Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

çok geçmiş olsun filik, ençok hastalığına değil eşinin hastalığına diyorum çünki nedense büyük erkekler çocuktan beter hasta olurlar ve çok eziyet ederler bilirim... :zuhaha::zuhaha:

sanada geçmiş olsun canım iyi dinlen salgın varmış dün haberlerde öyle diyordu... bol c vitamini kızlar (önce ben almayım ya bakmayın bana ):zuhaha::zuhaha:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. Pl1

çok geçmiş olsun canım zor bir hastalım ama sonrası önemli tabi, birde çok stresli olurlar aman dikkat ve alıngan :füü:

periza bunu beğendi.
  3. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Senin isin daha zor vallaha. Esın ve sen daha buyuk seyler yaşamissın. Gecmis olsun.

Ustayı söylediğin iyi oldu vallaha. Bu yaz söyle Ankara Konya yapmayı düşünüyorum. Bol bol yiyeceğim vallaha. Ankara'ya gidersem sana sorarım tekrar. Sagolasin. Ağzım sulanıyor off offf.

periza bunu beğendi.
  4. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Sagol pl. Evet resmen salgın var. Bu gün bizim oğlanın kreşi Pazartesi'ye kadar salgın tatili yapacak. Ogretmen kalmamış hastalıktan. Bizde okula giden cocuklardan kapıyoruz. Çalışan anneler mecburen cocukları hasta hasta gönderiyorlar kreşe veya okula. Yapacak birsey yok.

periza bunu beğendi.
  5. Pl1

iyi alıyorlar benim oğlan kücükken almazlardı, geri yollarlardı:eek:ff:

periza bunu beğendi.
  6. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Yukarıda sleepless in bahsettigi kitap benimde kafama takıldı. Konusunu hatırlıyorum. Biraz anlatayım belki hatırlarsınız. Kız isten dönerken serserilerin saldırısına uğruyor ve patronu kurtarıyor onu. Tabi kızda erkeklere karsı korku oluyor. Hatta adam aynı aksam kızı evine götürüp yaralarını falan sarıyor. Orada adamın bu duruma kendi acısından lanet okuduğu hissi doğmuştu icimde. Adam kızdan hoşlanıyor ama kız erkeklerden korktuğu icin kıza yanasamiyor. 2 yıl sonra adam artık yeter diyor ve kızın üstüne gitmeye başlıyor. Hatta onu bir filmin galasına götürüyordu. Kız oradaki acik sacik sahneleri görünce gitmek istiyordu. Ama adam onu seyretmesi icin zorluyordu. Oradaki adamida sevmiştim. Adam 2 yıl sabırla bekledi vallaha. Kitap ismini hatırlamaya çalışıyorum. Yalnız kitabın gelisim yayin evinin olduğunu sanıyorum.

periza bunu beğendi.
  7. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Bunlarda almak istemiyor. Yazı gönderiyorlar hasta cocukları göndermeyin diye. Bu gün oğlanı sabah bırakmaya gittim. Tabi beni geri gönderdiler. O sırada bir kadin geldi. Cocuğu hasta hatta ateşi var. Ogretmen tatile girdik alamayız diyor kadin ama ben kime bırakayım diyor. İki gün idare ettim bu gün ise gitmek zorundayim diyor. Bırakacak kimsede olmayınca kadin ne yapsın. Çalışan kadin olmak zor. Cocukta yaparım kariyerde demek kolayda uygulaması zor.

periza bunu beğendi.
  8. alkane

alkane Well-Known Member

Eşine geçmiş olsun bu yaz benimde babam py pass oldu 4 damarı değiti :eek:ff: İşin zor valla Allah kolaylık versin ;) Pl1 dediği gibi çokda alıngan oluyorlar :kzgn:
    Amanıııın ben orayı çok iyi bilirim:p harikadır kebapları :sak sak:söylemesi ayıp Ankaralıyım da ayrıca sitelerde oturmuşluğum var yoksa sende mi orada oturuyosun?? yaaaa çok canım çekti şimdi olsada yesem valla bi yerim şişecek bu gidişle:zuhaha::zuhaha: Emmanın çöp şişlerinden sonra bide bu :help:

periza bunu beğendi.
  9. alkane

alkane Well-Known Member

periza bunu beğendi.
  10. ebr

ebr E-kitap Müdavim

sen link verince ben de okuyayım dedim:) bid de ne göreyim bd yi ben hazırlamışım:füü: bugünlerde iyice kafayı yedim:zuhaha::zuhaha:

şu bd yi ben de hatırlar gibiyim gelişim di galiba üç kuruşluk aklımda gitmeden biri hatırlasa bari
    dahnie clair acı günler olabilir mi?

11. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

çok gecmiş olsun canım :Lv:

periza bunu beğendi.
  12. ebr

ebr E-kitap Müdavim

şu kırmızıların neden kırmızı olduğunu biri bana açıklıyabilir mi?

çoğu çok kötü cıssss olabilir mi?

periza bunu beğendi.
  13. vişne bahçesi

ee ben arkadasıma:Lv: ancak böyle birini layık görüyorum ondan asagısı olmaz:canim:
    dunya uzerinde var canım öyle insanlar( dikkat edersen insan dedim cunku karakterin kadını erkegi olduguna malesef inanmıyorum artık:eek:ff: )merak etme en azından ben 2 tane biliyorum ama ikisininde bası baglandı ben firemle tanısana kadar :'(gerci bd erkekleri kadar yakısıklı olmasada olur dimi firecim :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  14. Pl1

aynen kızıyorum zaten bende bu kreşlere evde otursak yollarmıyız sanki :p oturur kendimiz bakarız

periza bunu beğendi.
  15. sleepless

sleepless Well-Known Member

Aradığım kitap filik24'ün bahsettiği... Gelişim olduğunu biliyorum.Daha önce sitede rastladığımı hatırlıyorum.Umarım bulabilirim.Sizlere güveniyorum...

periza bunu beğendi.
  16. vişne bahçesi

:zuhaha::zuhaha:bende kendime unutkan diyorudm :zuhaha::zuhaha:2 gundur noluyo canım sana :eek:ff:ben cok yasıyorum bu durumu surekli kendime guluyorum bu yuzden :zuhaha:
    ben hatırlıyorum bdyi ama adı herzmanki gibi yok fire kesin bulur cunku bu gelişimdi sorıyım bakıyım ne diyecek
    adamın adı markmı neydi hatta

periza bunu beğendi.
  17. Emma

Emma New Member

penny jordan günah gibi

sinir etmişti kız beni adam psikolojik yardım al diyor haklı olarak
    kızımız nayırrr olamaz o anları yeniden yaşamak istemiyorum
    stephanie canım bak bu işler yardımsız olmaz:zuhaha: plcimmm güzin abla güzel yorum yapar bdlere değil mi:füü:

18. vişne bahçesi

kızlar kufluye ne oldugu hakkında bir fikri olan varmı modlarımız artık mod degiller ve ortada yoklar:eek:ff:

periza bunu beğendi.
  19. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Hay sen çok yasa emma buldun kitabı sonunda. Bende onu düşünüyordum ama site de yok galiba. Tarama listesinde gibi.

periza bunu beğendi.
  20. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Jacqualine baird - gizli gercekler sonunda bitti. 2 gündür sürünüyordu. Bildik bir hikaye var yine. adamın yeğeni yüzünden yapılan bir evlilik. Adamın kız hakkında yanlış yargılara varması. Yine bedenine sahip olamayan bir kadin ve bu durumla kendi egosunu şişiren bir adam. Sonunda kadin hakkındaki yargılarının yanlış olduğunu düşünüyor adamımız. Tabi kızımız ben seviyorum ama o beni sevmiyor triplerinde. Neyse sonunda adamda sevdiğini anladida kızımız rahat etti. Klasik bir konu ama okunacak nitelikte.

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş