Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Bence de aşk bu kadar basit olmamalı...insan 3 yılda hiç mi merak etmez ardında bıraktıklarını...gizlice de olsa koruyup gözetmez mi...3 koca yıl sonra çık ortaya piyangodan çıkar gibi ve seni hayatımda istiyorum....:hih:
    Mery dünden razıymış...benim beyaz dizi kadınım dimdik olmalı...burnundan önce fitil fitil getirmeli o 3 yılı ardından belki affetmeli o da işine gelirse....:p

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Çoğunlukla dediğiniz gibi bulmaya çalışıyorum.Mesela 'aşkın dönüşü' diye arattığımda 3 tane aynı isimli kitap çıktı.Hepsine tek tek bakmam gerekti (üşengeçlik burada devreye giriyor :p ) Bazende nete bağlıyken bakmaya fırsatım olmuyor. Not alıp daha sonra arıyorum kitapları.O zaman yazar adı kolaylık sağlıyor.:)

periza bunu beğendi.
  3. harikaya

harikaya Well-Known Member

Aslaaaaa...:kzgn::kzgn::kzgn::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

e demek istiyorum ve f sıkkı ekliyorum sergeinin meleksiyi taparcasına sevmesi:Lv:

periza bunu beğendi.
  5. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bende ekliyorum :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

z) hiçbiri Antonio :Lv::Lv:

periza bunu beğendi.
  6. ebr

ebr E-kitap Müdavim

aşk bir çılgınlıktır eğer sağını solunu kurcalarsan önümü arkamı sağlama alayım diye uğraşırsan onu yaşayamazsın ya onbeşinde olacaksın yani her şeyi bildiğini zanneden bir saf, yada bu işin bir çılgınlık olduğunu bilecek kadar olgun üç yıldır neredeydin demeden önüne geleni yaşayıp bitireceksin her güzel şeyin bir gün bir şekilde bittiğini bilerek
    ancak o zaman yıpranmaz yorulmaz ve kendini kullanılmış hissetmezsin
    bu kadar felsefe yeter gidip aşkın dönüşünü okuyacağım ve söz veriyorum kane e çok kızacağım

7. harikaya

Haksızlık ama Eun'un James'i var, Meleksi'nin Sergei'si... Ya ben, ben bulamadım hayallerimin bd erkeğini.
    Şöyle enine boyuna, mert, cömert, yakışıklı, ilgili bir İskoç yada Viking yok mu? Var mı bir öneriniz kızlar?

periza bunu beğendi.
  8. harikaya

Bugün bu müzikali dinleyerek çalıştım. Şimdi de bu şarkıyı sizinle paylaşmak istiyorum.
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=GHAauiJwwmU]Music of the Night - YouTube[/ame]

9. ela86

ela86 Well-Known Member

merhaba kızlar vişne soruna çok güldüm hepsi doğru şu sinir bozucu olan kaneyi ve mary bende merak ettim eminim çok kızıcam ama kitabın sonunda meleksiyi dikkate alacağım sevgiler

periza bunu beğendi.
  10. alkane

alkane Well-Known Member

Bencede bu eziyetli ve acılı bir aşkın dönüşü olmuş.:eek:ff:Mary gerçektende zayıf bir karakter sanırım kitabı okumadım ama en kısa zamanda okuyup Kane denen odunu sopalamak:kzgn::kzgn:için bende kolları sıvayacağıma emin olabilirsiniz.:saygilar:Kızlar odun deyince niyeyse aklıma Wade geldi.:dil:O kitabın adıda Dönüş tü. ordaki kızımız Wade affettiyse Mary'nin affetmesini çok görmemek lazım.Ama yazarlarımız biraz daha kadın karakteri güçlü ve ayakları yere basan biri olarak yazsa olmuyo galiba:dil::dil: tam tersi bi özürle herşeyi unutan, bi öpüşle ayakları yerden kesilen karakterler yaratıyorlar:kzgn::kzgn::kzgn:

11. alkane

alkane Well-Known Member

Bende bugün http://www.kuflu.com/e-kitap/64523-julia-james-karmasik-duygular-cy-bedded-backmail-serisi-9-a.html okudum.Adam tam bir Yunanlı idi o kdar kin ve intikam duygularıyla doluydu ki aşık olduğu kıza fahişe muamelesi yapmaktan geri duramadı.:kzgn::kzgn::kzgn::dil::dil::dil:Kitap intikam duygusuyla gözü kararmış bir bd erkeğimizin :kzgn::kzgn:yaptklarını anlatıyor.Bd kızımıza acıdım doğrusu:':)'( o babası olacak iğrenç herif sonunda hak ettiğini buldu ya çok mutlu oldum.Ama olan arada kıza oldu.:':)'(Merak ediyorum eğer adam o evin önünden tesadüfen geçmeseydi gerçekleri ne bir zaman öğrenecekti.:help::help::kzgn::kzgn:Kıza olan aşkınıda allah bilir ne zaman kabul edecekti.:kzgn::kzgn:Bu bd erkekleri beni öldürecek yaaaaa.....:kzgn::kzgn::kzgn: Kitabı okurken kızımızın yaşadıklarından dolayı gözlerim yaşardı:':)':)'(

Not:Sibelmert bak senin için kolay olsun diye kitabın linkinide ekledim:Frnds:

12. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Görünce vayyyy dedim sadece yazar adı değil link bile var süperrrrrr :Yihu:
    sonra da bana yazdığın notu gördüm.Çok teşekkürler :gül:

periza bunu beğendi.
  13. alkane

alkane Well-Known Member

Rica ederim arkadaşım ;) bi ara ben hep böyle link ekleyerek kitaplar hakkındaki yorumlarımı aktarıyodum.:cool:Niyeyse son zamanlarda bende ihmal etmişim:eek:ff: ama dikkat edeceğim artık, insan merak edip hemen bi tıkla istediğine ulaşınca mutlu oluyor dimi:D:D:D

periza bunu beğendi.
  14. Emma

Emma New Member

alkane doğuma normalde 38 e göre düşünürsek 8 haftam var ama bugün doktor daha bile erken olabilir yarın gelin test yapalım dedi, ben paytak paytak (bunu biraz sonra açıklayacağım) yuvarlanıp gidiyorum, bu puzzle zordu o yüzden arada da Van'a gidip geldim uzun sürdü neyse bakalım başlar mıyım bende emin değilim

filik arkadaşım aşkolsun öncelikle pl1 de düzenlemede :kzgn: bu noktayı gözden kaçırmış, İki kız kardeşin Masalında Emma 7 aylık hamile ve paytak paytak yürüyor:'( :'( orada yapılması gereken Emma kurallarına bakıp Emmalar paytak yürümez deyip, Emma 7 aylık hamile olmasına rağmen bir kuğu zarafetinde süzülüyordu olacaktı:zuhaha::zuhaha::hih:

filikcim evimde puzzle halısı var ama uçakta 1,5 mlik ruloyu taşımak garip olacaktı, o yüzden annemin yemek masasını işgal edip uzun süredir mutfak masasına talim ettirdim ev halkını, yerde zor olur bu halimle imkansız olur

paytak:kzgn: olayına açıklık getirdikten sonra iyi geceler diyorum:bye::saygilar:

periza bunu beğendi.
  15. clondike

clondike Well-Known Member

Julia Garwood - Gelin deki Alec Kinkaid'i tek geçerim İskoç dersen... Gerçi şu ara bir sürü İskoçumuz oldu ama olsun. O bir ilk...:$

İlla Bd lerde mi olmak zorunda?;)
    Historical Bd lerden MacEgan kardeşleri verelim. 4 oldular.
    1-Michelle Willingham - Yasak Tutkular /Her Warrior Slave
    2-Michelle Willingham - Yasaklı Gelin /Her Warrior King
    3-Michelle Willingham - Acılarla Gelen / Her Irish Warrior
    4-Michelle Willingham - Şifalı Eller / The Warrior's Touch
    5-Michelle Willingham - / Taming Her Irish Warrior
    6-Michelle Willingham - / Surrender to an Irish Warrior

16. vişne bahçesi

arkadaşım ne güzel anlatmıssın :sak sak:

periza bunu beğendi.
  17. ela86

ela86 Well-Known Member

aşkın dönüşü bitti adama sinir oldum :kzgn::kzgn:ama kadına daha çok sinir oldum :kzgn::kzgn::kzgn:adam bile anladı kadını ne kadar üzdüğünü ama o hemen görür görmez öptü adamı normal hiç birşey olmamış gibi konuştu:hih: hep sanki adam ona onca şeyi yapmamış gibi ayrıca adam evlenme telif ederken falan bir hayli romantikti :dil:şaştım yani ama kadın bence tam dayaklıktı:kzgn::kzgn::kzgn:

18. meleksi

meleksi Well-Known Member

bi tanesin vişneciğim benim..:canim::sak sak::Lv::gül::Lv::Lv::Lv:

tamam pelem..antonio da seni seviyor..:gül:

ben de okurken bir tuhaflık sezmiştim zaten..tabiki de bizim emmamız kuğu zarafetiyle süzülür..ben başka bir şey düşünmüyorum şahsen..;):gül:

periza bunu beğendi.
  19. vişne bahçesi

eunsung saat iki oldusüren doldu ben yatmaya gidiyorum sabah bakcam kaç soru cözmüşsün;)

periza bunu beğendi.
  20. vişne bahçesi

ortalarda yoklar ama bu sarkı bircik firemle gece gunduz sorularla bogusan eunsunga gelsin :Lv:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WQnAxOQxQIU]Savage Garden - Truly Madly Deeply - YouTube[/ame]

size böle sözler söyleyen bd erkekleriniz bulmanız dilegiyle kızlar hepinize iyi geceler:canim:

Bu Sayfayı Paylaş