Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

Haftanın kitabına yorumumu yaptım kızlar Alexise ne yapsak acaba ?

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. eun sung

eun sung Well-Known Member

periza bunu beğendi.
  3. alkane

alkane Well-Known Member

Bir akşam gelişim bd aşkımdan :Lv: dolayı pc nin başına oturdum, nete okudum bd lerden birinin adını yazdım karşıma Küflü çıktı aaaa bide ne göreyim:saskin: bi dolu bd var hemen üye oldum tabi ben bi oda dolusu hazine bulmuşum gibi çığlık atıp sevinince:Yihu: eşim şok geçirdi :D Adam bana ne oldu diye soruyo ben anlatıyorum hiç unutmam eşim bana öyle bi bakış attı ki sanki delirmişim gibi bakıyodu:glmsm2: Ama ben zaten mutluluktan delirmiştim.:Lv: Bi dolu okumadım gelişim bd ler vardı nasıl delirmem dimi ;)Sonra sizleri tanıdım ve iyiki tanımışım kızlar :canim: burada o kadar keyifli vakit geçiriyorum ki anlatamam :gül: sizleri seviyorum kızlar......:Lv::Lv::Lv:
    Binbir emek verip kitap paylaşan herkese tekrar sonsuz teşekkürler.......:saygilar::saygilar:

periza bunu beğendi.
  4. ela86

ela86 Well-Known Member

benimde senin gibi bir anım var küçük bir yerde yaşıyorum ve sahafta malesef yeni kitap alımıda zor oluyordu internette araştırıken e kitap okumak için burayı buldum hemen üye oldum o sırada yanımda kardeşim vardı sevinç çığlıkları atıyorum dans falan edip ona sarılmaya başladım kardeşim şaşırdı sen napıyosun falan diye ben çok mutlu olmuştum ağzım kulaklarımda ve hergün burada olmak bişey yazamasamda sizin yazdıklarını bile okumak yetiyor sevgiler

periza bunu beğendi.
  5. eun sung

Buna benzer bir anı bende de var ben barbara cartland arıyordum internette birden bu kitapların e kitap olduğunu okunabileceğini keşfettim bunlar temmuz 19 da doğum günümde oldu o zamndan bu zamana tüm kitapları alıp bir sürü arkadaş kazanıp birde kitap paylaşmaya başladım eşimde ilk günlerdeki tepki şu iyi artık biraz az alırsın kitap oldu ...:)Buarada adamcağız başına gelecekleri bilmediği zamanlar ben kitap paylaşmaya başlayınca ve sizlerle sohbetden zor ayrılınca ben bu işe şükrediyordum ancak artık korkmaya başladım oldu:zuhaha::zuhaha::zuhaha:Ama hepinizle tanıştığıma ve kendim gibi kitap delileriyle buluştuğuma çok memnunum iyiki barbara cartland arama sevdasına düşmüşüm internette:Lv::gül:

periza bunu beğendi.
  6. ekabir16

ekabir16 New Member

ben gelişim adı yazınca başka bir forum çıkmıştı karşıma oraya üye oldum o forumda judith kitabıydı sanırım şifre küflü com filandı benim jeton önceleri pek düşmedi o forumda bd vıp filan oldu sonra epsilon e kitapları filan kalktı jeton da düşünce buraya üye oldum.

periza bunu beğendi.
  7. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

baktım herkes kufluyle anılarını yazıyor bari bende yazıyım dedim eksik kalırsam olmaz biliyorsunuz:zuhaha:
    şimdi zamanın birinde (ki bu temmuz ayı oluyor )vişne adlı kız bdlerinden ve cok sevdigi evinden :'(uzak diyarlara gitmek zorunda kalmıs bu kız ne zaman canı sıkkın olsa yada dikkatini toplayıp önemli bir iş yapcak olsa bd okuyup kafayı dagıtırmıs ama bu diyarlarda bırakın bd bulmayı türkçe kitap bile bulamıyormus bu kitap delisi fişne napsam ne etsem diye dusunup dururmus (ki zavallı kız:'( bavulda kilo hakkı 30oldugu için 2 kitap dısında hiç kitap alamamış)(çok uzuluyordum ben bu kıza ya:'()
    hatta biara ya ben delimiyim acaba herseyi bırakıp kitaplarıma evime gerimi dönsem bile demiş :eek:ff:birgun netten(ki kızımız teknoloji özürlüdür)makale okurken kitap okumak aklına gelmiş(evet jeton köşeli)hemen google amcadan bir yer bulmus ama ne yer kabus dolu zavallı kızımız kurtların içine dusmus demiş kendi kendine bu ne ben bu eziyeti çekceme bin kere okudugum bdleri içimden tekrar ederim daha iyi demiş (bunu gercekten dedim )
    daha sonra sansını birkere daha denemeye karar vermiş ve google amcaya cok sevdigi bir bd ismi yazmıs karsısına kuflu arsıv cıkmıs kızımız demiş burasıda öyleyse bir daha hiç bulasmıcam bu işe :hih:
    neyse uye olmus tesekkür etmiş falan daha sonra arada tesekkür dısında bişeyler yazmıs ve o sırada dunya tatlısı:Lv: (her nekadar kendini cadı gibi göstermeye calıssada olmuyo)bir modla serresle tanısmıs demiş kendine ne tatlı biri var bu sitede sonra buk@ adlı arkadas yazmıs listemdeki kitapları taradım önceliği istek olan kitaplara vercem isteyen olursa yazsın ekliyim demiş vişne demiş olmaz böle iş kesin tersler istersem demiş ama denemiş şansını (uslanmıyor bu kız :hih:)buk@ demiş istedigin kitabı misteroya yolladım o eklicek vişnede misteroya yazmıs oda ne en az buk@ ve serres kadar tatlı bir kız cıkmıs karsısına :Lv:(burayada bir not dusmek istedim hepinizin yeri bende ayrı ama bu 3 tatlı bayan benim buradan ilk basta vazgecmeme sebebimdir)zaman içinde daha nice tatlı insanlarla tanısmıs pl gibi (jesica ve kuflu sayesinde cadımı cadı firesini bulmus kız daha ne olsun:Lv:)demişki kendine burda kitaplar guzel ama sohbet şahane sen burdan ayrılma vişne;)
    gene kafanızı şişirdim kızlar hepinize iyi geceler tatlı ruyalar:canim:

periza bunu beğendi.
  8. aysa

aysa Well-Known Member

ah ahh, vah vahh vişne kızımız bir anı ancak bu kadar romantik anlatılır gözleriim buğulandı tabi bunda bd kızı olmanda rol oynamış olabiliri,;)
    anılarımıza bi bakıyorum bir birleriine ne kadar benziyorlar zevkleriz benziyor tamamda tepkileriimizde benziyor küfilüyle tanışan her bd sever ilk önce sevinç çığlığı sonra dans sonrada varsa yanında birisi ona bi kal gelitiirtecek tepkiiler veriiyor :zuhaha: delirdimi bu falan diye düşünüyorlar ee bu da neyse sonra küflüde kalışlarımız bile benziyor
    benim ilk kahramanımda clondike dir ben çok kiitap indiirdiim diye özür mesajı yazdım kendisi sağolsun çok güzel ve anlayışlı bii mesaijla karşılık verdii (kii ben biile kenimden rahatsız olmuştum bu kadarda olmaz diye:$) biide serres im bu ikili her sorunumda yardımcı oldu zaman ayırdılar ebr arkadaşımız gibi link koymayı bende küflüde öğrendim serres büyük sabırla öğretmişti benim içinde hepiniz aynı aileden kardeşlerim gibisiniz ama onlar daha çok hamim gibi her sıkıştığımda ilk aklıma gelen onlar, bide bana sizi kazandırdılar tekrar tekrar teşekür ederim ollara :gül: sevgiler heipiiniize :Frnds: :Frnds:

periza bunu beğendi.
  9. niluferr

niluferr Member

:gül::gül:
    duygularımıza tercüman oldun :gül:
    emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :gül:

periza bunu beğendi.
  10. Emma

Emma New Member

kızlar bende kızıma bırakacağım bana annem ve biri rahmetli iki teyzemden kaldı kitaplar, devamını ben aldım ama en kıymetlileri denen ilk sayılar neredeyse tamamı var bende:p

bende forumlarla tanışmamı yazayım bari
    annem daha kitaplarını bana devretmemişti el bile sürdürmüyordu, ben 37 yaşında annemin kıymetli kitaplarını kaçırarak okuyordum:kzgn:
    bende kendi arşivimi oluşturmaya karar verdim ve nete almak için girdim karşıma ekitaplar çıktı. Benim roman alışverişlerinden bıkmış eşim ekitaplardan bahsetmişti hatta birazda indirmiş benim için ama ben onların dosyasını bile açmamıştım, sonra beyaz dizileri bulunca birde pl1 ile tanışınca onun başını ağrıta ağrıta tarama yapmayı bile öğrendim (evde 5 yıldır duran ve sadece fotokopiye kullandığım tarayıcım vardı:füü:) plcim sağolsun :canim: pisisi iyidir çok birazcık, sonra gittili siteden alışveriş derken diğer siteler hatta bu aralar ilgilenen varsa beyazlı sitede yarı yarıya indirim var:Frnds:

periza bunu beğendi.
  11. eun sung

Kahramanlardan bahsedeceksek bende bahsedeyim bari :)...Benim ilk kahramanımda Clondike dir...Ben sadece aç kurtlar gibi kitap indirirken aaa bir baktım teşekkür mesajlarıma karşılık teşekkür alıyorum dumur olmuştum buda ne derken profiliniz kısmını keşfettim oraya bir girdim giriş o giriş bir daha da çıkmadım ...Sonra gittikçe teşekkür etmenin ve teşekkür almanın zevkini vardım...Beyaz dizi sevenler burayayıda Vişne bahçesi emma pl1 fire Sizin birbirinize yazdızklarınıza gülerken keşfettim...Daha sonra Luca öyle bir sinir oldumki buraya onun sayesinde yazmaya başladım...Bana kitap alma yetmemeye başlayınca eklemeyle ilgili hiçbirşey bilmememe rağmen benden inatla vazgeçmeyen sahara. sayesindede kitap eklemeye başladım...Ancak beyaz dizi sevenlerden bir türlü kopmamaı sağlayan burda herkes birbirine yani bana benziyor zevklerimiz aynı kitapları çok severim ancak benim kadar seven benim çevremde yoktu sizlerle tanışana kadar bu çok zevkli bir duygu hepinizle bunları paylaşmak beni çok mutlu ediyor...Beyaz dizi sevenlerden vazgeçmememi hergün buraya gelip bakmamı ve sürekli birşey paylaşmamı canımın çok sıkkın olduğu birgün arkadaşlık teklif edip başını şişirmeme rağmen sürekli dinleyip olumlu yorumlar yapan arkadaşım can canan Pl1 e borçluyum Hepinizin bende ayrı yeri var ama emeği geçenleri söylemeden edemedim...Nedense şu Nirse yi de çok sefiyom:zuhaha::zuhaha: Bu arada hemşehrilerimide unutmamak lazım dimi meleksi ve arzumtatar44 ...Gözleri sürekli sulanan biran önce geçmesini istediğim arkadaşım aysa filik24 ve alkane her zamn sizlerle olmak çok zevkli ...Unuttuğum varsa affola buraya yazmasamda hep kalbimde yeriniz daimidir...Amanın biraz daha zorlasam kitap yazacakmışım yahuuu...:zuhaha::zuhaha::Lv::Frnds::gül:

periza bunu beğendi.
  12. eun sung

Amanın ben beni cepten anime ve mangayla tanıştıran Nerissa ve seveceni hiç unutamam elleri dert görmesin onların ...

periza bunu beğendi.
  13. eun sung

Bugünün parçası kızlar ...Bu kadın çok güzel yahu...:zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CvBfHwUxHIk&feature=related]Rihanna - Umbrella (Orange Version) ft. JAY-Z - YouTube[/ame]

Ses tonunuda çok severim zaten ...

Bunun da bu iki şarkısının yeri ayrıdır...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=BmEiadAqDZc&ob=av2e[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=6JnGBs88sL0&feature=relmfu[/ame]

periza bunu beğendi.
  14. gülay

gülay Well-Known Member

evet kızlar çok haklısınız,sizlere katılıyorum,bu siteyle tanışmamız ve burada kalmamızın sebepleri neredeyse aynı...ve herkesin yardımına koşan,msjlarını asla es geçmeyip en kısa zamanda kibar bir dille cevaplayan Ser_reS...gerçi ben pek fazla giremiyorum ama girdiğim zamanlarda ilk olarak bd'lere(ne yapayım kanıma girmiş bir kere)sonra tabi ki Ser_reS ne yapmış ne demiş şeyhleri iyimiymiş onlara:Lv::canim::Frnds: ve tabi ki buraya(olmazsa olmaz)...Ser_reS,clondike,ebr,sahara,yıldizlıatlas,jesica sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır...iyi ki varsınız ve hep beraber buradayız...siz olmasaydınız ne olurduk acep(tabi ki hepimiz biliyoruz)...:kzgn:

periza bunu beğendi.
  15. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Bende birseyler yazayım bari. Benim burayla tanışmam internette eksik bd sayılarımı ararken oldu. Önce başka bir site çıktı karşıma. Oraya bayağı takıldım. Ama orada buradaki samimiyet yoktu. Sonra birde VIP üyelik çıkardılar. Bd okumak icin VIP üye olmak gerekiyordu. Benimde pek hoşuma gitmedi. Neye ve kime gore VIP olacaktım yani. Paylaşım yapıyorsun ama belli kisilere. Şimdi bu viplikten vaz gecmisler ama neye yarar beni kaybettiler bir kere:p sonra başka bir yer aramaya başladım ve burayı buldum. Acayip sevinmiştim. Önce pasiftim sadece kitap indirip teşekkür ediyordum. Bu beni rahatsız etti. Teşekkürlerimin yetersiz olduğunu düşündüm. Duygularımı yeterince ifade edemiyordum. Bu kadar özveride bulunan insanlar arasında kendimi ise yaramaz hissettim. Sonra bende kitap taramaya karar verdim. O sırada SERRES istersem bana yardımcı olacağını söyledi ve bende heveslendim. SERRESİ ilk o zaman sevdim. Sonra kitap taramaya başladım. Aman yarabbi ne zor ismiş. Tabi ben acemice elime ilk gelen kitabı taramaya başladım. Tabi tarama listelerinden falan haberim yok. Velhasil bir baktım benim taramaya başladığım kitap tarama listesinde var. Buradan tek anladığım şey bizim kitap okumamız icin uğraşanların çok özveride bulundukları ve zor bir is yaptıkları. Ailelerinden ve kendilerinden çaldıkları zamanı ve emegi bizim icin harcıyorlardı. Sonra beyaz dizi sevenler bölümünü keşfettim ve bir daha ayrilabilecegimi sanmıyorum. En azından kitap taramasam da burada bulunarak katkıda bulunduğuma inanıyorum ve mutlu oluyorum. Benim bu sehirde hiç arkadasım yok ne yazikki. Burada bulunan herkes benim arkadasım oldu. En güzelide her an her yerde bulusup konuşuyor olabilmemiz. Bilinki hepinizi çok seviyorum. Her biriniz farklı karakterde, kulturde, meslekte insanlarsiniz ve sizden çok şey öğreniyorum. Sizden aldığım her teşekkürde gururlanıyorum ve biryere ait oldugumu hissediyorum. Siteye giremediğimde ve siz filik nerede acaba dediğinizde onemli oldugumu hissediyorum. Bu yüzden umarım bu site ve siz hep buralarda olursunuz.

Ve itiraf ediyorum. Bir yerlere gittiğimde oturup etrafıma bakıyorum ve acaba su kadin kuflu ye giriyor olabilir mı diye. Düşünsenize belki yan yana masalarda oturuyoruz ve bir birimizden haberimiz yok. Acaba kufluculer yanında hep bir işaretim taşısa. O işareti görünce boynunuza atlarım herhalde.

periza bunu beğendi.
  16. gülay

gülay Well-Known Member

gene ben...ismini yazamadığım arkadaşlara da ne kadar teşekkür etsem azdır...karawolf,yelken,puar,BEYAZ,galadril26,pl1,*Emma*,hilal,EBRU_,buk@,mistero,Nerissa,
    huzami,angel89,que,leyla_yy, nirse ismini unuttuklarım vardır mutlaka unuttuklarımdan özür diliyorum ve içten teşekkürlerimi gönderiyorum...iyi ki varsınız...

periza bunu beğendi.
  17. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Bu arada Eun sung inanma sakin bitti. Kitap güzeldi ama camdan kalp on basar. Bu bd de kızımız tahlia is kolik ve hırslı olduğunu savunuyor ama öyle degil. Elinden ısı gittiğinde birseyler yapmak istiyor ama bir türlü yapamıyor. Bence adama yani case ye dış bilese ve onunla zitlassa daha iyi olurdu. Tabi Case in patron olduğunu öğrendiğinde ne hale gelirdi bilmem. Case bazı seyleri saklayarak sirkete gelmekle iyi bir hamle yaptı bence. Ama kitapta hırs, entrika, çatışmalar azdı. Durumunu kabul etmis, asik oldugu erkegi isini kaybetmesin diye uyaran bir kadin ve bazi seyleri saklayarak sirkete gelen ve kadina asik olan bir adam. En azindan tahlia istedigi herseye kavustu. İs ve aşk. Seker tadında okunacak bir bd. Tavsiye ederim.

periza bunu beğendi.
  18. eun sung

Camdan kalp gibi değil zaten ama ben ordaki Adamın ismine takılan T.............. lara bayıldım ...Case camdan kalpdeki gibi tavırlı değildi ne yapsın kızcağızımız hiç aşık olmamış gerçekten bence Case i korumak istemesi doğal inan camdan kalpteki adam gibi davransaydı oyardı onu bizim kız Ama tabikide Helen olamaz o ayrı bir konu ...:zuhaha: O kitabın tadıyla bunun tadı ve yeri çok ayrı zaten ama zevkli....:Lv:

periza bunu beğendi.
  19. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Su anda adele someone like you dinliyorum. Sizde dinleyin istedim. Bayılıyorum bu kadının sesine.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=il-NdjTtUAI]Adele - Someone Like You (Music Video) - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  20. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Evet ya onu söylemeyi unuttum. İsmiyle soyadı arasında kullandığı sıfatlar çok hostu. Bu arada su anda bisikletin tepesinde spor yapıyorum 20 dk oldu. Birde arada müzik dinliyorum. Su anda önümde sabrına jeffries yatagimdaki serseri kitabı var. Biraz sonra onu okuyacağım. Haydi kızlar spora bir iki bir iki. Bu arada tempolu spor icin Kıraç ağla şarkısını tavsiye ederim. Uçuruyor pedalları.

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş