ne yapacagını bilmez hale getiren, oyunlarini bozan. Güç çatışmaları çok güzeldi. Severek, eglenerek ve sıkılmadan okudum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Nayiri bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

filikcim bak bu kitabı gözden kaçırmısım aslında ankaradayken alıp okudum gibi geliyor kapagından ama hatırlamıyorum sen söyleyene kadar farkında degildim hemen arsive ekleyip okuyorum hatta begenirsem firemle:Lv:yorumda yaparız kıza zorla kitap okutuyorum arada yorgun argın :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  3. ela86

ela86 Well-Known Member

İpeksi akşamlar bitti ama sırf başladım yarım kalmasın diye bitirdim çok sıkıcı geldi özellikle kızın günlük neler yaptığı en ince ayrıntısına kadar vardı ama adama duyguların çok saçmaydı en başta kzıyordu nefret ediyodu ama nasıl olduysa önceden aşıkmış adama o birden çıktı ortaya adamda duygularını hiç belli etmedi kızın utangaçlığıda fazla olmuş ben pek beğenmedim arkadaşlar

4. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

benim hiç sevmedigim gelişimler listemde ilk bestedir o kitap haklısın sıkıntıdan ölmüştüm sırf basladım diye senin gibi bitirdim hemen degişime vermiştim o kadar sıkıcıydıki :eek:ff:

5. Emma

Emma New Member

ben dün akşam bd okumayı denedim ama 5 tane açıp çok sıkıcı dedikten sonra okumadım canım
    sende histovirüse yakalanma uyarayım
    ayrıca sergei mevzuu imzanda görmüyoruz körüz değil mi:kzgn:

9 ay kuralına ne oldu
    betty ye laf gelmiş
    benim burada :'( ağlamam lazım
    bettyy sahafa gideyim de okumadığım kitabın kalmış mı bakayım:':)'(

İpeksi akşamlardan nefret etmiştim
    zaten Bedel dışında Helen sevmem çünkü Bedel'i evirip çevirip yazmış sanki diğerlerinde (aynı Betty;)

bebişime hırka örüyorum gidip arkayı tamamlayım ben kızlar :canim:

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bakıyorum bu aralar çok historical okudunya virüs isimleri de karışmış yok güzelim öyle bir virüs yok :zuhaha: sadece sokağa fazla çıkma feci bir grip virüsü var bebişe geçirme :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  7. alkane

alkane Well-Known Member

Günaydın Küflü Güzelleri:)
    Dük'ün karısı bitti.Saftirik bir kız ya nişanlısını arkadaşına kaptırdığı için sevinmeli bence öyle karaktersiz bir heriften :kzgn::kzgn: kurtultuğu için düğün bayram etmeli bence.Dükümüze gelince o kadarda acımasız değildi canııım.:p Hem Wade onu odunluk konusunda solda sıfır bırakır valla :kzgn: Tavsiyen için sağol Meleksi :Frnds: güzel bir kitaptı ama sanki kısa geldi bana herşey çok çabuk sonuçlandı.Daha adamla evlenmek isteyen caterina kötülük yapıp ayıracaktı:füü: sonra kızın eski nişanlısı beni affet deyip ayaklarına kapanacaktı:füü: ama olmadı:hih: belkide bu kadar bd okuduktan sonra gerisini biz yazarız nedersiniz?:zuhaha:

8. eun sung

eun sung Well-Known Member

Okuduğuna sevindim adamı nsıl mahvetti zavallım ne hale geldiğini şaşırdı..Ama iyi oldu tanımadan bir resime bakarak fikir mi yürütürsün Helen imde sana gününü böyle gösterir...:)Sana bir kitap daha tavsiye edeyim oda güzeldir ...İnanma sakın daki karakterlerde iyi oku da yorumlarını bekliyorum...:Lv:

periza bunu beğendi.
  9. eun sung

Nişanlısının ayaklarına kapanma durumunu ve o eski cadaloz arkadaşının kötü sonunu zevkle yazarım ben :zuhaha::zuhaha:Zaman söyleyin hemen hazırlarım o zamana...:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  10. nirse

nirse Well-Known Member

Bugün azıcık size takılayım. Bir de tarama listemde ne var ona bakayım. Hatta ufaktan taramaya başlayayım. Ne kitap okuyasım var, ne kitap tarayasım var... Öyle dertliyim kii... Bana kaderimin oyunu mu bu dırırm dırırm. BD okuya okuya sonunda arbeske de el attım. Bd kitapları beni bu hala getirdi. Eungum mesajını anca gördüm desem sende bana kör müsün desen hakikaten yeridir.

periza bunu beğendi.
  11. eun sung

Olsun canım buralara gel bizi hatırla yeter neye canını sıkmışlar benim arkadaşımın ...

periza bunu beğendi.
  12. nirse

nirse Well-Known Member

Çok şükür sıkıntım yok sadece iş yapasım yok :p
    Çok uzun zamandır kitap indirmemişim. Eksik kitaplarımı tamamladım. Şimdi ufaktan bir kitabı taramaya da başladım.

Hayat güzel ve yoğun ve çok değişken vs...
    Annem Amerika vizesi aldı ablamın yanına gidiyor ühüühühüh. Ablam bir kaç bir şey istedi yarın onları temin için Eminönüne gideceğim.

Kuzum 21 aylık oldu. 21 aydır etmediğini 3 gündür ediyor. Bir hırçın, bir mızmız, paçalarımdan düşmüyor. Meme de meme, meme de meme... Ben de birden panik oldum acep bıraksak mı emmeyi dedim ama şimdi sakinleştim. 24 ayı tamamlarız inşallah biz emme serüveninde.

Başka başka... bu hafta tartının ibresi oynamamak için direniyor. Kafam bozuk bu tartıya. Tepeleyeceğim diyorum dinlemiyor. Biri beni sıksa da tüm yağlarım çıksa :p

Başka başka... Çok sıkılıyorum (biri tarafından sıkılmadığım için yağlarım bakımında bu sıkıntı işe yaramıyor) bana güzel bir kitap tavsiye edin. Kitapları açıyorum 2-3 sayfa okuyup kapatıyorum. Okuyacak kitap bulamadım bunca kitap arasında.

anonim, R. Arlem - İkili Açmaz kitabı için "bitirmeden bırakamadım, sürükleyiciydi" demiş. Şimdi ayıp edeceğim ama önyargılıydım. Anonim aklımı çeldi. Okusam mı acep.

13. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Amanın Emma senin kuralı unuttum ben. Betty neels hakkında ağzımı kapalı tutacağım tabi doğumuna kadar. Sahi doguma ne kadar kaldı demiştin.;)

Eun sung inanma sakin kitabını okuyacağım. Tavsiyen icin sagol. Aksam yazarım yorumumu.

periza bunu beğendi.
  14. Pl1

haftanın kitabını oku yoruma katıl bosver sen onları bunları yorumlara katılan yok bak bozuluyorum resti çekecem hepinize ona göre:zuhaha:

kuzun diş çıkarmasın o zaman yaparlarya böyle huysuzluklar azılara bir bak bence.

başka annen tabi gidecek hep senin dizinin dibinde oturacak değil ya diğeride kızı onuda ziyaret edecek özlem giderecek.

başka benimde canım tarama ve okuma istemiyor ama ne yapalım takipcilerimiz rahat bırakmıyor hadi yorum yap kitap ekle diye buradayız mecburen:zuhaha::zuhaha:

o tartıyı kırarken haber ver bende gelip ucundan tutayım:zuhaha::zuhaha: yağ sıkma aleti bulursan haber ver bende alayım:füü:

periza bunu beğendi.
  15. Pl1

sıkmak deyince aklıma limonluk ve zihni sinir geldi özlemişsinizdir buyurun

periza bunu beğendi.
  16. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Nirse hosgeldin. Bazen böyle sıkıntılı zamanlar olur kafayı takma. Kilo vermeğinde de kafana takma. Kilo alacağım diye düşünürsen alıyorsun. Beyinde bitiyor hersey. Önce beynini ikna et. Vücudun uyar. Diyet yaparken ilk birkaç hafta kilo verirsin. Sonra vücut yasam savaşını kazanmak icin metabolizmayı yavaşlatır ve kendini korumaya alır. Haftada bir gün diyeti bozacaksın dibine kadar yiyeceksin. Vücut diyecek ki organlara oh yakıt geldi çalışın köleler. Sonra yine diyete devam. Vücut tekrar kendini kapatana kadar bir kac gün hızlı calisir. Arada bir metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor. Sürekli diyette metabolizma yavaşlıyor. Sadece spor yaparsan vermeye devam edersin. Bu yüzden bunu bir dene ve hep yemek yerken kilo vereceğim diye düşün. Ayrıca diyetin psikolojiyi bozduğunu unutma. Ben diyete karşıyım. Düzenli ve dengeli beslenip spor yapmak en iyisi. Hem mutlu oluyor insan.

periza bunu beğendi.
  17. eun sung

24 ay bir fiil ver çocuğun hakkı eskiden doktorlar altı ay bir yıl sonra vermenize gerek yok diyorlardı ama bizde hep iki sene vermek gerekir denir bilirsin...Geçen yıllarda araştırma yapmış bilim adamları altı aydan sonraki anne sütü verilmesi 24 aya kadar bebeğin organ gelişimi için çok yararlıymış..Organlarının tam gelişmesini sağlıyormuş..Zaten bebekler anne kucağında emme pozisyonundayken en rahat ettikleri yer olduğu içinde her sıkıntıda mem isterler otomatikmen ...:Lv: Kilo konusunuda gelince zaten bünye bir yerden sonra durur o yeme şeklinede alışır metabolizma gene yavaşlar artık sporla desteklemelisin bence canım...Kitap istersen camdan kalbi ve inanma sakını öneririm okumadıysan ...:Frnds:

Yorumlarını bekliyorum:Lv:
    Sana kesinlikle katılıyorum...

18. nirse

nirse Well-Known Member

pl1cim Yaralı Kaplan benim favorilerimdendir :) kesin yorum yazarım ama ben eğlenceyi kaçırıyorum kızımın uyku saatine denk geliyor. Tazeyken yetişsem daha zevkli olur ama kısmet işte :)

Kuzunun dişleri konusunda haklı olabilirsin bir kontrol yapayım bu akşam.

Annem senelerdir benim tekelimde :) Paylaşmak zor geliyor. Bir de annem 4-5 senedir vize için başvuruyor hep reddediliyordu. Bundan sonra işler değişir annemi artık ben zor görürüm :) 6 ayda bir giriş çıkış yapma zorunluluğu var işte o aralarda 1-2 hafta yanyana oluruz sanırım.

Bu arada hala bana önerecek kitap bulamadığınızı görüyorum.

Tamam bizim için yağ sıkma aletini ben keşfedeceğim. :p

Veee Zihni sinir muhteşemdi. Güldüm valla. Çok iyi geldi.

filik canım kesinlikle haklısın ben o şokları hafta sonu evdeyken bedenim uyguluyorum zaten. Yinede kazık attı tartı ya da vücudum. Bu arada son dönemde emzirmek kilo verdiriyo diye pek çok doktor-diyetisyen söylemi duymuş okumuştum. Oysa tam aksiymiş emzirme döneminde vücut yağ depolamaya meyledermiş. Bilimsel kanıtlarını da okudum. Sanki bahaneye ihtiyacım varmış gibi :) Ben çok kilo aldı çünkü emziriyoru diyeceğim.

19. eun sung

Şu yağ sıkma aleti olayına bende katılırım büyük zevkle:zuhaha::zuhaha:Ben takipcin olarak tarama ve düzenlemede her zaman istiyorum senden ...

periza bunu beğendi.
  20. nirse

nirse Well-Known Member

eunum canım ben ilk başlarda emzirmeyi bebecerememiş bir anneyim. Sonradan kızım memeye döndü. O zaman adak adamıştım. 2 yaşına kadar emzirebilrsem diye. :) Kesinlikle arada aklım bulansa da 2 yaşa erişmek bende ilk hedef. Sonra bakarsın bırakmazmışım. Bizimkisi kazık kadar olurmuş hala meme diye dolaşırmış :p

Tamam iki kitabı da açıyorum şimdi önüme :)

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş