Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. harikaya

harikaya Well-Known Member

Fiona Harper - Gizli Aşk'ı bitirdim. Hikaye kahramanın ağzından anlatılmış, bu yönüyle farklı. Yine de klasik burnunun ucundaki aşkı göremeyen ve son anda farkeden kız hikayesi.

Nayiri bunu beğendi.
  2. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ilgimi cekti birde adam surunuyorsa superrrrr... Sadist tarafim tuttu bugun...:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  3. aysa

aysa Well-Known Member

okadar güzel yazmışsınki üstüne ne deniir bilmiyorum sadece biir çoğunuz gibi beniimde çok sevdiğimi belirtmek istiyorum umarım oda bizim sesimiizi duyar :eek:ff::eek:ff:

periza bunu beğendi.
  4. ela86

ela86 Well-Known Member

kesinlikle sevgili eun sung bende burada olucağım ve gelenleri bekleyeceğim

periza bunu beğendi.
  5. harikaya

Maalesef Eun Sung, bu adam biraz mükemmelgillerden :Lv::Lv::Lv:

periza bunu beğendi.
  6. harikaya

Lucy Monroe - Yılbaşına Kadar da bitti.

Yunan sevenlere önerebilirim. Kahramanlarımız hali hazırda evliler ama hafıza kaybı ve kötü bir kadın var arada:kzgn::kzgn::kzgn:

7. alkane

alkane Well-Known Member

Ayyyyy ben almayayım bu kitabı:p kaç gündür elimi neye atsam yunanlı yada yunanistanda yaşayan yarı yunanlı çıktı.:dil:
    Sağolsun eun sungum :canim: bana bugün iki tane ispnyon:Lv: yolladıda biraz kendime keldim valla :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  8. ela86

ela86 Well-Known Member

anlaşmalı metres bitti adıyla hiç alakası yoktu kitabın konusunun ama kitap güzeldi acılarçekmiş kadının aşkı anlaması adamın uğraşları ve sevgisi sıcacıktı tavsiye ederim

9. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Fiona harper - gizli aski bende bitirdim şimdi. Hoşuma gitti dogrusu. Özellikle harikaya nin dediği gibi anlatım sekli güzeldi. Kızımız annesinden dolayı aşık olmamaya calisiyor. Aslında en yakın arkadaşına abayı yakmış ama haberi yok. Adam kıza asık zaten. Kiz başka bir adamla ilgilenmeye başlayınca harekete geçiyor. Ah be adamım daha önce neredeydin. Neyseki kızımız gecte olsa adama olan duygularını anlıyor. Adamımız seker gibiydi reece benzettim biraz ama bunun oyuncak ayısı yok. Hoş ve sıkmayın bir bd.

10. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

Yaa arkadaşlar şok oldum hastalıktan başım ayıkmadı Ser_res 'in mesajını yeni okudum kırgınlıklarının ağır bastığını düşününce içim cız etti yaşamımız boyunca ailemiz öğrencimiz çocuğumuz patronumuz özverimizi farketmesede olsun deyip devam etmişizdir kırgınlıklarla sevgili Serres de hastalık bayram aile demedi karşılıksız paylaşımına devam etti emeğini mesaisini zamanını en önemlisi kitap okuma- okutma sevgisini bizlerle paylaştı ancak bugün geldiği yada düşünmeye zorlandığı noktadaki kırgınlık hepimizi derinden üzdü biz seni çok seviyoruz gıyabında da sevmeye devam edeceğiz hem şunu bilki güzel ülkemin birçok ilinden kasabasından dualar hep sağlığın huzurun ve mutluluğun için sel olup akacak lütfen helallik bizim tarafımızdan istensin emeği olan sensin Rabbim seni her şeyin en güzeline eriştirsin ancak bizleri unutma ve düzelince o güzelim yorumlarınla lütfen geri dön baki selamlar sevgiler

periza bunu beğendi.
  11. Emma

Emma New Member

Günaydın arkadaşlar
    herkese güzel bir pazar günü diliyorum
    dün akşam Ankara'ya kar yağdı, pencereden bakınca bembeyaz çatılar ve ağaçları görüyorum, bugün misafirimiz var o yüzden akşama görüşürüz diyorum
    kitap yorumlarınızı okudum ama ben bu aralar Julia Quinn okuyorum bir süredir sadece HQ historical okuyordum diğerlerini ihmal etmiştim kısa bir mola verdim bdlere
    görüşmek üzere

periza bunu beğendi.
  12. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de senin gibi historical roman okuyacağım bu aralar emma..ilk başta da http://www.kuflu.com/e-kitap/51041-karsi-konulmaz-ask-jenny-brown.html kitabını okudum..çok güzeldi..sıkılmadan okuyacağınız bir kitap..tavsiye ederim..çok süprizli bir sonu var..yazar biraz daha duygusal yazsa ufak bir göl kadar ağlardım herhalde..

bir de ben bu bdyi de severim..http://www.kuflu.com/e-kitap/16381-lynne-graham-zoraki-nikah-charlotte-lamb-olesiye-sevmek.html zoraki nikahtaki alex tam sopalık bd erkeklerinden..kızımızın tabi ki de hiç suçu yok..

periza ve (silinmiş kullanıcı) bunu beğendi.
  13. alkane

alkane Well-Known Member

Herkese tünaydın:)
    Bak görüyomusun gene Ankara'ya kar kağmış:'( ama bizim hala kar burada yok :'( Allahım lütfen bizede kar yağdır kızımı çıkarayım kar topu oynasın lütfennnnnn:'( Allahım duy sesimizi:':)'(

periza bunu beğendi.
  14. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Hiç keyfim yok...tatili heyecanla bekledim ama ...Uzun zamandır YıldızlıAtlasta ortada yok ki o da mor'a dönmüş...modlar değiştimi...kafamı meşgul eden çok şey var kitaplarda keyf vermiyor...:)
    Tatilde gün yaparız,kitapları eleştirir bol boltatlı yeriz kilo alırız...diye düşünmüştüm.
    Her biriniz çok değerlisiniz benim için,tabiki heran birlikte olamayız ama uzun ayrılıklar acıtıyor yüreğimi...birbirimizi görmesekte kocaman bir aileydik...hey ailem ne oldu bize...!
    Clondice sayesinde ''Beyaz Dizi Sevenler Buraya'' bölümünü açarak hepimizi daha bir kaynaştırdı...Ser_reS ,YıldızlıAtlas gitti...Clondice 'den ses yok...Ayşekoç... yok...eskiler bir bir gidiyor gibi ....ama neden........

periza bunu beğendi.
  15. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar bugün misafir vardı ancak girdim ama iki arada lucy monroe yılbaşına kadar bitti kitapta bazı yerlerde kopukluklar vardı ama kitap çok duygusaldı kadın ağladıkça benimde ağlıyasım geldi hep adamın özellikle kadını unutması ve acı sözleri kadını mahvetti ama adam sonunda çok özenli davrandı ve güzel bitti kitap çok hoşuma gitti tavsiye ederim sevgiler

16. harikaya

Anette Broadrick - Aşk Coşkusu yeni bitti.
    Michael'a bayıldım, onu da mükemmelgiller kategorime ekliyorum:Lv::Lv::Lv:
    Neşeli ve sıcak bir hikaye, tavsiye ederim :D

17. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

aranıza katılalı sadece bir kaç ay oldu aileden birini gurbet ele göndermiş gibi hissediyorum sevgili ser-res acil şifalar diliyorum.her zaman emeğini bizlerle paylaştın seni özleyeceğiz ara sıra ses ver biliyoruz ki kalbin bizimle seni seviyoruz..........

periza bunu beğendi.
  18. alkane

alkane Well-Known Member

alooooo kızlar nerdesiniz ya :help: bi ses verin akşamdan beri kimse gelmemiş herkes iyimi:help: Böyle olunca çok üzülüyorum ama kimseler yok:'(

periza ve (silinmiş kullanıcı) bunu beğendi.
  19. ela86

ela86 Well-Known Member

merhaba alkane ben buralardayım ama kimse yok ya çok üzülüyorum bende :(

periza bunu beğendi.
  20. yuuki_zero

yuuki_zero Well-Known Member

Burdaaaaaaa :D
    Bu arada Zincirlenmiş Duygular kitabını okudum çok bahsi geçiyordu en çok oyuncak ayı fred e üzüldüm yine yanlız kaldı :)

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş