Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Lisede bir defterim vardı. Hala var gerçi. İcinde siirler beğendiğim sözler, kendi yazdığım siirler var. Oraya bu sözü buyuk harflerle yazmisim. Ama dogru bir siz demi kim yazdıysa.

periza bunu beğendi.
  2. ela86

ela86 Well-Known Member

sela kızlar şarkılar şiirler süperdi hepsini okudum ve dinledim gökhan türkmeni çok severim filik sözde süperdi o kitap için çok uygun bir söz katılıyorum sana

periza bunu beğendi.
  3. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Karlar altında ask bitti. Kızımız gercek kimliğini saklayan ve evinden uzaklaşmış biri. Adamda dağcı ve arama kurtarmada görevli ayrıca şirketi var. Bunlar tanışıyorlar ve olaylar gelişiyor. Adam kızın gercek kimliğini öğrendiğinde biraz kızıyor ama aklı çabuk basına geliyor. Yine çerez gibi bir bd. Entrika yok, başka kadin yok tabi heyecanda yok. Sıkılmadan okuyacağınız bir kitap.

4. meleksi

meleksi Well-Known Member

kızlar şiirler çok güzeldi..fillik şiirine çok güldüm:Lv:..pelem senin sevgi insanı olduğunu çok iyi biliyorum:Lv::canim:..eun senin şiirin benim en sevdiklerimden biri..:Lv::sak sak::gül:

periza bunu beğendi.
  5. alkane

alkane Well-Known Member

Selam kızlar :)
    Süpersiniz ya :cool: şiirler çok güzeldi eunsung ve pl1 teşkkür ederim.:sak sak:
    Filik senin paylaştığın yazıda beni bitirdi :saygilar: ya ne kadarda doğru söylemiş bunları söyleyen hintli amca , belkide teyzedir.
    Paylaşan elleriniz dert görmesin:Frnds:

periza bunu beğendi.
  6. harikaya

harikaya Well-Known Member

Ben zamanın birinde bir kitabın konusunu okumuş ve çok merak etmiştim fakat kitabı bulamamıştım. Şimdi adını da unuttum. Kız evlilik teklifi organizatörüydü ve bu çok ilgimi çekmişti. Bununla ilgili bilgisi ya da daha iyisi arşivinde bu kitaba sahip olan birileri var mı?

periza bunu beğendi.
  7. alkane

alkane Well-Known Member

bende geçtiğimiz günlerdehttp://www.kuflu.com/e-kitap/21587-penny-jordan-ask-armagani.html okudum.Ben beğendim sevdiği erkek tarafından kullanıldığını düşünen bir kadın zor durumda kalıp hatta adını bile değiştirmek zorunda kalıyor.Sahiplerine ulaşamayan mektuplar, karşılıklı yanlış anlaşılmalar her şeye rağmen mutlu son:Lv:
    Tavsiye ederim okumadıysanız mutlaka okuyun:) Genelde penyy teyzenin gelişimlerini ben beğeniyorum:)

periza bunu beğendi.
  8. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Merhaba küflü kardeşliği,
    Bende ''Gizli Gerçeği'' okuyup beğendim.Yunan sevenlere duyrulur özellikle kibirli,kendini beğenmiş yunanlı jönümüz ile namuslu ingiliz kızımız....tavsiye edilir.......
    Hepinizi öpüyorum.......:)

9. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:sınavdan cıkmıs ölmüş bir halde eve geldim su cumleni okuduktan sonra ne stres kaldı ne yorgunluk:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  10. vişne bahçesi

eunsungcum:canim:şarkıyı hemen üstüme aldım ve kimseyede vermiyorum:hih:tesekkür ederim :Lv:

periza bunu beğendi.
  11. ebr

ebr E-kitap Müdavim

iyi akşamlar
    sizleri okuyordum kaç gündür ama yazamadım vakit olmadı...iki satır karalamak ne kadar zor
    olabilir ki demeyin inanın bilgisayarın başında ben oturuyorsam bayağı zor oluyor inanmayan bana birşeyler öğretmeye çalışan arkadaşlara sorabilir örn;pl1

Sharon Kendrick bitmeyen tutku benim için adama duyulan bitmeyen nefrettir ve bu konuda tek olup şahsım için bir başka bd örneği daha yoktur yani kızdıklarım oldu ama nefret asla
    Eun sung bu gizli Aşk hangi yazarın? okudum mu merak ettim

geçen hafta bd leri ben seçmiştim buradan yorum yazan

alkane ela86 elfd filik24 meleksi ve sheridan a çok teşekkür ederim ve ben de elfd gibi aynı tema olsa da Charlotte Lamb i daha çok sevmiştim

12. ferda

ferda Well-Known Member

Selam arkadaşlar. "Yılbaşına Kadar" aralık sayısının en merak ettiğim kitabıydı. Sağolsun Yelken. Yalnız kitap bence büyük hayalkırıklığı idi. Özetten güzel bir kitap olduğunu sandım ama hiç beğenmedim. Adam da kadın da sevgili adayı sekreter de hepsi bence birbirinden iticiydi. :help:

Benzer bir hayalkırıklığını "Yalansız Aşk" kitabında da yaşamıştım. :dil:Özetten kadının (haklı sebepleri vardı) adamı iyi bir benzeteceğini düşünmüştüm. Ama ne gezer? Kocasını kendine bağlayabilmek için açık seçik kılıklar alıyor, adam kendisiyle sevişmek isteyince anında karşılık (Bütün diziler böyle değil mi zaten? Ama bazıları bunu usturuplu yapıyor da bir şeye benziyor:sak sak:) veriyor. Allahım kadın sinir etmişti beni.

Şimdi bunları yazarken aklıma sinir olduğum bir kitap daha geldi. "Elmas Gerdanlık" Öfffffff onda da bence kadın tam sopalıktı. Sözde intikam için evlendi ama ne gezer? Anında adamın ayaklarına kapandı. Yine de "İstemem yan cebime koy" tavrını sonuna kadar sürdürdü.:dil:

Maşallah bütün dizilere kulp taktım di mi?:zuhaha:

13. vişne bahçesi

arkadasım suaralar sınav gunlerim ve cok önemli gecmem sart :eek:ff:bende yorum yazcam persembeden sonra rahatlayınca :canim:eek:kudum ama kafam rahatken yazmayı cok seviyorum ;)

periza bunu beğendi.
  14. alkane

alkane Well-Known Member

Bende kendi kendime vişne nerelerde acaba niye hiç uğramıyor bi sorun var diye düşünmüştüm.:eek:ff: Neyse sınavlar yüzünden gelmediğini anlayınca sevindim.;) (insan sınavllara ne kadar sevinebilir o ayri bi konu ama :p )
    Sana tüm sınavlarında başarılar diliyorum :Frnds:

periza bunu beğendi.
  15. alkane

alkane Well-Known Member

Demek WADE 'den daha kötü bir bd erkeği var hıııı ilginç:zuhaha::zuhaha:
    (ben onun yeri doldurulmaz sanıyodum odunluk vb. konularda ama yanılmışım demekki) :help:

Ben bu Ren'i merak ettim doğrusu çirkin ve zengin değil ilginç bir bd erkeği :füü: bunuda okumak istedim şimdi hemen listeme ekliyorum;)

periza bunu beğendi.
  16. eun sung

eun sung Well-Known Member

Canımm yorum için bir arkadaşın kitapları bitirmesini bekliyorum ondan sonra yorumumu yazacam diye sabrediyorum kitap Fiona harper gizli aşk diye biliyorum bill i sevdim...İyi bd erkeği gurubundan ....:Lv::gül:

Dediklerine katılıyorum yılbaşına kadar ı yeni okuyacam kesin sinir olacağım ama neylersin merak işte:zuhaha::zuhaha:

Aynen rahat kafayla yazıp abartarak yazmayı uçmayı seviyorum bende :zuhaha::zuhaha:
    Zaten zakkum sever diye ilk aklıma kendim ve sen gelmiştin canım

17. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ondan kötü olduğunu düşünemiyorum ancak bende çirlkin çalışkan zengil değil kısmından dolayı senin gibi listeye aldım o kesin:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  18. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Ren Kesinlikle kolonlara listesine alınacak biri. Ayrı dünyalar benimde sevdiğim bir bd. Yazık adam kızın gercek kimliğini öğrenince çok kötü olmuştu.

Hannah bernard - kural hatasını okudum. Benimde bu aralar okuduğum kitaplarda da hiç entrika, başka kadin falan yok. Hepsi cerezlikti. Bu da öyle. Yalnız komik taraflarida vardı. Bazı yerlerde güldüm. Adamımız burada veteriner. Öyle multi milyoner degil. Kızımız Ogretmen ve Alaska'ya geliyor. Adamla komşular. Ben severek okudum. Sıkılmadan okuyabileceginiz bir bd.

19. ela86

ela86 Well-Known Member

Anne Hampson Kin bu rada yorum yazan arkadaşlardanbirinin tavsiyesi üzerine (kim olduğunu tam hatılayamadım ama) okumaya başladım ve bitti fena değildi kan davası gibi bir sebep yüzünden evlenen çift kadının para diye saçmalaması adamın kadını süründürmesi falan değişikti genelde bd erkeği cömert olurdu ama bu başta cimri çıktı sonradan açıldı tabi yinede kitap okunabilir

20. alkane

alkane Well-Known Member

O kitaptan ben bahsetmiştim elacığım :) hatta adamın yunanistanda yaşayan yarı yunanlı :hih: olmasından şikayet etmiştim.Hatırlarsın belki , son zamanlarda karşıma hep komşu ülke çıkıyor diye söylenip duruyodum.:füü:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş