Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Şimdi o kitabın üstüne başka kitap bitti ne demek arkadaşım sen yorum ve ayrıntılarını bildirecektin hani benim yakaladığım yeri yakaladın mı diye sormuştum hatırlarsan....Kitap okuma hızına girmeyelim kaybedersin :hih:
    Bilmiyorum yani ben yorum bekliyorum sen bilirsin artıkın ...

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. eun sung

Ben de o adamın deli tavrını seviyorum zaten ...:Lv:Bazı parçaları kopartır beni gel öpem seni,salını salını yada çılgın gibi :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  3. eun sung

Tüh tüh tüh Benim ayrıntı Profesörü meslekdaşım malesef bulamadı hahahaha ne üzüldüm...Yani kızlar eun sung 1 pl1 0 şimdilik
    ::::zuhaha: :zuhaha: ve halen merakta :Lv: Canım arkadaşım sana takılmak çok zevkli ben ne yapayım yani :gül: :saygilar::saygilar::saygilar::saygilar:

periza bunu beğendi.
  4. alkane

alkane Well-Known Member

herkeslere günaydın:)
    Eun Sungum kekiliyi sevmesemde şarkılar için teşekkür ederim;)
    Filik sesinin çıkmasına sevindim:) kitabı ve bahsettiğin kafiyeleri artık dört değil sekiz gözle bekliyorum haberin ola:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  5. meleksi

meleksi Well-Known Member

rita hunter - tatlı tuzak..kız bir aşk acısı çekiyor sormayın..:':)':)'(

hele filmin sonunda adamın kızıyla tanışıyor ya:'(..adamı kalkıp dövesim var..:rzl:

6. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar bu ara evi misafirler bastı bende koşturuyorum sürekli arada girip kaçmaya çalışıyorum işte filik ortaya çıkmana ve kitabın bitmesine sevindim çok uğraştın ama kafiyelerini çok merak ediyorum euncum avarayı çok severim severek dinledim teşekkür ederim
    bende dün gece jessica steele patron ve sekreteri okudum kitap hep aynı patron sekreter ilişkisiydi ama güzeldi sıkılmadan okudum kızdan herkes faydalanıyordu kızda kendini çok kullandırıyordu orada yeter diye bağırasım geldi ama kitap çerezlikti kızlar

periza bunu beğendi.
  7. Emma

Emma New Member

merhaba arkadaşlar
    clondike yarbayın aşkı için çok teşekkür ederim
    pazartesi günü okuyup yorumumu yapacağım, kaptanın aşkını beğenmiş, doktorun aşkında şaşkına dönmüştüm, iki kitap arasında bu kadar mı tarz farkı olur. Aslında kaptanın meşhur sürgüsü o kitabı biraz bulandırmıştı ama yine de doktorun aşkı gerçekten korkunçtu, yarbaydan umudum var.
    bu arada kaptanın aşkını plcim anneme hediye etmişti ve annem okurken sık sık bu ne ya demişti. Kaptan çok softmuş, ayrıca sürgüye annemde takmıştı :D
    ben yokken plme iyi bakın, euncum ona neşeli şarkılar yolla ki bunalıma filan girmesin
    pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın

8. eun sung

Emma nın ricasıyla pl1 in neşesi artsın diye ...:) Büyük sorumluluk bu ;) Emma yazdığını görür görmez bu şarkı kulaklarımda çınladı resmen ....:Lv:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jU_41z0Y3hk]Barış Manço - Bal Böceğim - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cHH_J2IiZMg&feature=related]Barış Manço - Aynalı Kemer ( 1978 / 1979 / TRT Yılbaşı Programı ) - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4kGvlESGvbs]Jennifer Lopez - Love Don't Cost A Thing - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AhlZjIjiFVQ&feature=related]Jennifer Lopez - If You Had My Love - (my HD) - stereo - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  9. eun sung

Günün fıkralarınıda gitmeden paylaşalım....

Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama – Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da – İki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş..
    Cin :
    - Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş..
    Adam :
    - Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş..
    Cinin cevabı çok kısa ve net :
    - Köprü kaç şeritli olsun ? demiş..

14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz;
    — Kocacığım! Rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun…
    —Eee
    — Ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun?
    — Eeeee!!!
    …— Bir inci kolye! Sence bunun anlamı ne olabilir?
    Adam gülümser:
    — Bu akşam öğrenirsin sevgilim, der.
    Akşam olur adam elinde güzel bir paketle eve gelir.. Kadın gözlerine inanamaz; çok heyecanlanır:
    - Kocacığım sen bir harikasın!..
    Kadın paketi aceleyle açar.. Kutunun içinden bir kitap çıkar. Üzerinde;
    “RÜYA TABİRLERİ” yazmaktadır!!

Fıkra gibi ama gerçek : )
    Tarih : 1960 lı yıllarda bir gün.
    Yer : Elazığ ruh ve sinir hastalıkları hastahanesi.
    Olay : Nasıl olduysa 423 hasta, hastaneden kaçar ve Elazığ sokaklarına dağılır. Dönemin başhekimine danışırlar. Doktor bey ne yapalım? derler. Doktor, bana bir düdük verin ve arkama yapışarak gelin der. Doktor önde, arkada 4-5 personel çıkarlar sokağa. Düüüüt, düüüttt diyerek trencilik oynayarak Elazığı dolaşırlar. Bütün deliler bu kuyruğa girerek vagon olurlar. Hastaneye geldiklerinde ise sayı 600 ü çoktan geçmiştir : )

periza bunu beğendi.
  10. ebr

ebr E-kitap Müdavim

ben kafiyeli mektupta takılmış ve topu filik e atmıştım ama iyi ki öyle yapmışım...
    sanırım aramızdan yeni bir Shakespear(umarım doğru yazmışımdır) çıkıyor bakınız;filik son mesaj
    eun sung ve filik in fıkralarına bayıldım teşekkür ederim

penny jordan anma haftası mı düzenlesek...en sevdiklerimiz veye en iyi üç kitabı gibi...

periza bunu beğendi.
  11. alkane

alkane Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    İlahi eunsung nerden buluyorsun bunları ya :D :sak sak: Akşam akşam öldüm ya gülmekten Allah'da seni güldürsün canım :Frnds:

periza bunu beğendi.
  12. alkane

alkane Well-Known Member

Bende uzun zamandır kitap okuyamıyordum:eek:ff: Ama geçenlerde okuduğum İspanyada Aşk bd sine şöyle bi göz attım. Bu kitapta adamamı yoksa kıza mı daha çok kızmalıyım karar veremedim:kzgn: Siz nedersiniz??

13. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Hep kadın bekler tüm yüreğiyle...oysa erkek evlenir çoluk çocuğa karışır...zamanla adınıda hatırlamaz ya işte bazen çocuklarına iş olsun diyede eski aşkların adını verirler...:dil::dil:
    Sanırım kadın yüreği hassas...erkek çabuk unutuyor....:bye:

Adamı döverken sana yardım edebilirim...;)

periza bunu beğendi.
  14. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

sonunda geçen haftanın kitaplarına yorum yaptım:zuhaha::zuhaha: hastalık hasta bakıcılık derken ancak sıra geldi:zuhaha::zuhaha:
    darısı bu haftanın kitabına ama çaktırmayın Clondike e bu kitapları daha önce okumuştum:füü:

periza bunu beğendi.
  15. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Ebr kitaptaki mektuba güzel bir kafiye uydurdum. Adam diyordu ya hani dört satte yazdım diye valla benim ki yarım saat sürdü.

Eun sung Allah da hep seni güldürsün öldüm gülmekten. Fıkralar çok güzel. Bir tane de ben yazayım. Aslında karikatür ama bulamam şimdi onu.
    Kelli felli bıyıklı bir adam takmış önüne önlüğü çamaşır asıyor. Karısı da camdan dışarıyı seyrediyor. Karsı evdeki adam çamaşır asan adama sesleniyor. "ya abi bu kadarda olmaz ki abartıyorsun ama" çamaşır asan adam cevap veriyor. " ben kimseye karısını çalıştırıyor dedirtmem tahirrr"

periza bunu beğendi.
  16. alkane

alkane Well-Known Member

Bende şimdi kendime kahve yaptım, yanınada çikolatamı aldım,:Lv:geçtim pc nin başına bi taraftan Okan'ı izliyorum, bi taraftanda kitaplarımı inceliyorum acaba ne okusam diye......
    (Sizce benim bu keyif ne kadar sürer dersiniz?):zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  17. meleksi

meleksi Well-Known Member

bence de anket gibi bir şeyler yapabiliriz..penny jordan unutulmayacak bd yazarlarında..ben ilk üç penny bdmi hemen yazabilirim..ideal koca..zorba sevgili..ve dükün karısı..:)

en fazla on beş..bilemedin yirmi dakika..:zuhaha:

18. clondike

clondike Well-Known Member

Sleepless sağ olsun haftanın kitaplarını seçmiş..
    Lynne Graham - Zor Kadın
    ve
    Carole Mortimer - Küçük Cadı

Bir sonraki haftanın ebesi de ekabir16...

Çok teşekkürler Sevgili Sleepless... :Frnds:

periza bunu beğendi.
  19. eun sung

Merak etme canım kızlar fazla alışmana izin vermez bu duruma :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Benim için de aynı liste geçerli hatta ilk üçü ideal koca James im doldurur bile ama tüm penny ler güzel zaten....:saygilar::gül:

Güzel kitaplar seçmiş...:Lv::sak sak:

periza bunu beğendi.
  20. bahtiyar

bahtiyar New Member

çok teşekkürler

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş