Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Bu da bugün kü şarkımız:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&ob=av2e]Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna - YouTube[/ame]

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. ela86

ela86 Well-Known Member

selam küflü güzelleri sohbetinizi okudum yine benimde üstümde bir yorgunluk var hiç kitap okuyasım gelmiyor ama haftanın bdsini okumaya çalışacağım can istememe konusunda yalnız değilmişim şarkı için ayrıca teşekkürler çok severim dinliyorum hepinizi öptüm

periza bunu beğendi.
  3. eun sung

Canım emzirmek ve o his çok güzel ama 24 aydan sonrası anne için ve çocuk için hiç iyi değil 24 ayı birgün geçe bıraktım ve bir daha vermedim ben sakın daha fazla verme ...Çünkü kadınlarda prolaktin hormonunu çok salınması belli bir aydan sonra iyi değil ...tehlikeli ve yanlış bilmiyorsam çocuğun davranışları içinde zamanında emzirmeyi bıraktırmak çok önemli ...

periza bunu beğendi.
  4. eun sung

Ben de her ruha göre her zevke göre müzik zevki var dermişim :zuhaha::zuhaha:Ne demek sev yeter ben paylaşırım sizlerle:Lv::Frnds:

periza bunu beğendi.
  5. alkane

alkane Well-Known Member

herkeslere selamlar:)
    Oooo aman efendim :saygilar: nirse hanım gelmiş hoş gelmiş :D bakıyorum da bu aralar fena sıkılmışsın;)
    Üzülme arkadaşım, annen sağ salim gitsin gelsin yeter.Kilolara gelince boooş ver gitsin.:füü: Sen emziren bir annesin tıpkı benim gibi benim 2 numara 19 aylık bizde hala emiyoruz.Emzirme döneminde ben acayip kilo alıp sütten kesene kadarda veremiyorum :kzgn::kzgn: O yüzden bahanemiz hazır.:p Rejimi boş ver hem sütten bebeğe geçeçeği için onun da metabolizmasını etkiler Filik'in dediği gibi spor süper olur yapabilirsen hem stres atarsın. Ben ilk kızımı 2 yaşını bir hafta geçtikten sonra sütten kestim aynısını 2 numara içinde düşünüyorum eee hak geçmesin dimi.:D
    Eun Sung'a sonuna kadar katılıyorum 2 yaşa kadar emmek organ devamlılığı ve sağlığı açısından çok önemli :gül:

Kitap tavsiyeme gelimce Dönüş 'ü oku demiyeceğim tabi sinirlerin kaldırırsa o ayrı:zuhaha::zuhaha: (belkide daha önce okumuşsundur)
    yada sen eniyisi hüzünlü KalpYarasını oku;)

6. Emma

Emma New Member

Bu emzirme konusunda bende yazayım gün içinde bol uyku sonrası kaçırmışım
    Ben kızımı 24 ay emzirdim ama son 4 ayda filan bir reklamdan esinlenerek senin artık dişlerin var bebeğim her yemeği yiyorsun yakında sadece bardaktan içeceksin diye onunla konuşurdum ve bırakırkende aynen öyle oldu, migren krizim tuttu ve ilaç almazsam geçmeyecek gibiydi, 5. günde pes ettim gece uyanmıştık kızımla canım gel bak benim başım çok ağrıyor ilaç içmem lazım ama sen sütü bardaktan içmedikçe ben ilaç içemem dedim, bundan sonra sütü bardaktan içmeye hazır mısın diye sordum tata dedi (bizimki 3 yaşında konuştuğundan bu tamam anlamına geldiğini düşündüğümüz bir sözcüktü) bak içiyorum dedim yine de, bir günde bıraktık yinede bıraktıktan sonra kucağıma gelip o şekilde yatmayı çok severdi. sonuç olarak konuşarak onu hazırlamak lazım demek istiyorum.
    Plcim zihni sinire bayıldım
    ben cuma olduğunu farketmemişim yaralı kaplanı okumamıştım okuyup yarına yorumumu yapayım
    hoşçakalın

periza bunu beğendi.
  7. kimya

kimya Well-Known Member

arkadaşlar yaralı kaplanı yarım yamalak okudum kız hafızasını kaybetti adam nasılsa bu arada kızla evlendi orda kaldım tabi bu arada sonunu okuduğumu söylemeliyim ( en kötü huyum) bu gün küçük şeytanı okumayı düşünüyorum

8. alkane

alkane Well-Known Member

Nirse yada eğlenceli bir kitap istersen Benim Olacaksın okuyabilirsin benim okurken çok keyif aldığım hatta bazı yerlerinde çok güldüğüm bir kitap kızın adamın gözünü açısına bayılmıştım doğrusu:glmsm2:

9. anonim

anonim E-kitap Müdavim

biri benden mi bahsetti?? :) ikili acmaz´i henüz okumadim nirse, sanirim bahsettiginiz kitap "S.S.Atici-Leonard" olacak.. basta "hmm,acaba??" diye düsünmedim degil ama okuyunca kitabi sevdim ben ... ask, aksiyon, dostluk, mizah hepsi var..ufak tefek seyleri de kitaba kaptirinca görmezden geldim... tabii zevk meselesi..;)

10. niluferr

niluferr Member

inanma sakın ..... bulamadım... yazarı kimm....
    şididen çok teşekkürler.....

periza bunu beğendi.
  11. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:haklısın vucut o dönem hemen depolamaya geciyor yani mazeretinde sonuna kadar haklısn:füü:hem sen en azından emzirdigin ve bebegin oldugu için kilo almıssın benim bahanemde yokken kilo aldım :eek:ff:1 haftadır diyetdeym ölüyom aclıktan yazık valla bana :':)zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  12. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

çok severim bu sarkıyı:Lv:klibide cok guzeldr saol canım sayende gunumuz neseleniyo:Lv:

periza bunu beğendi.
  13. ebr

ebr E-kitap Müdavim

periza bunu beğendi.
  14. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

beni arkadas olarak kabul et sana anlatayım birlikte yapalım

periza bunu beğendi.
  15. aysa

aysa Well-Known Member

selam kızlar
    jesica nın Emma Goldrick - Küçük Şeytan paylaşımını görünce bii anım aklıma geldi sizinle paylaşayım dedim . malum ben geliişimlerle geç tanıştım hangi sahafın iisminii görsem yollara düşerdim yine bi bd nin arkasında kadıköydeki bi sahafın adını gördüm (yanlız daha önce hiç tek başıma ve toplu taşımayla girmemiştim ) ben avrupa yakasındayım metrobüsle bile 2,5 - 3 saate ancak gidebildim, gidebiildiim gitmesinede bir sürü çeşit bd yıl yıl sıralanmış ee ben baya bi aldım (150 tane falan :zuhaha: malum toplu alım ) e sıra gelişiimlere geldi iilk 250 300 gelişim çok değerliymiş orda ögrendim onca bd var gelişiimin iilk sayıları sadece 25 30 tane falan kusura bakmayın onlarda şatış yok sadece deidiişiim var demiişlerdii içim gitmişti çünki ben hiç geliişiim götürmemiştim (hiç bi bd götürmemeiştiim desem daha doğru)

şimdi sayenizdebir sürü bd m oldu jesica vesilesiyle diğer bütün paylaşımcı arkadaşlarada çok çok teşekkür ederiim iyiki varsınız :gül::gül: :Lv:

bu arada arkadaşlar muhabetinizi baya özledim küflüme bişeyler oldu herkes hasta, ya bi yakını ya kendi hasta :eek:ff: :eek:ff: yada işlerinden dolayı giremiiyorlar :eek:ff:
    hasta olan herkese acil şlifalar nazarmıdır nedir bilmem çabuk geçer inşanlah :canim:

periza bunu beğendi.
  16. ebr

ebr E-kitap Müdavim

inanamıyorum...
    link kopyalamayı öğrendim Teşekkür ederim pl1

periza bunu beğendi.
  17. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Aysa Gelişimlerin degerini bilmezmiyim. Bende gelişimlerin serisi var. Sadece 3 kitabım eksik. Onlarida bulacam inşallah. Ama burasi sayesinde eksik olan 3 kitabimi okudum Biriktirmeye ilk annem başlamış. Ama fazla yoktu. Yıllardır topluyorum. Benim gibi biriktirenler yüzünden kitap kalmadı. Miras bırakacağım onları.

periza bunu beğendi.
  18. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

rica ederim...;)

periza bunu beğendi.
  19. aysa

aysa Well-Known Member

Vallahi ben okuduklarımada çentik atıyorum tamam diye, malum senin kolaekiyon işine annen başlamış.senin gibi biriiktiren biiriiyle sahafta tanışmıştım ben canım ya ta trabzondan geliş sadece iki günlüğüne o arada zar zor teyze oğlundan rica etmiş beni sahaflara götür diye bir kaç yılda bir gelip alıyormuş eliimde koca liste biiz istenbulda oturanlar şanslıyız galiba bu konuda daha kolay ulaşabiiliyoruz bd lere :)

bu arada bazı bd lerimde farklı şehirlerdeki bd sahafların adlarını görünce içiim giderdii hani bd erkekleri varya özel uçaklarla akşam yemekleri falan bende elimden gelse bd avı için özel uçakla şehirden şehire :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  20. alkane

alkane Well-Known Member

Kızlar şimdi anlaşıldı sahaflarda neden gelişim kalmadığı hepsini aysa ve filik toplamış:zuhaha: Ya biz napalım benim bulunduğum yerde bırak gelişim bd yi sahaf bile yok :'( inşallah bir ankaraya yada istanbula gittiğimde geniş bir zamanda bende en azından ilk 100 taneyi tamamlamak istiyorum.Banada annem den kalan var ama bir elin parmağını geçmez sayısı :'( bende filik gibi kızlarıma miras bırakcam inşallah:Lv:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş