Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

Emma doğum günün kutlu olsun:canim: Çocukların ve eşinle bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşarsın, ve daha nice doğum günleri kutlarsın inşallah :Frnds: Bencede 30 yaştan sonra hep bir yıl geriye gidiyor zaman;) bak bana ben hala kendimi 18 yaşında hissediyorum :Lv: naparsın ruhumuz genç bizim :saygilar:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

Üzgünüm arkadaşlar artık aranızda olmayacağım..Size pek çok sebep sıralayabilirim ama çok fazla konuşmak istemiyorum. Çok kırıldım.. Dürüstçe, çalıntı olmayan kitaplar paylaşmak istedim, bu yüzden temiz insanlar istedim sitede ama olmadı, sıteye gelmek için bize yer varmı diyen geçmişte kitaplarımızı çalmış kişileri size deşifre etmeden bu andan sonra dürüstçe devam edicekseniz buyrun herkesin ikinci şansı vardır dedim ..ama bakıyorumda yoklugumuzu bayram görüp düne kadar kitap çalanlar daha geçen haftalarda kendi taramam diye gösterip çalıntı bd eklememi isteyenler ve hiç konuşmayanlar bugün cirit atıyorlar burda..

Sabahlara kadar, gerektiğinde soğuk odalarda gözlerimi bozmak uğruna, sağlığımı bozmak pahasına kitap düzenledim, hiç gocunmadım, tarayıcılarına verdim açsınlar konularını diye.. kendi adımı duyurmak değildi dileğim çünkü, yeterki paylaşım olsun, kitaplar okunsun istedim..Öğretici olmaktı amacım, biz de kitap taramak istiyoruz, paylaşmak istiyoruz diyen arkadaşlar geldiğinde çocuklar gibi mutlu oldum, demek ki doğru yoldayım diye, öğretici olmaktan, taramayı, konu açmayı öğretmekten hep mutluluk duydum .. Çoğu artık kendi kanatlarıyla uçmayı öğrendiler, kimi değer bildi kimi bilmedi,olsun hiç gocunmadım..Sizler için aslında ekitap bölümünde bd istemeyen yöneticiyle bile mücadele ettim,özgür sitenin e kitapla anılmasını istemiyor velhasıl ben artık amacı sadece paylaşım olan kıtap okumak isteyenlerı korumaktan bu uğurda birileriyle sorun yaşamaktan bıktım.. 4 - 5 aydır modluğu bırakmak istiyordum nihayet isteğim kabul edildi ..zamanımın çoğunu bilgisayar başında geçirdiğim için sosyal hayatım eksik kaldı, eşimle sorunlar yaşadık , boş yere üzüldüm, geldim mutluluk tabloları çizdim sizlere…ama artık anladım ki her şey boşmuş .. sağlık sorunlarımı erteledim bugüne kadar 4 aydır kimsenin haberi yok tedavi görüyordum ufak bir operasyon geçiricem beni sevenlerden tek isteğim dua rahatsızlığımın şifası için ..

Bundan sonra hazırda olan bdlerimi sahiplerine iletiyorum onlar istediği gibi istediği yere eklerler artık ..Ben dinlenmeye kendi sorunlarımla ilgilenmeye çekiliyorum .. Güzel dostluklar kurduğum pek çok arkadaşım oldu onlara sevgilerimi yolluyorum..Sitede istemeden kırdıklarım olduysa samimiyetle özür diliyorum ve hakkım olduysa helal ediyorum, hakkı olan varsa da helal etsin.. hepinize bol kitaplı güzel muhabbetler diliyorum arkadaşlar ...

periza bunu beğendi.
  3. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Su anda ağlamak istiyorum serres. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Olanlara ve yaşadıklarına çok üzüldüm. Ne yazık ki kadir kıymet bilmeyen çok insan var. Söylediklerinde kesinlikle haklisin. Bazı insanlar icin değmiyor. Ama ne yazık ki kurunun yanında yasta yanıyor. Saglık herseyden önce gelir tabi ki. Zaten hayret ediyordum ben sana buraya ayırdığın zamana ve emeğe. Sende haklisin. Verdigin karara destek olmaktan başka care yok. Umarım en Kisa sürede saglıgına kavuşursun ve mutlu olursun. Yolun acik olsun. Umarım paylasimlarinla olmasa bile sohbetinde burada olursun arada sırada. Kocaman kucaklıyor ve öpüyorum seni kardesim. Bizim icin verdigin emeklere ve cabaya da ayrıca çok teşekkür ederim.

periza bunu beğendi.
  4. eun sung

eun sung Well-Known Member

Serres ben ne diyeceğimi bilmiyorum yazını okuyunca birşeyler takıldı boğazıma ...Çok geçmiş olsun öncelikle bir an önce sağlığına kavuşman dileklerimle ...Ben temmuzdan beri burdan kitap alıyorum...Sizlerin diğer arkadaşlarınızla konuşmalarınız o tatlı delilikleriniz beni burda hiçbilmediğim kitap ekleme işine başlattı..Senin şeyh sevgin ve onları kimseye vermemen ...Hem yüzümde gülücüklerle hatırlattı isteğim ayrılmaman burdan tabii ..Bana geçmiş olsun dediğin zamanları hiç unutmam ...Ancak her konuda Allah gönlüne göre versin demekten başka birşey gelmiyor elimden ...Şeyhkopatlığını çok özliyeceğiz...Genede senin için kurtarma operasyonu yapmayı bile düşündük arkadaşlarla mümkünse arada sırada da olsa hatırla bizleri emeklerin hiçbir zaman kimse tarafından unutulmaz...Aklıma hiçbirşey gelmiyor ...Ben ayrılmaları sevmem kelimeler takılır boğazımda şimdide elimden çıkmıyor ...Allah her daim huzur ve mutluluk versin arkadaşım...

periza bunu beğendi.
  5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sevgili Serres ayrılma kararını okuyunca inan çok üzüldüm.Umarım herşey gönlünce olur ve en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Bu zamana kadar verdiğin emek için teşekkür ederim.
    Sevgiler.
    (Ayrılmaman için yapabileceğimiz birşey var mı?)

periza bunu beğendi.
  6. sahara.

sahara. Well-Known Member

tekrar tekrar okudum mesajını Ser_reS.çabalarımın boşa çıkması beni çok üzdü.seni keşke kalmaya ikna edebilseydim.
    ne kadar çok yıprandığını en çok ben bilirim.artık kararına saygı duymaktan başka seçenek bırakmadın bana.bir an önce sağlığına kavuş hiçbir şeyi kendine dert etme.sen dinlenmeyi en çok hak eden kişisin aramızda.biz ne zaman olsa ekleriz derken sen,hemen vermem gerek okusunlar diyendin.çok şeye göğüs gerdin.varsa ben hakkımı sana helal ediyorum.

periza bunu beğendi.
  7. karawolf

karawolf E-kitap Müdavim

Canım arkadaşım Serres ayrılma kararını görünce çok şaşırdım senin e kitap bölümüne verdiğin emek su götürmez bir gerçek ve bunun değerine bilmeyenler için sadece acıyorum...... böyle değerli bir arkadaşa kaybetmek beni gerçekten üzüyor..... Öncellikle en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.......

periza bunu beğendi.
  8. harikaya

harikaya Well-Known Member

Serres mesajını en az yedi sekiz kere okudum.

İçinde olduğun sağlık sorunları ve bizlere birşeyler verebilmek adına yaşadığın onca sıkıntının seni yıpratmış olması bizlere söyleyecek söz bırakmıyor. Kararına saygı duyuyorum, ama küflüdeki ortama yeni yeni ısınmış olan ben bile seni çok özleyeceğim, sıkıntılı günlerimde kaçışım olan bdlerin çoğunda senin emeğin var gerçekten.

Şimdiye kadar yaptığın her şey için çok teşekkür ederim. Allah'tan dileğim sağlığına bir an önce kavuşman, yaşadıklarımdan sonra diyebileceğim tek şey sağlıktan öte hiçbir şeyin önemli olmadığı... Hakkını helal et.

periza bunu beğendi.
  9. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Kartaliçem
    Seni en çok yoranlar olarak ben ve Jesica adına derim ki asıl sen hakkını helal et .
    Dualarımda vardın bundan sonrada olacaksın
    Sen olmadan burası aynı olamaz ve olmayacak .

periza bunu beğendi.
  10. que

que New Member

Sevgili Ser_reS, senden uzun süre haber alamamanın altından kötü birşey çıkacağını hissetmişim demek ki :( Sağlık sorunlarınla uğraşırken gelip burada şeyhlerden,çöllerden bahsedip hiçbir şey söylememe çok üzüldüm, sen sağlığınla ilgilen arkadaşım gerisi boş. Sabahlara kadar kitap düzenlediğini bilirim,yazık o kadar emeğe, değer bilinmeyecekse,çok yazık. Ben de pekçok üye gibi kim kimdir bilmiyorum maalesef, sahte içtenliğe inanmamak, süslü laflara kanmamak lazım demek ki,neticede sanal bir dünya. Kendi adıma kitaplarımı düzenlediğin için, içtenliğin, yardımseverliğin ve diğer herşey için çok teşekkür ederim :'(

periza bunu beğendi.
  11. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Serres gitmene çok üzüldüm ama sağlığın yerine geldiğinde bize geri gel söz sana düzenlemelerimi wordte yapacam arasına çicekler böcekler bebekler bile ekleyecem ;)

çok geçmis olsun Kartaliçem çabuk dönmen dileklerimle

periza bunu beğendi.
  12. kimya

kimya Well-Known Member

yaptığın hizmetler ve emeklerin için çok teşekkür ederim kendine iyi bak hoşçakal sevgili Ser_reS

periza bunu beğendi.
  13. alkane

alkane Well-Known Member

Ser_res ne diyeceğim bilemiyorum şoke olmuş durumdayım.Yazdıklarını okuyunca resmen içim acıdı.:eek:ff:Senin bizler için kitap paylaşımı yapmak adına yaşadıkların hatta sağlığının bozulması, kendimi çok kötü hissettim.:':)'( Asıl sen bize hakkını helal et canım benim.Kararına saygı duymaktan başka yapabileceğim birşey yok ,ama buranın tadıda sen olmadan eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum.Allah herşeyi gönlünce versin sana acil şifalar diliyorum:gül: umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Şimdiye kadar harcadığın emekler için kendi adıma tekrar sonsuz teşekkür ediyorum.:sak sak::saygilar: Dualarım seninle Allaha emanet ol......:Lv:

periza bunu beğendi.
  14. yuuki_zero

yuuki_zero Well-Known Member

Yeri geldi tartıştık yeri geldi paylaşıma katıldık seninle tanışıklığımız uzun bir süreye dayanıyor. Burada yaptığın işler paha biçilemez en azından kuru bir teşekkürü bile hiçbir üye için sorun etmedin. Paylaşmayı bildin paylaşılmasına da vesile oldun bütün kitaplara.

En kısa sürede sağlığına kavuşmanı dilerim. Allah acil şifalar versin ve kardeşinede tez zamanda kavuşmanı nasip etsin ben şafağımı bitirdim darısı senin başına olsun...

periza bunu beğendi.
  15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Gidişini bu kadar kolay kabullenmek ters geliyor bana.Sağlık sorununu yazmasaydın hiçbirimizin bu ayrılığı kabul edeceğini sanmıyorum.O yüzden lütfen sağlığına kavuştuktan sonra geri dön.Bunun için yapmamız gereken birşey varsa da lütfen söyle bize.:gül:

periza bunu beğendi.
  16. ela86

ela86 Well-Known Member

sevgili serres okuduklarımla şok oldum uzun zamandır olmayışın sağlık sorunu olduğunu düşünmeme neden olmuştu ve çok üzüldüm sen her zaman bize sonsuz emeğini ve sabrını gösterdin dualarım seninle en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş emeklerin asla ödenmez asıl sen hakkını helal et arada en azından iyi olduğunu yaz buralarda bizleri merakta bırakma kendine çok dikkat et sevgiler :(

periza bunu beğendi.
  17. sel

sel Well-Known Member

sevgili arkadaşım emeklerin için teşekkürler.Sen bu ortamın kraliçesi olmaya devam edeceksin. Ayrıca geçmiş olsun. sevgilerimle...:gül::gül::gül:

periza bunu beğendi.
  18. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Ser_reS'im canım öğretmenim,
    Bana ilk taramam berbat olduğu halde nasılda sabırla ders verdin.Sırf seni canım öğretmenimin emeklerinin boşa gitmediğini göstermek için tarayıcı koydum kitaplığımın yanına...sayende burada dostluklar edindim...sizlerle buluşacağım saatleri iple çektim...karneleri verdim oh dedim senin gidişini öğrendim...İçim sızladı okurken senin sabrını,verdiğin dersleri en iyi ben bilirim ...küflü demek sen demekti benim için...bu gidiş içimi acıttı be arkadaşım...sensiz şeyhler öksüz kalır...sensiz küflü küflü olmazki....
    Ben beyaz dizileri mutlu sonları için seviyordum...bu gidiş mutlu sonlanmadı..sevmedim ben bu sonu...kim kırdı seni böyle ,kim incitti... dinlenince bir ses ver,yorma kendini sadece yoklamada ''burada'' de...kabullenemiyorum ben bu gidişi...
    Ser_reS'e
    Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme,sen dağları seyret...
    Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma,
    Kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset,
    Işıklar sönmüşse ve karanlıksa; ona da aldırma,
    ...Ay ışığını seyret...
    Sabret...
    Sabret her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun...
    Sabret ki herşey gönlünce olsun.
    Mevlana

periza bunu beğendi.
  19. meleksi

meleksi Well-Known Member

ser_res mesajını iki üç defa okudum..gitmene çok üzüldüm..umarım bu ayrılık uzun sürmez..sağlık her şeyden önemlidir..iyileşip dönmen ümidiyle..emeklerden bahsetmişsin..hiç merak etme emekler asla boşa gitmez..sensiz şeyhlerin boynu bükük kalacak:'(..

periza bunu beğendi.
  20. ekabir16

ekabir16 New Member

ser-res öncelikle çok geçmiş olsun.paylaştığın taradığın kitapları okumaktan mahrum kalacağım için üzüldüm.iyileşince dönmeni umuyorum

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş