Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

evet annemle iken okuyabildiğim tek kitaptı bende beğendim ama takıldığım bir nokta vardı tabi her zaman olduğu gibi:zuhaha::zuhaha: kadın terlik giymişti ve yangında sokaktaki halleri gerisini anlatmayayım okunun:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. Pl1

Tabiki yaparım Ebrucuğum yalnız kitabın adı yazarı ve kitap hakkında kısa bilgi verebilirsen bana özelden kapağın yarın aksam elinde:füü: (gündüz iş ve yine anneme gidecem ancak akşama yollayabilirim ;) )

periza bunu beğendi.
  3. Pl1

911 pl1 döndü arkadaşlar:zuhaha::zuhaha:

hepinize ilginiz için teşekkür ederim, annem şu anda daha iyi ama fazla konuşamıyor sesi kısılıyor onun dışında çok şükür iyi babama emanet edip geldim yurduma yuvama...

Home home sweet home diyerek giriştim ev işine, oğlan iyi dağıtmış valla birde bana topladım anne merak etme diyordu :zuhaha: :zuhaha: topladığı bu ise toplamadığı ne olurdu merak ettim valla:zuhaha::zuhaha:

bu arada Ebru ve Filik kitaplarınıza isterseniz bir son ütü yapayım ne derseniz hem bu arada nasıl bir kapak yapacağımı da kafamda tasarlamam kolay olur...

SON ÜTÜ : Emma ve benim word düzenlemelerine yaptığımız son kontrollere verdiğimiz isimdir :füü:

merak edenlere sözlük anlamını yazayım istedim :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

911'im gelmiş'' HOŞGELMİŞ'' safalar getirmiş....özledik seni...
    platesten geldim seni görünce sevindim...herkesin yeri başka bu sitede...:)
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OOM8RhPjoO0&feature=fvwrel]Hastalıkta Sağlıkta (Mustafa Ceceli) - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  5. Pl1

teşekkür ederim;)

periza bunu beğendi.
  6. sel

sel Well-Known Member

arkadaşlar ve özellikle eun sung kim sam soon u izleyebileceğim bir yer var mı yaa esas adam çok yakışıklı:) :):) bi de dizi tavsiyelerine devam edebilir misin.

periza bunu beğendi.
  7. ebr

ebr E-kitap Müdavim

sevgili pl1 önce annene acil şifalar dilerim
    kapak için çok aceleye gerek yok çünkü daha 3 bölüm var çevrilmemiş
    sana özelden konusunu ve diğer bilgileri veririm
    son ütüyü filike sor ben tek bölüme iki ütü yaptım 3. sü yolda ama filike yollamaya korkuyorum bir karar ver artık diye bağıracak sonunda

periza bunu beğendi.
  8. meleksi

meleksi Well-Known Member

aysa geçmiş olsun..:gül:

sevdiğiim bdlerden biridir..arada açar okurum..kıza çok üzülmüştüm ben de..

ben de okumalıyım bu bdyi..:canim: bu arada yeni işin hayırlı olsun..

periza bunu beğendi.
  9. alkane

alkane Well-Known Member

Pl1ciğim hoş geldinnnnn:D:canim: İyiki döndün sensiz biscolata rekalamını çekiştirmesi biraz yavan kaldı sanki;)

Aysacığım Saul Lisazo 'yu gogle amcadan arayıp buldum :) Bencede ondan bd
    erkeği olur:)

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

Ama George Clooney'nide süper olur bence nedersiniz;)
    Adam şarap gibi yaşlandıkça daha yakışıklı ve karizmatik olmuş sanki ya :Lv:

Do you find George Clooney attractive?
    (bu şarap gibi sözü genelde kadınlar için kullanılır ama neyse....:zuhaha::zuhaha:)

Tabi bizden biri olan Ayhan Işık mükemmel bd erkeği olurdu

periza bunu beğendi.
  10. Pl1

teşekkürler Alkaneciğim özlenmek güzel şey;)

bu arada Clooney size büyük gelir yaşı yaşıma huyu huyuma bırakın bende kalsın Antonyom kıskanmaz nasılsa :zuhaha::zuhaha: birbirlerinden haberleri olmadan ikisini de idare ederim ben :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  11. ekabir16

ekabir16 New Member

pl1 annene geçmiş olsun annemin olmadığı bir dünya düşünemiyorum.annene iyi bak ,bir tanıdığım annesi hastayken düşünemedi izin veya rapor almadı annesi 10 gün içinde öldü.şimdi onun pişmanlığını yaşıyor

periza bunu beğendi.
  12. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar pl1 hoş geldin sen geldin muhabbet arttı ;)
    bende jennie lucas kaderin garip oyununu okudum çok beyendim kız salaktı eğer adama güvenseydi en başından o kadar acı çekmezdi gerçi adamda pek masum değildi ama kadını yüz üstü bırakmazdı kitapta bir çok olay vardı ama kitap hoşuma gitti tavsiye ederim

13. clondike

clondike Well-Known Member

Of rahatladım. :)
    Dün akşamdan beri 3 Bd göndermeye çalışıyordum. Biraz önce 3. yü de gönderebildim. Onaylanınca okursunuz...

Barbara Hannay - Kaderden Kaçılmaz
    Julia James - Başka Şansım Yok
    Patricia Kay - Bir Haftalık Eş

Umarım beğenirsiniz...Arkasından da Lucy Monroe, Liz Fielding ve Maureen Child vermeye çalışacağım... Ama Liz 2 tane.. Bir de Jessica Hart var.
    3 Gelişim ve 1 gelişim sonrası taramıştım çok önce bir türlü düzenlemeye başlayamadım.:eek:ff:
    Bunların boyutları aynı ya, alışkanlığı bozmayayım diye peşpeşe gidiyorum. Tembellik işte...;)

14. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

pl1 annene çok çok geçmiş olsun sende hoş geldin sefalar getirdin
    Helen Broks eski gelişimlerden tanıdığımız bir yazardı ''fırtınalı günler''kitabını okudum ve ben beğendim kadının mücadelesi güzeldi aslında ikisinin de aşklarını inatla devam ettirmeleri ve kitabın sonunu beklemeden sürekli söylemeleri güzeldi sevgiye rağmen korkularımızın bizi istemesek de yanlışa süreklediği çok iyi anlatılmıştı tavsiye edilir

periza bunu beğendi.
  15. ela86

ela86 Well-Known Member

emeğine sağlık bizlere kitapları ulaştırıyorsun çok teşekkürler sevgili clondike ;)

periza bunu beğendi.
  16. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Ebr Ben 5. Bolumun ortalarindayim sen ne alemdesin. 6. Bölümü çevir diysen devam etme. Bana gönder. 5. Bölümde yarın öbür gün biter. Zamanima bağlı. Sonra son kontrolleri yapıp yazması kalıyor. Elle kağıda yazdığım icin bilg gecirecem. Ah ebr burda olsaydında yazmama yardım etseydin.

Pl ciğim hoş gelmissin. Özledik seni. Annene tekrar gecmis olsun diyorum. Kapak iyi fikir. Ben yazdıktan sonra sana gönderirim. Sen okuyup ona gore bir kapak yaparsın. Ayrıca son bir ütü çekersin.

Harikaya sana da hayırlı olsun yeni isin. Arada gir canım akşamlar torbayami girdi. Bekleriz.

periza bunu beğendi.
  17. Emma

Emma New Member

plcim canım benim hoşgeldin, senin araştırmacı pisiciliğin sayesinde bende kitapsız kalmadım indirimde bir sürü kitap aldım sana da getireceğim gelirken, eşimede ttneti tam zamanında kapattırdır ben bu parayı kitaplara veririm artık dedim de yarın gidip açtırayım dedi, ama ben olsun ben yine de pisi açmayacağım oradan almaya devam edeyim dedim :D
    aysa ben demedim sana geçmiş olsun, demir haplarımı mideme iyi gelmediğinden içemiyorum o yüzden unutkanlık diz boyu:(
    bugün ütü günü bende imdattt diyorum imdattt reklamda var ya kadınlar ütü sevmiyoruz diyorlar, sonra son model ütü tanıtılıyor yine de sevmiyoruz diyorlar bayılıyordum o reklama
    bd erkeğine şu an favori gösteremiyeceğim ama vicki lewis tompsonun kovboy kapaklarına yazarın sitesinden bir göz atın derim, bd kapaklarının çizim gibi göründüğüne bakmayın son dönemde fotolardan bilgisayarda oynayarak o hale getiriyorlar, çizik değil onlar yani videosu vardı çekimlerin HQ sitesinde:p
    bugünlük hoşçakalın

18. Emma

Emma New Member

unutkanlık diyorumda inanmıyorsunuz
    clondike unuttum sana teşekkür etmeyi bak
    barbara hannayin kitabı özellikle merak ettiğim bir kitaptı, diğerleri vardı bende ama okumamıştım daha, senin güzel tarama ve düzenlemenle okurum artık
    emeklerine sağlık

periza bunu beğendi.
  19. Pl1

Herkeşe günaydın :saygilar:

hayat güzel, yaşamak güzel burada olmak daha güzel özlemişim sizleri canım arkadaşlarım :canim: :Frnds:

Emmacığım seni ve kitapları 4 gözle bekliyorum :füü:

periza bunu beğendi.
  20. clondike

clondike Well-Known Member

Kitabın başı çok hüzünlü ama uyarmadı deme sakın!... Ben bu kitabı o nedenle hiç unutamayacağım sanırım...:'(

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş