Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Bu filmin en çok sevdiğim yerlerinden biridir....sağolasın canım ...

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

günaydın küflümün güzel bayanları:Lv:

periza bunu beğendi.
  3. alkane

alkane Well-Known Member

Günaydın kızlar:)
    Geçenlerde Dilek Kuyusu adlı bir gelişim okudum ve sinir oldum.:kzgn::kzgn:Benim için tam bir zaman israfıydı.:eek:ff:Eminim çevirmen bunları duyacağını tahmin etseydi kitabı hiç çevirmezdi.Kitapta sırf kızın kendinden bahsetti durdu yazarımız yani hiç erkek kahramanla ilgili ayrıntılar yoktu.:kzgn::kzgn:Ha şimdi, ha sonra çıkar bişeyler derken, kitap bitti.Zaten anlamam lazımdı kitabın kapağında yalnızca kızın resmi vardı.:dil:Genelde kapakta tek kızın resmi olunca böyle kitaplar ortaya çıkıyor.:kzgn::kzgn:ben böyle bi bd daha okumuştum,aynen bu kitap gibiydi, ama belki bu farklıdır diye okumaya başlamıştım ama malesef...sanki bd değilde biyografi okuyomuşum gibi hissettim.:kzgn::kzgn:Kimseye tavsiye etmiyorum:füü: tabi byografi ve bd karışımı bi şeyler okumak isterseniz o ayrı:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. ela86

ela86 Well-Known Member

selamlar güzel bayanlar bugün sonunda ders çalışmaya devam edeceğim ama önce sizlere bakayım dedim eun pl1 şarkılar için teşekkürler filik sanada kolay gelsin hepinize sevgiler

periza bunu beğendi.
  5. Emma

Emma New Member

selam kızlar
    plcimin paylaştığı bana da kitabını verdiği Umuda yolculuk kitabını okudum son günlerde
    tam kahkaha bombası bayıldım
    kitap için teşekkürler plcim

periza bunu beğendi.
  6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

devamı 2 kitap var onları alayım sana canım, feda olsun sana;)

periza bunu beğendi.
  7. meleksi

meleksi Well-Known Member

flaş flaş flaş..http://www.kuflu.com/gruplar/36-beyaz-dizi-sevenler.html bd severlerde..haftaya okunacak kitabı uzun araştırmalardan sonra buldum..merak edin canım..öyle hemen söylemem..az sonra..:cool:

yalnız ebe konusunda iki arkadaşımıza haber gönderdim cevap alamadım..cevap beliyorum..:help::help::help:

periza bunu beğendi.
  8. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Merhaba dostlar,
    Biraz önce Margaret Way'in ŞÜPHE adlı kitabını okudum.Bana Mary Wiberley'in MİRAS (gelişim) adlı kitabın anımsattı.Ufak tefek farklar dışında ...aynı yazarın elinden çıkmış gibiydi...ama okumaya değer diyorum...
    Ayrıca Dante inferno'su bu kitapta geçiyor ateşi izlemeye gidiyorlar...
    Yıllar sonra babasıyla karşılaşan kızımız ve babanın genç ortağı...kızı bencillikle suçluyor,ortaya çıkışını babanın parası için olduğunu vurguluyor falan...baba kız ilişkisi harikaydı ancak sona doğru yürekler yanıyor....''Neden...Şimdi Bu Oldu mu'' demekten alamıyor insan kendini yıllar sonra kavuştular bari kitaplarda mutlu son olsun değil mi...............

periza bunu beğendi.
  9. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Bugün o kitabı bende okudum sonu güzel bağlamadılar bence de

periza bunu beğendi.
  10. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Elizabeth Bevarly - Baştan Çıkarma / Marigold, Indiana (Monahan) Serisi 3

Bunu okudum biraz önce sonuna kadar gelebildiğim için tebrik ediyorum kendimi..pes etmedim bitirdim iyi geceler :)

periza bunu beğendi.
  11. meleksi

meleksi Well-Known Member

söz verdiğim gibi haftanın bdsini açıklıyorum..okuyun bol bol yorum yazın..bd mize gelince..http://www.kuflu.com/e-kitap/39335-deanna-talcott-ask-perisi-soulmates-serisi-2-a.html çok romantik bir bd..bencede aşk bir sihirdir..

bdmizin konusu ise..

Adını aşk tanrıçası Cupid'den alan Cupid Jones, anne tarafının diğer kadınları gibi özel bir çöpçatanlık becerisine sahiptir. Ama bir hata yaparak Bork Riley'in, internetten bularak evlenmek üzere olduğu Moira'yı, kasabanın sevilen erkeklerinden Jake ile baş göz edince, bir an önce evlenmek isteyen yakışıklı kovboy Bork başına kalır.

Kaderin bir oyunu sonucunda; kendisi bir aşk perisi iken aşka hiç inanmayan, evlilik için aşkı son şart gören yakışıklı kovboyla evlenmek zorunda kalır...

hem de kovboylu bdmiz..;)

periza bunu beğendi.
  12. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Margarat way şüphe yi ben de okudum. Beyazın dediği gibi dante'nin inferno su diye bir cümle geçiyor. Kitap güzeldi. Sonu hızlı bitti. Sonunu pek beğenmedim. En çok güldüğüm ise kızın her iki cümlesinden biri ya "bana inanmıyorsun" yada " beni anlamıyorsun" oldu.

periza bunu beğendi.
  13. ela86

ela86 Well-Known Member

bende kat ve matadoru okudum balfour kızların hikayeleri güzel oluyor bu da güzeldi ben sevdim iki insanın hem kendileriyle hemde korkularıyla yüzleşmesi vardı güzeldi tavsiye ederim

periza bunu beğendi.
  14. Emma

Emma New Member

Slm kızlar
    elizabeth Bevarly Montana serisini bende okumuştum vakti zamanında hatta carole mortimer gizli bakire kitabını okuyup marigold Montananın birinci kitabının adının aslında Gizli Bakire olması gerektiğini düşünmüştüm, çünkü kitap dedikodu sonucu kitabın yarısında hamile olmadığını anlatmaya çalışan diğer yarısında ise bu hikayeyi reddetmeyi bırakıp abartılı baba hikayeleriyle olayı körükleyen kızla ilgiliydi
    birde Balfour kızlarının (birisi çöllü olmasına rağmen dişimi sıkıp) hikayelerinin Türkçeye çevrilenlerini bende okumuştum, özellikle çöllü olan gorgunçtu benim için:zuhaha: aslında bella başta kum kum her bitaraf kum diyerek umut vaadetmişti ama sonunda :kzgn::kzgn: ama ben bu seriyi sevmedim diyebilirim:dil: Sophie bir derece daha iyi gibiydi seçmek gerekirse:füü:
    Carole Mortimer Gizli Bakirenin adını anmışken diyeyim ki neresi gizli idi, kimse ona sormadıki, ya da merak etmedi aksini iddia etmedi, esas adamla 3 gün görüşüp ben aşığım diyen bir kız zaten:hih: neyse sarmamıştı :bye:
    gideyim ben sanırım bd okuma beğenme günlerimde değilim anlaşıldı:$

periza bunu beğendi.
  15. alkane

alkane Well-Known Member

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.;)
    Ben bugün biraz yoğun olacağım.benim 2 numara uyansın alışverişe gitmem gerekiyor,oradanda pazara uğrayacağım.Allahtan arkadaşlarım gelecek yoksa ne olurdu halim düşünemiyorum:help::help: ben bu günlerde pek kitap okuyamıyorum:eek:ff:hiç vaktim kalmıyo ya :eek:ff: vaktim olduğundada nette alış veriş yapıyorum:D:D ne güzel dimi:D eşim bana bütün şifreleri bıraktığına pişman olucak sanırım:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

(yok valla indirimleri takip ediyorum ve hediye çeklerimi kullanıyorum.öyle har vurup,harman savurmuyorum yani):cool:

periza bunu beğendi.
  16. zipper

zipper quae nocent docent

kat ve matadoru ben de okudum.kızı çok boş bulmamın dışında okuması güzeldi diyebilirim..

periza bunu beğendi.
  17. ela86

ela86 Well-Known Member

merhaba hanımlar bende bugün ders çalıştım akşamda gezmeye gideceğim hepinize iyi hafta sonları dilemek için uğradım hepinizi öptüm

periza bunu beğendi.
  18. clondike

clondike Well-Known Member

Aklımda iki konu var...
    Birisi BD lerle ilgili. Diğeri değil. Üzerinde düşünün diye buraya yazan arkadaşlarımın daha fazla ilgileneceğini bildiğim için ondan da burada bahsedeceğim. (Bu arada bu başlığa mesaj yazan kişi sayısı az olabilir ama müthiş bir okunma ratingi var. En çok okunanlarda 1. sıraya çıkmışız. Ayrıca sizler burada bir kitaptan bahsettiğinizde ta en altlardan çıkartılan o kitap birden talep görmeye başlıyor. İndirme sayısı yükseliyor. :füü:)

İlk konu BD lerde arama yapabilmemiz için anahtar kelime ve deyimler üretmek.
    Yani bir takım kriterler oluşturacağız. (Babasız büyüyen çocuk, uzun süreli ayrılık, eski sevgili, intikam, ihanet, patron-sekreter, kadın ve erkeğin mesleği, hastalık adı, olayın geçtiği ülke, ayrılık nedeni, metres vs.. ) Bizler belirleyip üzerlerinde anlaşmaya vardıktan sonra herkes okuduğu BD yi bu kriterler altında değerlendirecek ve hangi anahtar sözcüklerin o BD için kullanılabileceğini yazacak. Sonuçta filtreleme yapabileceğimiz kendi arama motorumuzu oluşturabileceğiz. Çok uzun soluklu bir çalışma bu biliyorum ama bir yerden başlamamız gerekli. İngilizce versiyonları var. Ama ben anahtar kelimelerin daha çok çeşitlenebileceğini düşünüyorum. Herkesin dikkat edeceği noktalar farklı olabiliyor çünkü. Bunu bir düşünün....;)

İkinci konu. BD dışı ama hiçbirinizin ırak olmadığı bir alan. Historical Romanların serileri... Son dönem atak yapan historical romanların çoğu seri biliyorsunuz. Örneğin yeni çıkan Gül ve Diken, Kollarımdaki Yabancı'nın devamı ama bu kitabın içinde yazmıyor. Okuyunca fark ediyorsunuz. İlk kitabı okumadan 2. yi okursanız gerçekten çok şey kaçırıyorsunuz.
    Salt historical romanlar değil. Nora'nın Eve Dallas'ı gibi yayınevinin bile baskı sıralamasında hata yaptığı kitapları seri listesi ile doğru sıralamaya sokup bir başvuru kılavuzu oluşturabiliriz. Bunu da düşünün...:cool:

Yeterli sayıda katılım olursa Sevgili Nerissa'dan konu başlığı ve yöntem için yardım rica edebiliriz diye düşünüyorum. Ne dersiniz?:Frnds:

periza bunu beğendi.
  19. ela86

ela86 Well-Known Member

bu konuda bizlere yol gösterdiğin için çok teşekkürler bence harika bir fikir 1. konuda haklısın hemde bdleri sınıflandırmış olacağız böylece okumakta kolaylaşıcak herkes istediğini seçebilicek
    2.konuda seri olarak okumak bencede çok güzel oluyor kitapta bahsedilen herkesin hikayesi ve konuları arka arkaya olunca daha güzel :)

periza bunu beğendi.
  20. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Herkese merhaba. Bugün biraz gezdim sonra kayınvalideme gittim. Esimin teyzesi burda. Çok iyi zeytinyağlı sarma yapar. Gorumcemin cani çekince aksamın sekizinde yapmaya başladı. 3 kisi sardık 11 de bitirebildik. Bir ay ye ye bitmez. Benim sardıkların biraz bozuk oldu ama neyse.

Clondike fikirler güzel bence nasil yardımım olur bilmiyorum. Ama su arama motoru kısmı güzel. Bazı kitaplarda konu aynı ama ince ayrıntılar var aklımızda kalan mesela biri sormuştu bir kitapta kızın cam ayakkabıları vardı. Mesela o kitaba bu da eklenebilir. Bulmak daha kolay olur. Serilere gelince o konuda da haklisin cogu kitap var bende tekrar okuyacağımda hangi sırada okuyacağımı karıştırıyorum. Böyle bir bilgide işimize yarar.

Bu arada bu bolumun en çok okunan bölüm olduguna sevindim. Umarım daha da artar.

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş