Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ekabir16

ekabir16 New Member

bence modlar sömestr tatilinde ,kar tatili de olabilir ben de diyordum bu modlar tatil yapmazlar mı diyordum yaz kış burdalar.
    hakan günday diye bir yazarın kitapları var okuyan var mı güzel mi tavsiye eder misiniz.canan tan ve ayşe kulin nasıl ,ben yeni yazarlara pek açık değilim galıba zaten o yüzden bd okuyorum sıkıcı bir kitap okumaktansa basit bir kitap okurum.
    okan bayülgen elif şafağı beğenmiyor elif şafak okudunuz mu

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. gülay

gülay Well-Known Member

ben de 9 yıl Erzurum'da kaldım ve orayı nasıl sevdim anlatamam...:Lv::Lv::Lv: o kadar güzel ve farklı bir yer ki...kışı bile bir başkadır arkadaşlığının da bir başka olduğu gibi...:gül:ama harikaya şunu söyleyebilirim cağ kebabı koç'ta yenir,başkasına girmem bile...:füü:şimdi Erzurum'da olsam da yesem...:'(yeniden gelebilmeyi çok isterdim...:Lv:
    ayrıca eşine de geçmiş olsun...

periza bunu beğendi.
  3. harikaya

harikaya Well-Known Member

Stres alınganlık ne demek, üstelik iyice açık sözlü oldu aklına geleni söylüyor... aaah aaah:eek:ff:

Şimdiden afiyet olsun Filik. Ben de uzun zamandır uğramadım ustama, rejim yaptığım için yaklaşık bir altı ay daha uğrayamam herhalde ama sonrasında ilk işim cağ kebabı yemek olacak. Bu arada laf aramızda benim kadayıf dolmalarım oradakilerden daha iyi heh heh:füü:

Babana da geçmiş olsun Alkane. Şu anda yaşadıklarımı çok iyi anladığına eminim;)
    Sitelere gelince, ben iç mimarım ve orası da benim ikinci adresim gibi oldu. Benim kadar iştahlı olunca da tüm kebapçılar bilinmeli elbette :füü:

Emmanın çöp şişleri de Aydın taraflarında mükemmel yapılıyor duyurulur. (Nereden biliyorum ki ben bunları) :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. alkane

alkane Well-Known Member

beldi dediğin tatile gitmişlerdir:bye: Ayşe Kulin'in bazı kitaplarını beğenirim ama tabi zevler farklıdır.Okan elifi beğenmiyor ama ben okana bayılıyorum :saygilar: fırsatım oldukça seyrediyorum adamın riskbudur hareketinede hastayım valla:cool:

periza bunu beğendi.
  5. gülay

gülay Well-Known Member

evet benim de elimden bir türlü bırakamadığım kitaptır şantaj...kaç kere okuduğumu bile hatırlamıyorum...her satırını neredeyse ezberledim ama hala kitabın yeri bende ayrıdır ve elime alıp hiç sıkılmadan okurum her daim...bir de sahte evlilik,gönül avcısı,lanetli yüzük şey bir de demiştim ama 3 tane olmuş artık ne yapalım...:füü:seviyorum bu kitapları...:Lv:

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Ayşe Kulin adı aylini okudum beğenmiştim oğlum 1. sınıfa gidiyordu, kitap okursam sever diye yanında okudum o yaz başka kitaplarda tabi anneme "annem kitap manyağı olmus" demiş. Kitap Ankara'nın eski hallerini de anlattığı için ben çok sevmiştim.
    Elif Şafak'ın Aşk kitabını okudum oda güzeldi. ama arkasından
    çok methedildi diye Kayıp Gül'ü okumak bana eziyet gelmişti.

periza bunu beğendi.
  7. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bak gönül avcısı yazdın okuyasım geldi o kitabı bende cok severim hele adamın hasta olupta bir yumurta için yalvardıgı kısmı cok seviyorum dişli bd kızımız hiç acımamıstı valla:zuhaha:

8. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bence bizi bıraktılar çünkü tatile bile gitse mutlaka ugrardı serra :'(kardesi geldiğinde bile uykusuz uykusuz geldi o yuzdeb bence bizi terk etti diyorum:'(
    genelde yerli yazar okumuyorum (isimler tanıdık geldiğinden bir turlu hikayeye dalamıyorum cunku -evet dogru fire vişne ve garip huyları-)ancak ayse kulin cok ama cok akıcı yazıyor cogu zaman kitaplarını bir gunde bitiririm :Lv:canan tanı bir kere okumaya kalktım bıraktım-ki cok ender kitabı yarıda bırakırım- sıkıldıgımı hatırlıyorum:eek:ff:

periza bunu beğendi.
  9. harikaya

Yumurta için yalvaran bir adam varsa o bd okunacak :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  10. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Harikaya sen bana eziyet mı etmek istiyon. Kadayıf dolması ha. Neyseki rejimde olmana sevindim. Ben yiyemiyorsam sende yemeeeee:kzgn:

Demek iç mimarsin. Hiiimmm. Canım ya benim eve de bir el atsan. Laf aramızda yeni evimize taşındığımda iç mimar olmadığıma üzülmüştüm. Zor ismiş ev dosemek. Taşınalı 1 yıldan fazla oldu hala uygun zigon sehpa bulamadım. Koskoca istanbulda. Babam bize geldiginde sehpa niyetine sandalye koyuyorum önüne. Çok yaraticiyim degil mı. :D

periza bunu beğendi.
  11. Pl1

Harikaya, ben Ankara'dayım ama evi sık düzenleyenlerdenim tebdili mekan ferahlıktır diyenlerden bir de benim eve el at bari ama iki gün sonra değişmeyeceği garantisini veremem:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  12. Pl1

çöp şişler çağ kebapları oh maşallah valla, ay unuttum birde kadayıf dolması :zuhaha::zuhaha:

bu arada en iyi çağ kebabı TOBB üniversitesinin orada yaparlar şimdi adını unuttum ama muhteşemdir yakınındaki diğer ünlü yerleri yazmıyorum :zuhaha::zuhaha: reklam olmasın ATO ile TOBB arasında diyeyim kısaca ayrıca birde sitelerde tandırcı vardı meşhur ohhhhhhh gece gece söyletmeyin bana tüm bunları...
    ben çöp şişi ciger 52 de Emek'te yerim yanında büyük boy köpüklü ayran :füü::füü:

en iyisi ben yatayım bunlar bana gece gece geberyatlık oldu valla:zuhaha::zuhaha:

geberyatlık nedir diyenler yarın sorabilir :füü:

Bu arada çağ kebapcının adını hatırladım Değirmen ;)

periza bunu beğendi.
  13. harikaya

Bana salonunun birkaç fotoğrafını gönderirsen sana bazı modeller önerebilirim:)

periza bunu beğendi.
  14. harikaya

Emek taraflarına geliyorsan Çukurağa Sofrasını da tavsiye ederim. Kebaplar kaliteli ve lezzetli, ikram bol ve servis çok iyi. Hele yemeğin sonunda bir dondurmalı irmik helvası geliyor ki:kzgn::kzgn::kzgn: Rejimdeyim yaaa.

periza bunu beğendi.
  15. Pl1

dondurmalı incir tatlısı yedinmi ;) muhteşem güzel bunun için Datça'ya gitmen lazım hatta palamut büküne muhteşem :füü::füü: gece gece tatlıya boğuldum yine ben yatmaya gidiyorum tatlı demeyin bana hele incir hiç demeyin:hih:

periza bunu beğendi.
  16. harikaya

Valla şu aralar evdeyim ve boşum. Her türlü yardıma hazırım:saygilar:

Çok değişiklik seviyorsan odalarında tek duvarı farklı renge boyamak, tek duvarda duvar kağıdı uygulamak, daha da ekonomiği duvar stickerları kullanmak, ya da eski fotoğraflardan kocaman ve güzel bir kolaj yapıp çerçeveletmek gibi basit ama zevkli işlere gidebilirsin. Bunların geri dönüşümü kolay oluyor.

Tabi yapacağın şeyler evinin geneliyle uyumlu olmalı.

periza bunu beğendi.
  17. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar sohbet koyulmuş yine burada ne güzel hepsini okudum harikaya eşine çok geçmiş olsun sanada kolaylıklar diliyorum filik sana ve eşinede çok geçmiş olsun malesef herkeste salgın var

periza bunu beğendi.
  18. harikaya

Evet o da iyi yaptığım tatlılardandır. Üstelik basit ve hızlı hazırlanan bir tatlı. Ama ben yiyemiyorum ahh ahh:kzgn:

Son kötülüğümü de yapayım:füü::füü::füü:
    Bir de Erzurum'un demir tatlısı vardır ki...
    Ben yapamıyorum, zaten gerekli alet edevata da sahip değilim ama Allah'ım o nasıl güzel nasıl lezzetli bir şeydir:sak sak:

periza bunu beğendi.
  19. meleksi

meleksi Well-Known Member

zaten son zamanlarda senin bdlerini okuyorum:Lv::Lv::Lv:..malum intikamlı seviyorum ya..

ayşe kulinin kitapları çok güzeldir..canan tan- piraye si güzel..diğer kitaplarını sevmedim.. elif şafağın bazı kitapları çok güzel..bazı kitapları değil..örnek olarak ben bit palası bir türlü bitiremedim..çünkü hikaye bir apartmanda geçiyor ve konuları felan çok karışıktı.. eğer ilgini çekiyorsa historical romanları okuyabilirsin..julia quin çok eğlenceli yazıyor..ayrıca judith mcnaugh romanlarındaki erkekler aynı bd erkekleri gibi..;)

periza bunu beğendi.
  20. ekabir16

ekabir16 New Member

meleksi;judith mcnaugh ,julie garwood ,julia Qinleri ,katlleen woodvins ,brenda joyce ,sabrina jeffers okudum güllere sor kaldı okumadığım .ayşe kulin hakan günday ve elif şafağın e kitaplarını okumadım sıkılırmıyım acaba eskiden herşeyi okurdum.göçebe de farklı bir kitaptı bayıldım bir gecede bitirdim .rüzgarda savrulan küller ve maskeli balo son okuduklarım
    alaskalı kırmızı dizi güzeldi aradığım kırmızı d yi de bulamadım

Bu Sayfayı Paylaş