Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. clondike

clondike Well-Known Member

Bir örnek vereyim.

Historicaller için:

http://www.historicalromancewriters.com/seriestool.cfm

BD ler için:

http://www.contemporaryromancewriters.com/seriestool.cfm

En eğlencelisi de historicalleri karakter tiplerine göre taratmak. Ama uzun sürüyor.

http://www.historicalromancewriters.com/charactertype.cfm

Nayiri bunu beğendi.
  2. eun sung

eun sung Well-Known Member

Demi müdür fıkrasında kimki bu nasıl bir öğrenci diye düşünürken birden müdür deyince evet haklı diyor insan içinden....Fıkrada bile filozofluk yapıyorum ya çok çalıştım beynim sulandı herhalde kızlar...:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Ayrıca leman sam ın o akıcı ses tonunu ve hüzünlendirmesini severim ...Sizlerle paylaşınca daha güzel oluyor...:Lv:

periza bunu beğendi.
  3. eun sung

Sayfaları açınca otomatikmen resimlere dalsamda demek istediğini anladım ...Evet bence o sıralamalar güzelmiş...Amam resimlerde çok güzel ya ...Sağolasın benim çalışkan arkadaşım:Lv:

periza bunu beğendi.
  4. Emma

Emma New Member

Bu arada ben puzzle ı tamamladım
    bu resmi webden buldum bu arada ben çekmedim, iki kutu puzzleım daha var başlasam mı acaba:kzgn:

5. alkane

alkane Well-Known Member

Selam kızlar:)
    Bugün canım hiç bişey yapmak istemiyor:eek:ff: pelemin dediği gibi bugün pzt.ve yapılacak yığınla iş var ama benim hiç bişey yapmaya niyetim:D:D:D yok ne güzel dimi:p
    Ben en iyisi işi gücü bırakıp biraz bd okuyayım bari :cool:zaten yağmur da yağıyor:kzgn::kzgn:
    Hepinizi öpüyorum:mjk::Frnds:

periza bunu beğendi.
  6. alkane

alkane Well-Known Member

Doğuma ne kadar kaldı? ve bi puzzle ı ne kadar sürede yapıyosun? puzzle yaparken rahatça oturup kalka biliyomusun yani rahat hareket edebiliyomusun? Şimdi..... bu soruların cevabına göre ya tekrar başla yada başlama:D:D:D

periza bunu beğendi.
  7. ekabir16

ekabir16 New Member

kitapların historicalı dizilerin historicalı hell on wellsin 5 bölümünü izledim .tabii bir de muhteşem yüzyıl

8. eun sung

Buna pazartesi sendromuyla yağmur sendromunun birleşmesi diyoruz ...:zuhaha::zuhaha:En güzel bd okuyarak atlatırsın süper seçim:zuhaha::zuhaha::zuhaha::cool:

periza bunu beğendi.
  9. ela86

ela86 Well-Known Member

merhaba güzeller dün geceki gazla 300 geçti çözdüğüm sorular ama bıraktım artık kafam sulanmaya başladı euncum şarkılar ve fıkralar süper teşekkür ederim burada yağmur var keyfim yoktu ama çalıştım yinede bd okuma isteğim var alkane işi boşver en iyisi oku sen ben sana yardıma gelirim daha sonra :) beraber temizlik yaparız olur mu emma senide tebrik ederim canım puzzle bitmiş clondike arı gibi çalışıyosun bizlere kitap yolluyorsun çok teşekkürler

periza bunu beğendi.
  10. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Clondice....sevgili arkadaşım kesinlikle süper fikirlerin.Pazarlama uzmanı gibisin...iyi ki küflüdesin....:)

periza bunu beğendi.
  11. meleksi

meleksi Well-Known Member

şiirler şarkılar fıkralar için teşekkürler..fikrimin ince gülü için ayrıca teşekkürler..leman samın sesi de şarkılarda çok güzel..:Lv:bana esmeyi anlat..bana sevmeyi anlat..:gül:

300 soru çözmüşsünüz kolay gelsin..bunun kaç tanesi doğru kaç tenesi yanlış..onu da yazın bakayım..bence 300 netiniz vardır..daha azını kabul etmiyorum ona göre..

siteler güzel..kapak resimleri de güzel..

emma puzzle nasıl yapıyorsun..ben üç parçadan da olsa puzzle yapamam..sana hayranım..:D

eun= james:mjk:
    ve
    meleksi+:Lv:sergei:Lv:=bd
    yukardaki denklemlerindeki kalp işaretleri ne anlama gelmektedir?

A) meleksinin :Lv:sergei:Lv:ye olan sevgisi..
    B) eun un james e olan ilgisi..
    C) :Lv:sergei:Lv:nin meleksiye olan aşkı:cool:..
    D) jamesin eun a olan sevgisi..
    E) Hepsi..

kpss ye çalışan arkadaşlarıma test bile hazırladım..sevgilerle..:Lv::gül:

periza bunu beğendi.
  12. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Merhaba kızlar sınava çalışanlara kolay gelsin inşallah basarili olursunuz.
    Emma puzzle çok eğlenceli bir uğraş ama masanın üzerine eğilmek kalkmak saatlerce oturmak senin icin zor olabilir. bende heveslenip yapmıştı bir ara. Gorumcemde yerde yapmaya kaktı belini zorladığından fıtık oldu. Onunla uğraşıyor şimdi. Ben daha çok siyah beyaz olanları seviyorum. Onları yaptım zaten. Mesela sarı taksili newyork, mavi arabali arkasında eyfel kulesi olan birde bı kanal önünde kırmızı bisiklet olan şimdi kırmızı telefon kulubeli Londra arıyorum. Bulursam onuda yapacagım. Şimdiye kadar 5 adet 1000 parça 1 adet 1500 parça yapmisim. Ama asacak yer olmayınca bıraktım. Çok zevkli bir uğraş gercekten. Durumun elverirse yap ama sakin belini falan zorlama.

periza bunu beğendi.
  13. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Merhaba sevgili dostlar,
    ........
    AŞKIN DÖNÜŞÜ....dönmesede olurdu diyorum ben...
    Sevdiğiniz adam... ki size büyük acılar yaşatan kişi 3 yıl sonra karşınıza çıkıyor ve ''Seni hayatımda istiyorum.'' diyor.
    Acaba 2. şansı hakediyor mu..Beraberlikleri sırasında aynı günde iki şey öğreniyor Mary,
    1-Hamile
    2-Çocuğun babası başkasıyla nişanlanmış...
    Bu durumda ne yapılabilir....kaçıyor ama adam onu bulup ''METRES''İ olarak devam etmesini istiyor.Düzgün bir İngiliz eşe,seksi bir metrese aynı anda sahip olmaktan hoşnut bir adam...Evleniyor......... söylemiyor hamileliğini,doğumda bebeği kaybediyor yaşadıklarından sonra bir de bu acı yükleniyor omuzlarına...ailesine geri dönüyor ve herşey yoluna girmişken büyükbabanın cenazesinde Kane çıkıyor karşımıza..''Seni metresim yapmanın cezasını daha ne kadar ödemem gerek ''diyor.

Kız uzaktanda olsa onu izlerken adam 3 yıl boyunca kızı merak edip aramıyor bile...Kadın kolay affetti..bazen gidene kapıyı hiç açmamak gerek diye düşünüyorum...Kane beni hasta etti.Ölen bebeğin kendi çocuğu olduğunu öğrenincede kızıyor beyfendi...acaba buna hakkı var mı?
    ...............
    Çok sinir bozucu bir kitaptı.Bazen yazar da saçmalıyor.Kadın parasızlıktan kaybediyor bebeği... beşparasız beraberlik boyunca tüm masrafları adam karşılıyor...ama ailesi süper zengin adama ihtiyacı bile yok...bu kısmı anlayamadım....:)
    __ Neden bu kadar kolay affediyor bu kadınlar...?
    __Neden beş parasız ,bir adama bağlanıyorlar...?
    __Eş değil de metres olmaya layık görünürken neden affediyorlar....?
    __Neden kadınlar adamların hayatını merak edip uzaktanda olsa izlerken adamlar tenezzül edip uzaktanda olsa kadınları izlemez sevmek bu kadar ucuz mu ki en çokta''Düzgün bir İngiliz eşe,seksi bir metrese aynı anda sahip olmaktan hoşnut '' bir adam için kendini üzmesiydi sinir olduğum...
    .....
    İşte böyle dostlar Kane den hoşlanmadım...Onu affettiği için de Mary'ye de sinir oldum.

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Merhaba,
    Çok fazla yazmasamda mümkün olduğunca yazdıklarınızı okuyorum.Okuyacağım kitapları seçerken de sizin tavsiyelerinizden çoğu zaman faydalanıyorum.Okuyup buraya yazdığınız kitapların ismini yazarken yazar ismini de verirseniz çok sevinirim.Arşivimde yazar ismine göre sıralama olduğu için bu şekilde aradığım kitabı bulmak daha kolay oluyor.Biraz üşengeçlik benimkisi biliyorum :$
    Çok teşekkürler :gül:

periza bunu beğendi.
  15. meleksi

bu aşkın değil eziyetin dönüşüymüş gibi geldi bana..kane egoist bir insanmış..neden bu kadar kolay affediyorlar diye sormuşsun..aşktan diyeceğim olmayacak..bu kadar eziyet eden bir adam sevilebilir mi? bd kızları biraz dediğim dedik olsalardı ne olurdu sanki..:kzgn::kzgn::kzgn:

bu bdnin sonunu tekrar yazalım..mary asılında kanei değil onun uzak akrabası olan milyarder tobyi sevdiğini anlar..kane e tekmeyi basar..tobyle mutlu nutlu yaşar..toby den ikiz çocukları olur..biri kız biri erkek..kane de batar..sokaklarda aç billaç gezer..nasıl beğendin mi sonunu beyazcığım?:Lv:

periza bunu beğendi.
  16. clondike

Katherine Garbera - Aşkın Dönüşü / Ç.Y. Secret Lives of Society Wives Serisi-5
    Bu serinin bütün kitaplarında beni de deli eden bir şeyler vardı. Zayıf bir kadın Mary... Aşk böyle bir şey olamaz., olmamalı...

Hah şöyle... Ellerine sağlık...:zuhaha::zuhaha:

17. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

canım dün bende bir ara alayım dedim ve netten birkaç yere baktım bak sana adresleri vereyim galiba bunlar toptancıları:füü:

Puzzle Galeri | Türkiyenin en büyük puzzle stokundan sipariş günü gönderim garantisi.

1000 Parça Puzzle,1000 Parça Puzzle,Puzzlesepeti.com.tr | Yetişkin puzzle | Çocuk puzzle | Kişiye özel puzzle | 3D puzzle

birde hepsiburada.com da vardı ama onlarda bunların aynıları:)

umarım aradığını bulursun;)

18. meleksi

değil mi ama..sonunu beğenmediğimiz bdler hayal gücümüzü geliştiriyor..:gül:

periza bunu beğendi.
  19. clondike

Sayfanın üstündeki arama kısmına girip kitabın adını yazarsanız bulabilirsiniz....;)
    Tabii buradan açıkça sormanızın da bir mahsuru yok:Frnds:

periza bunu beğendi.
  20. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

BAYILDIM....aradığım son buydu....:gül:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş