Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Çok geçmis olsun canım...

tüm sitelere şifremi unuttum diyerek yeniden şifre al en kolay çözüm bence...

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. Pl1

periza bunu beğendi.
  3. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar sabahtan beri misafirlelerle boğuşuyorum akşamda gelicekler ama aklım buradaydı bir aralık buldum hemen yazdıklarınızı okuyayım dedim zilyoner isterim bende kaslıda olsun ya :zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    eun şarkı bakanı arkadaşım şarkılar süper yine pl1 fıkralarda süper çok güldüm alkane sana ve kızna çok geçmiş olsun tabi pc nede arada yaz özletme kendini ben misafirlere pasta yapmaya kaçıyorum kendinize iyi bakın öptüm sizleri

periza bunu beğendi.
  4. yazgul09

yazgul09 New Member

arkadaşlar bir kitap vardı kız kendi halinde yaşayan bir tip bir gün bir spa merkezine giderken bir adama hafif çarpıyo öyle tanışıolar kız renkli renkli lens taıyo saçının rengini değiştiriyor sürekli hamile kalıyor sonra adam onun kaldığı binayı satın alıyor ünlü bir kayakçı adam adını hatırlayan varsa lütfen yazsın teşekürler şimdiden

periza bunu beğendi.
  5. ebr

ebr E-kitap Müdavim

bu bad blood serisi
    yaşasın ben de onu okumaya çalışıyordum
    haber verdiğin için teşekkür ederim pl1:Lv:

periza bunu beğendi.
  6. gülay

gülay Well-Known Member

geçmiş olsun alkane...insanın çocuğu hasta olunca anneler daha beter hasta oluyor...endişe ,stres insanı resmen bitiriyor...Allah acil şifalar versin...:gül:

periza bunu beğendi.
  7. yuuki_zero

yuuki_zero Well-Known Member

Selaaaam herkese bir süredir gelemiyordum yazmaya ama geldim :D

Hasta olan arkadaşlar, hastalıkla uğrasan arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun :)

Ben yeni işe girdim o yüzden artık pek boş zamanım yok ama yorumlarınızı okumaya giriyorum güzel bir bd özeti bulursam hemen okumaya başlıyorum tercihim bu yorgunluğun üstüne yunanlı bir bd olabilir :)

not : Geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun :)
    not 2 : Bir gün çocuk yapmaya karar verirsem Plcim vur beni :D

periza bunu beğendi.
  8. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

selam kızlar ben semra ..yazışmalarınza bayılıyordum yorumlarınıza gülümsüyordum ama cvp yazdığım forumlar eskide kalıyordu bu sayfayı yeni keşfettim..eskiden kadıköy'den sahaflardan alıyordum bd leri kaç aydır çocuklar hasta diye çıkamadım benim kurtarıcım oldunuz emeklerinze sağlık
    bu arada askerden kardeşi gelen arkadaş da gözü aydın

periza bunu beğendi.
  9. Pl1

asla vurmam onlar evin tuzu biberi her ne kadar kızsamda benim danama yinede onsuz olmaz:$

periza bunu beğendi.
  10. Pl1

aramıza hosgeldin Semra ama buranın bir kuralı da kitaplara yorum yapmaktır :zuhaha::zuhaha:

yorumlarını bekliyoruz:gül:

periza bunu beğendi.
  11. meleksi

meleksi Well-Known Member

geçmiş olsun alkane..yeni yeni yorum yazmaya başlayan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..:gül:

bugün bd okumadım ama bir roman aldım okuyorum..historical roman tarzı..ve daha kırkıncı sayfada ağlamaya başladım..yaklaşık 250 sayfa..artık gerisini siz düşünün..kız kendini çok çirkin buluyor ama tam bir afet..adamımız tabiki de dük..sonrası..:kz::':)':)'(

periza bunu beğendi.
  12. s_line

s_line Active Member

natalie anderson gerçekleşen hayaller olması lazım canım..

13. ela86

ela86 Well-Known Member

semra aramıza hoş geldin yorumlarını bekliyorum bende yuuki yeni işin hayırlı olsun arda gel bırakma bizi buralarda

periza bunu beğendi.
  14. alkane

alkane Well-Known Member

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum:gül:
    Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz ve dikkat edin burası bağımlılık yapıyor diyorum:D
    Plem tanıtım süperdi :Lv:eek:raya yorum yazdım bakarsın umarım ;)bu arada pcim muhtemelen gene başıma iş açacak :kzgn::kzgn:ama gittiği yere kadar gitcek artık.İyiki kitaplarımı yedeklemiştim :Lv:yoksa şimdi oturup sinirden başımı pcye indiriyo olurdum galiba:D:D

periza bunu beğendi.
  15. Emma

Emma New Member

clondike çok teşekkür ederim
    dün sahafların önünden bolca geçtim ama eşimin ruhi havası sahaf gezecek durumda değildi, kızım, alışveriş torbaları ve ben naneli şeker, su gibi isteklerle (soğuk havada aş erdiğim içimin buz gibi olması idi ne yapayım) gerçek anlamda başını döndürdüm:zuhaha:

hediye konusuda dün kurstan erken çıkıp bizi çarşıya götürdü ve hediyeler torbalarda saklı:$

bende normalde çok konuşmayı çok çok severim ama şimdiki sınırlı kaynaklarla bu kadar oluyor, ama yazılan herşeyi kaçırmadan okumaya çalışıyorum, ileride dönüşüm muhteşem olacak diyorum:Lv:

canım arkadaşım biliyorsun son günlerdeki yoğunluğumu, gece uykusuzlukları, küçük böceğimin laf taşıması (annem internete girdi şeklinde) ve eşime on yıldır istediği bereyi örmem sebebiyle (oysa ben senin başına çorap ördüm ne beresi derdim her zaman:zuhaha:) haberleri kaçırıyorum, tek dileğim tekli kitap olsunlar, resmi siteden tanıtıma bakıp yayınevine mail bile atarım bu konuda:zuhaha:

nasıl bir konu böyle :D
    gerçekleşen hayallermiş okumadım ve bakmam lazım

yeni işin hayırlı olsun, çok sevindim canım
    ayrıca plden umudu kes çünkü 39 yaşında düşünmezken düşünür duruma getirdi halime bak:zuhaha:

demedim mi:zuhaha:

görüşmek üzere burada olmadığım zaman ne kaynattığınızı hep merak eden arkadaşınız:'(

periza bunu beğendi.
  16. Emma

Emma New Member

Bir süredir HQ sitesini takip etmiyordum, belki burada da yazıldı kaçırdım
    31.12.2011 de Penny Jordan ölmüş :'(

periza bunu beğendi.
  17. Pl1

yok güzelim hepimiz kaçırdık galiba bu haberi başımız sağolsun:'(

periza bunu beğendi.
  18. pervino

pervino Active Member

Umutlarıniz yüreğinizde hep taze kalsın,kuşların heyecanı gibi kalbiniz pırpır etsin ve bir bebeğin gülümsemesi kadar gününuz tatlı geçsin...GÜNAYDIN Gunaydinnn kuflu ailesi!!!...

periza bunu beğendi.
  19. pervino

pervino Active Member

AAAAA!!! Peny jordan olmus mu :eek:ff::eek:ff: sevdigim bir yazardi
    Allah rahmet etsin...

Hasta olan arkadaslarima acil sifalar diliyorum Rabbimden.. ( Gecmis olsun)

periza bunu beğendi.
  20. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ben buna çok üzüldüm ....Çok severdim Penny Jordan ı...:':)':)'(

Pervino seni burada görmek de çok güzel ...Kitaplara yazdığın yorumları severdim...Burda da güzel yorumlarını sabırsızlıkla bekliyeceğim...Aramıza hoşgeldin...

Sen arada sırada da olsa kendini göster yeterli ...ve bd dünyasından kopma :Lv:

Hoşgeldin aramıza semraa ...Güzel sohbetler etmek dileklerimle...:gül:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş