Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. meleksi

meleksi Well-Known Member

kar yağar..hiç merak etme..

teşekkür ederim:gül:..bu okumadığım bir bd..yarın okuyup yorumunu yazarım..sanra field sevdiğim yazarlardan..:kz:

bu arada..kuflunun kaçaklarına aşağıdaki parçayı armağan ediyorum..umarım daha fazla kendilerini özletmezler..:Lv::Lv::Lv:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Gwl93J1L1eM[/ame]​

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. harikaya

harikaya Well-Known Member

Selam herkese,
    Bugün Clondike ortaya çıktı, haliyle yeni paylaşımlar oldu:sak sak:

Ben de çok beğendiğim bir grubun güzel bir şarkısını paylaşmak istiyorum.
    Tüm küflü üyelerine gelsin :Frnds:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ww7iXCzsGcE&feature=BFa&list=FLkPiCBjY_aHdItp6bGqgLHQ&lf=mh_lolz]Efterklang - Alike - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  3. kimya

kimya Well-Known Member

bu bd lerde neden dayılara amca, teyzelere hala derler :D

bakınız gizli gerçekler ve benzerleri ;)

periza bunu beğendi.
  4. ekabir16

ekabir16 New Member

suç ve cezanın sesli e kitabını niye indiremedim ,fareler ve insanları indirdim.

periza bunu beğendi.
  5. harikaya

Biraz önce Anlaşmalı Metres'i bitirdim:dil:
    Konunun gerçekten isimle alakası yok. Tam bizimkilerin kitap isimlerini çevirme konusundaki yaratıcılıklarına söyleniyorken, kitabın orjinal isminin de aynı olduğunu gördüm :kzgn::kzgn::kzgn:
    Nasıl yani? Helen aynı anda birkaç kitap yazıyordu ve isim verirken kitaplar karıştı herhalde... Aklıma başka açıklama gelmiyor:Ops:

periza bunu beğendi.
  6. harikaya

Hayran olunacak bir bd erkeğinin olduğu bir kitap arıyorum...
    Önerisi olan var mı?

periza bunu beğendi.
  7. Emma

Emma New Member

şövalye ruhlu adamdaki Lance'e çok hoştu ama kitap kısaydı söylemem lazım
    meleksiye sorarsan sergei der tabi o da var

bende bugün (aslında dün) çokkk romantik bir film olan çizmeli kediye gittim, yumuşak pati ile çizmeli kedinin aşkı çok güzeldi:zuhaha:

yazının bundan sonrasını pl1 in okuması ön yargı yaratması açısından sakıncalıdır, acilen gözlerini kapasın

Carla Kelly Doktorun Aşkını okudum 2 gündür ve tam fiyasko diyorum. Tamam adam doktor, kız da yardım ediyor ama yapılan cerrahi müdahalelere pes dedim hele adamın hala aşkını açıklamadığı sona doğru bölümlerde kıza elleri ince diye başka bir adamın bağırsaklarındaki apoleti sonda yoluyla çıkarttırması bende hala bööö duygusu oluşturuyor aman ne romantik sormayın:kzgn::kzgn::kzgn:

dayanamadım yazdım ağlamak istiyorum bu kitabı okuduğum için:':)':)'(

8. ekabir16

ekabir16 New Member

harikaya ben gelişimlerden dönüşü oku derim,artık hayran mı olursun sinir mi olusun bilemem.bir de sil baştan,sahte ihanet.aşkın sıcak nefesi de beğendiğim bddir

9. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:evet bu tehditler devam ederse bende ortadan tamtamına koca bir gun kaybolurum :zuhaha:
    eunsung bu tehditler işe yaramazsa plede bir baskın yaparız:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  10. vişne bahçesi

ah canım o hatayı bende yapıp dedim şimdiye ankaraya kar yagmıstır ben burda karsız kaldım bugun sabah bir uyandım ne guzel kar diye cok sevindim ama sonra kursa giderken canım cıkınca pişman oldugum kar diledigime:eek:ff:

periza bunu beğendi.
  11. vişne bahçesi

firemle(suan onun adınada konusuyorum)sana önerimiz carole mortimer zincirlenmiş duygular:Lv:
    oku hayran kal ama sakın reece göz koyma o firemin çünkü firenin favorisidir kendisi

12. harikaya

Ben de bu Reece kimdir acaba diye düşünüyordum. Demek bir bd erkeğiymiş. Tamam okurum ama göz koymam:saygilar:

Her ne kadar bd erkeği olmasalar da benim favorilerim Judith McNaught romanlarındaki highland savaşçıları. Özellikle Alec Kincaid (bakınız Julie Garwood - Gelin). Christine Feehan Dark serisi erkekleri de müthiş karizmatikler tavsiye edilir:Lv:

periza bunu beğendi.
  13. ela86

ela86 Well-Known Member

sevgili filik in yorumu üzerine imkansız aşkı okudum kitap güzeldi beğendim :) özellikle kadın adamın karşısında durmayı başardı adam çok küstahtı ama sonunda çark etti tavsiye için teşekkür ederim

periza bunu beğendi.
  14. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Lynne graham bir Akdeniz düğünü nü okudum. İlk defa bir turk erkeğinin olduğu bd okudum. Ve rauf'a diyorum ki Türkiye'de kızmi kalmadı da gittin bir ingilize asık oldun. Kitap güzeldi. Turk adetlerini şimdi bazıları yapılmamasına rağmen iyi anlatmış. Yemeklerimizden bahsetmiş. Mucver, sigara böreği gibi. Hatta Topkapı sarayının oradaki bir restoranın reklamını bile yapmış. Rauf'u diğer bd erkeklerinden farklı görmedim. Kaldıkları evin ismine güldüm. Evin adı seher. Kim bir eve böyle bir isim verir ki. Birde evde hamam vardı. Orada da vurgulamış yazar. Hamamda kadınlar ve erkekler beraber banyo yapmaz diye. Yazarımız Türkiye'nin tanıtımını iyi yapmış bence. Hikaye de güzeldi. Tavsiye ederim.

15. ebr

ebr E-kitap Müdavim

günaydın
    dün akşam Clondike taradığı Jaqueline Baird Gizli Gerçekler bd sini okudum

Meleksi aradığın kitap bu olabilr mi?

16. yuuki_zero

yuuki_zero Well-Known Member

Herkese tünaydın bugün itibariyle şafağım bitti :Lv:

Allah herkesi tez zamanda sevdiklerine kavuştursun :Frnds:

periza bunu beğendi.
  17. alkane

alkane Well-Known Member

Aminnnn,Aminnn darısı başıma inşallah :D ama bizim daha çoooook var tam tamına 152 günümüz var:':)':)'(
    Neyse sağlıkla sıhhatle kavuşalımda yapcak bişey yok, Allah herkesi kavuştursun:Lv:

periza bunu beğendi.
  18. carissa

carissa New Member

teşekkür ederim...

periza bunu beğendi.
  19. eun sung

eun sung Well-Known Member

Çok sevindim canım ...Darısı diğer bekleyenlerin başına ...

Amin darısı başına ...Tez zamanda sağsalim gelir senin kocanda inşallah...

periza bunu beğendi.
  20. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ben de bu parçayı severim...

Koca bir gün mü ne o kadar abartma bak :zuhaha::zuhaha:Ben sonra operasyon planlayıcım olmadan bunları nasıl hallederim :zuhaha::zuhaha:Bir sürü operasyon sırada bekliyor zaten:zuhaha::zuhaha::zuhaha::Lv:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş