Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

arkadaşlar bugünler içindir linklerin yarısı birazdan geliyor :Frnds:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. alkane

alkane Well-Known Member

Hepinize teşekkür ederim:Frnds: dotor 1000 mg antibiyotik ve ağrı kesiciler verdi.Sol kulağım tamamen tıkanmış temizlenmesi lazım, siz bu kulakla nasıl duyuyosunuz:help: dedi Benim cevap ise, aaaaa doktor bey benim diğer kulağım kızların bütün gürültülerini duymaya yetiyoda artıyo bile deyince doktor kocaman bir kahkaha patlattı:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  3. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Sizlere sahip olduğum için çok mutluyum...:gül:
    Okulumdaki bilgisayar öğretmeninden daha becerikli ve bilgilisiniz...ondan öğrenmeye çalışıyorum güya çok biliyor ama elde var sıfır...:dil:
    Ah eskisi olsaydı o süperdi...
    Şimdi arkadaşım gönderdiğin linkleri tek tek kopyalayacakmıyım ,kitaplara ait sayfayı açarak?

periza bunu beğendi.
  4. Pl1

evet canım eski linkleri sil bunları yerine kopyala;)

periza bunu beğendi.
  5. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Ben boşunamı diyorum 911'im diye....:)
    Harikasın yürek dolusu sevgiler....

periza bunu beğendi.
  6. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de alınabilirmiyim bir darcy lizy hayranı olarak..çok severim filmi de kitabı da..ama jane austenin en sevdiğim kitabı umut parkı..ikna da çok güzel..ama umut parkındaki fanny benim en sevdiğim kadın karakterlerden biri..hayatta hiç bir şeyin kötü yanını görmüyor..sevdiği erkek başkasına aşık..ama adamı kendine aşık etmeyi başarıyor..:'( aklıma geldi yine gidip tekrar aşk ve gurur - umut parkını okuyayım..;)

periza bunu beğendi.
  7. Pl1

rica ederim canım ne demek

periza bunu beğendi.
  8. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar bugün ancak gelebildim küflüye hava biraz açıldı bende temizlik yaptım cam falan sildim bayağı yorulmuşum kahve mi aldım geçtim neti başına şarkılar çok güzel yine eun ve pl1 çok teşekkürler pl1 ve alkane sizlerede geçmiş olsun alkane insan çocuk sesini duymasada duyuyor sağlıklı hafta sonları geçirin hepinze sevgiler

periza bunu beğendi.
  9. eun sung

eun sung Well-Known Member

beyaz tesekkur ederim cok sevdigim bir filmdir kendileri....ben plde olmayanlari bulup ancak pazartesi gonderecegim cogu var bende en gec pazartesi bitmis olur ...

periza bunu beğendi.
  10. Pl1

gecenin romantik parçası iyi geceler arkadaşlar;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ&ob=av2e]George Michael - Careless Whisper - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  11. ela86

ela86 Well-Known Member

maureen child sensiz almaz bitti klaşe bir kitap değildi her zamanki patron sekreter ilişkisi vardı ama adam hakikaten çok kabaydı kendine fazla güveniyordu ve herkesi malı sanıyordu :kzgn::kzgn: kadında kolay lokma değildi adamla uğraştı bayağı ve tatil yeri şu soğuk havalarda insanın fantazi otelde olası geliyor;):zuhaha:

periza bunu beğendi.
  12. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Kalbimi okumuşsun yine ...:p
    Bir ara bunu yollayacaktım,çok severim bu eski parçayı...:canim:
    Gerçekten 911 gibisin...:gül:

periza bunu beğendi.
  13. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

meleksi güzel bir arkadaşlığın şerefine bu parça senin için...:)
    Film olarak hangi yılı izlediğini bilmediğimden rastgele seçtim...
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qwSoJ9cltPI]Mansfield park-your eyes open - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  14. Pl1

teşekkür ederim Beyaz bende severim bu parçayı ve anısı çoktur bende:'(

periza bunu beğendi.
  15. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

İyi pazarlar küflü dostları yorumlarınızı okudum hastalara çok çok geçmiş olsun Colondike 30 yıl dile kolay ne güzel birbirinize vakit ayırabilmeniz çok imrendim
    paylaştığınız parçalara teşekkürler hep biliriz ama gerilerde bir yerlerde bırakıp unuturuz ya sayenizde çoğunu geri hatırlayıp o dönemlere nostalji yapabiliyoruz

periza bunu beğendi.
  16. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar pazar olduğu için sanırım kimse yok buralarda hava güzeldi umarım herkesin günü güzel geçmiştir :);)

periza bunu beğendi.
  17. Pl1

valla tüm gün burada idim ama 2 kitap taradım şimdide düzenleme yapıyorum ve uyudum evet güzel bir pazardı evde ve sıkıcı ve hastayım nasıl olsun:füü:

periza bunu beğendi.
  18. ela86

ela86 Well-Known Member

geçmiş olsun çok ama hasta hasta boş durmamışsın yinede ;)

periza bunu beğendi.
  19. meleksi

meleksi Well-Known Member

teşekkürler..beyaz..ben umut parkının filmi olduğunu bilmiyordum..ama kitabını çok severim..defalarca okuduğum kitaplardandır..aşk ve gururun filmini çok severim.. kitabını da tabii..

periza bunu beğendi.
  20. Pl1

bu ses yok artık :((

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU&ob=av2n]Whitney Houston - I Will Always Love You - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş